740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
-
#740 a végén csak sikerült feltölteni :D -
#739 Oh, punaníz! :-) -
#738 -
#737 Kiráy buli lehet ilyen "DO NOT PROVIDE LINKS TO IMAGES(...)" cuccokkal :-DDD -
#736 kép -
#735 AXE bulikon eszméletlen, hogy milyen csajok vannak
-
Skill #734 egyetértek. csinálhat a szerencsétlen bármit ,ha nem túl vonzó vagy nincs pénze. -
#733 Meg jó kinézet...mert az ugye az első akárki akármit mond, és ugyebár egy kis pénz is kell, ha már az előző nincs meg, vagy átlagos. Kb ezek után jöhet a bókolás. -
#732 nem kell id hummer csajt egyszerűen ugy tudsz feldszedni hogy jól bokolsz nekik.
és figyéljétek 5 perc és belétek esnek.
csak kell hozá eg kis önbizalom meg egy