Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha igen, aki még hülyének sem fog nézni ha leszólítod. Velem is volt ilyen, az egyik sulitársam akivel már több hónapja villamosoztunk együtt egyetlen egy szóváltás nélkül, egyik nap köszönt és elkezdtünk dumálni. Bevallom meglepôdtem, de ez minden nap így ment és ha én vagy ô lemaradt a villamosról, akkor aznap szarul éreztem magam!
Egy baj volt csak, az osztálytársnômmel járt, de már nagyon vége felé járt a kapcsolat.
Aztán végülis (és nem elrettentô példának írom:-)) nem jöttûnk össze, de jó barátok maradtünk.
Szóval szerintem bátran menj oda hozzá, köszönj neki, hiszen egy suliba jártok!
Abszolúte nincs szükség arra, hogy előbb bunkózz, majd egyszercsak eljátszd a romantikus szeretőt, ezzel a "ha akarom, fehér, ha akarom, fekete" viselkedéssel csak kockáztatsz. Sokkal egyszerűbb és ugyanolyan célravezető, ha nem látja rajtad, hogy odavagy érte. Lehetsz vele kedves, aranyos, flörtölj vele, de ne érezze, hogy akarsz tőle valamit: tartsd bizonytalanságban, rágja csak ő is a kefét, elvégre egyenjogúság van vagy mi.
Érezze azt, hogy tetszik neked (ez kicsit stimulálja), de tudja azt is, hogy bármikor leléphetsz és más nő után nézel: érezze, hogy nem tart a markában.
Van egy lányismerősöm (illetve az én koromban már a "nőismerős" is helyénvaló szó), akivel hét éve ismerkedtem meg: anno bődületesen szerelmes voltam bele (amolyan nagy "Ő" még most is, csak már az érzés nincs), és a rózsaszín ködtől elborult aggyal előadtam ezt a "pincsikutya" meg "lábtörlő" figurát: szart is rám a csaj, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Aztán az elmúlt évek során egyrészt a csaj is megváltozott, én is beláttam, hogy ideje más nő után nézni (vagyis "közömbös(ebb)" lett): egy fél éve egy-egy gondosan maszkírozott, de akkor is elejtett félmondat, félszó alapján arra következtetek, hogy ebből akár bármi is lehet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak hát ilyent ugye nem szabad.
Tájlámának lenni jó.
Egyébként mondtam ezt egy lány haveromnak is, erre ő : hát, a barátnője is így jött össze a a barátjával, a csávó megvárta egyik nap a buszmegállóban.
Namost baszki ilyent hogyan lehet csinálni?
Ha szabadna nekem olyant, hogy húzók egy Á beűkből álló csíkot, akkor írnék egy képernyőnyi Á betűt.
talán néha meg kell tenni a ballépéseket, mert a végeredmény jobb lesz
Riszpekk
ez van, tök szomorú, és azok járnak jobban, akiknek nincs egészséges étvágyuk
ha viszont már gondolatban megteszi valaki (erre mondtam, hogy ne vedd magadra), akkor a tett csak kis lépés, és ha a gondolatot el tudta viselni, akkor megtenni sem nehéz
kicsit OFF, de ez a véleményem
Riszpekk
ha nem akarod érteni, az mindesetre azt jelenti, tudod miről beszélek, ennyi elég
én csak annyit mondtam, hogy vannak alapvető emberi dolgok, amiken változtatni nem lehet, csak elbeszélni mellettük
Riszpekk
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ha bejön, akkor

, ha nem akkor meg kapsz egy
, esetleg egy
, és max nem lesz 

Riszpekk
😊)))
én nem akarlak hűtlenkedésre buzdítani, az szar ügy, csak mondom, hogy a "gondolni-megtenni" távolság jóval rövidebb, mint a "nem gondolni-gondolni"........
Riszpekk
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
idézem : "....hát nekem eredileg **** (haverom) tetszett, és veled csak dumálni akartam, de az a csók......... (sóhaj)........."
na, szóval a nőknek feleannyira nem fontos a kinézet, mint nekünk (aki nem hiszi, láthatja a ronda pofámat SG ftp/upload/Blasta party dir-ben)
Riszpekk
ez ennél bonyolultabb
ilyen JEL nincs (a már említetten kívül)
ez szerintem úgy működik, hogy ha egy pasi akarja, hogy egy nő felfigyeljen rá, akkor a már tárgyalt módon próbálkozhat, de a nők sokkal jobban titkolják az érzéseiket, főleg ha foglaltak, ugyanis félnek a lekurvázástól, amit értelmes férfitársaim nagy előszeretettel művelnek
szóval ezt igazából egy idő (és x elfogyasztott hölgy) után egyszerűen csak megérzed
rövid sztori :
még középiskolában volt egy csaj, aki nekem nagyon bejött, de kis láma lévén nem bírtam összehozni a dolgot. Jóban lettünk, de mint "tenyészbika" nem lettem nyilvántartásba véve. Mai napig nem is értem, na mindegy 😊)))))))))
Lényeg, hogy volt neki egy kedves, csinos kis barátnője (anyányi mellekkel), akire fel sem figyeltem, pedig naponta hatszor köszöntünk egymásnak.
Aztán mikor én már elballagtam, egy nap gondoltam egyet, és meglátogattam a csajt a suliban. Szünetben kijött, köszöntem neki, megkérdeztem hogy van, mi újság, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog (akkor még a nevét sem tudtam). Ugyebár 10 perc egy szünet, az elejétől a végéig beszélgettünk, és a végén, amikor elköszönt, hogy mennie kell órára, a szemébe néztem, láttam, hogy "HOPP MOST MI VAN?", átkaroltam a derekát, megcsókoltam, mosolyogtam egy elégedettet, és "Pá, majd jövök!"...........
Olyan homályos szemeket én még nem láttam, de volt is nagy juhé, amikor egy hét múlva megjelentem.
Mindezt úgy, hogy nem vagyok egy hűdejócsávó, csak aki mer az nyer.
Riszpekk
valami olyan jelre gondoltam, mint nalad a "kozombosseg".
Szerintem mindenkiben van mit megbecsülni és a Honda is elromolhat egyszer, akkor aztán vagy gyalog jársz, vagy beülsz egy szar kis Trabantba, na azt a percet azért szívesen megnézném!!!
:-))
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
CR-V jó autó, de
1. Bár terepjáró formája van, terepen halott
2. Kényelmes is meg biztonságos, de messze nem egy merci
3. Gyors, de sehol nincs egy sportkocsitól
vagyis van egy átlagos autód, amin kívül nem csak trabantok vannak
biztos vagyok benne, hogy az ide írkáló pasik sem trabantok (én személy szerint egy S600 V12 Coupé vagyok 😊))), másrészt meg a legjobb sportkocsiból is néha szívesen átül az ember egy 3 tonnás 4x4-be, ezt te sem tagadhatod
na persze vannak frigid nők is.........
Riszpekk
Hehe 😊)))))) Én tudom ám, hogy ez is csak duma, bármilyen határozottan is hiszel benne, de most nem akarlak meggyőzni 😊)
A testbeszéddel kapcsolatban igazad lehet. Amúgy három eset van
1. A pasi nyomul - bejön neki a nő, csak hülye hozzá, hogy jól csinálja
2. A pasi közömbös vagy elutasító - bejön neki a nő, és van némi esze a vadászathoz (a vadászó préda szerepében)
3. A pasi barátságos, de kerüli a témát - nem jön be neki a nő
Riszpekk

Azért jársz ide hogy még jobban kiismerj minket???
:-))))
Vagy azért hogy végre tudd a pasik hogy csinálják, és így te is kifogj egyet magadnak??
Ez nem kötekedés, de tényleg

"A bunkózást nem úgy kell érteni, hogy hátbabaszod egy trágyás lapáttal"
a lényeg az, hogy a nő úgy érezze, észre sem veszed, hogy a világon van, ettől indulnak be az ösztönei, hisz ilyenkor (főleg ha nem ehhez van szokva) ki kell derítenie, hogy benne van a hiba, vagy a pasi homo, esetleg impo
ha ehhez hozzátesszük, hogy a homo-k általában a nők legjobb barátai, impotens fiatal meg nem nagyon van, akkor a hölgy már elsőre sejtheti, hogy itt bizony egy komoly tenyészbikával áll szemben, aki nem rohan nyálcsorgatva minden nő után
ergo : tapasztalt, tudja a dolgát
Riszpekk
A lényeg tényleg nem a bunkózáson van, hanem inkább a közömbösségen, ez jobb szó szerintem. Ha tudatod finoman a hölggyel, hogy annyira nem is érdekel, sőt kicsit még nem is foglalkozol vele, akkor tuti, hogy meg akar majd kaparítani magának, ha nem is mindjárt de egy idő után biztos, ez nálunk is működik (férfitársaim). Ha egy nőt úgy gondolunk nem tudunk megszerezni, még jobban elkezd érdekelni minket, és mindent bedobunk. Szóval ennyit akartam most. Lehet hogy baromság, de még korán van nekem ilyen dolgokhoz. CSak beírtam, ami most eszembe jutott.
Ennyi!!
Üdv.
de nem zárom ki a lehetőségét, hogy él valahol a földön olyan nő, aki még engem is felülmúl taktikázásban
ja, és szívesen összefutnék vele egy meccs erejéig 😊)))
Riszpekk
ha egy nőre gondolsz, először fordíts meg minden logikát, és rögtön rájössz a lényegre 😊)
Riszpekk
minnél inkább, annál jobb lesz a vége
Riszpekk
És mit szólsz a nagyon értékes és megszerezhetetlenhez? Amúgy persze, hogy szeretnek küzdeni, de meglátásom szerint 100-as IQ felett nem igazán becsülik a hölgyek a tirpák parasztokat... kettő bunkózás és máris felmerül bennük, hogy "tulajdonképp miért is kell ez nekem?" legalábbis szvsz... azt csak a hülye szereti, ha rugdossák... vagy, amire te gondolsz az az, hogy a nőszemély alapból odavan érted... akkor persze, hogy mégjobban bedurran, ha bunkózol, de ha nem kellesz neki, akkor nem hiszem, hogy erőltetni fogja.
Ja és te is félreértettél 😊 A figyeljünk oda dolgot sem úgy értettem, ahogy Te gondolod. De ha hiszed ha nem az emberek többségét nagyon ritkán hallgatják meg. És ez mindenkinek hiányzik. Így kell rájuk odafigyelni, és azt fix, hogy többre értékelik, mintha hátbabaszod trágyáslapáttal 😊) Vagy csak én mozgok rossz körökben? 😊 Mellesleg elég komoly szinten röhöghetnek a megnyilatkozásainkat olvasó hölgyek, nemdebár Jázmin? 😊
Saját ügyekben van egy 1-2 napos átfutás.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
és ha nem csak könnyen megkapod, hanem még Ő ajánlkozik, akkor még szánalmas is, és még rövidebb életű
úgyis a nő dönt, szóval ha eleve nem akarja, akkor totál fölösleges egy pasinak odáig alacsonyodni, hogy inast csinál magából
Riszpekk
A bunkózást nem úgy kell érteni, hogy hátbabaszod egy trágyás lapáttal, hanem inkább csak kiemeli az ember az arrogáns, férfisoviniszta oldalát. Ez nyilván mindenkiben megvan, szóval még hazudni sem kell senkinek, csak rájátszani egy létező oldalra.
Ha egy idegen nővel az első pillanattól kezdve ugribugri ajtónyitogató, hazakísérő stílusban próbálunk meg boldogulni, az egy (rövid) ideig imponál neki, de hamarosan rájön, hogy ez nem egy pasi, hanem egy talpamra ragadt rágógumi, amit őgy formálok, ahogy akarok.
A nő igenis szeret küzdeni, és jól is teszi, a nehéz küzdelemmel megszerzett kevésbé értékes cél sokkal nagyobb örömet okoz, mint a könnyen jött nagyon értékes...... Ez szintén pszichológia.
De ez a pasikra is igaz. Volt olyan 10 pontos nőm, akit egy este kemény munkájával szedtem össze, egy hét múlva ment a szex az öszes lehetséges testnyílásban, de egy hónap elteltével már a hangjától rosszul voltam. Ha ugyanerre a nőre mondjuk várok fél évet, és közben beszarok a szerelmi kínoktól, évekig tartott volna, mert amúgy tök értelmes és rendes csaj volt.
A nők is ezt akarják, nehéz célpontot nagy áron megszerezni.
Riszpekk
-mindenképp érezni kell a lédinek, hogy ő lány, akit nyalnak-falnak, akiért rajonganak, ezt szeretik... pl. vigyünk neki virágot, nyissuk ki neki a kocsiajtót, vigyük/kísérjük haza MINDIG, MINDEN IDŐPONTBAN - kivéve persze ha külön megkér, hogy ne tegyük. Mindenütt próbáljunk meg fizetni, úgyis jelzik, ha nekik ez szorongásra ad okot.
-máshogy kifejezve e pontot: figyeljünk minden kívánságukra
-hitessük el velük, hogy nem akarunk tőlük semmit, ugyanakkor próbáljuk magunkat a lehető legjobb partiként feltüntetni
-beszéljünk nekik a szerelmi beállítottságunkról, felfogásunkról, pl. hogy nekünk mit jelent ez a szó és mit nem, stb.
-egy egészséges határon belül legyünk romantikusak (azért ne sírjunk el magunkat, ha mondjuk reszket a hold a tó vízén 😊
-ha már megvannak, akkor babusgassuk, dajkáljuk őket non-stop... persze ezt nem úgy értem, hogy túrjunk a melleik közé, csak simán, finoman...
-és a lényeg: TÉNYLEG szeressük őket, ahogy bírjuk, és soha ne úgy gondoljunk rájuk, hogy "amíg nincs jobb, addig ő is megfelel", mert ez megmérgezi az egészet. Így értelmét veszti az egész...
Egyébként akadnak lányok, akik notoriusan hangoztatják: nem kérünk a hercegekből, kemény pasit akarunk, bla-bla-bla...
Az én személyes meglátásom szerint ez mesebeszéd... még a legvastagabb talpú tucctuccer-bögyösöknek is vannak érzéseik, amikre lehet hatni. Lehet, hogy elsőre úgy tűnik, hogy csak az energie póló meg a kockahas kell nekik, sőt, lehet is benne valami... de csak elsőre!
Jelen pillanatban ennyi jutott eszembe, mindenkinek sok sikert és remélem senkinek nem gázoltam a lelkébe...
példa : hiába akarod azt hinni, hogy a citrom édes, ha egyszer savanyú
de ha úgy harapsz bele, hogy tudod milyen íz vár, többet nem lesz problémád a citrommal
remélem, mindenki érti
Riszpekk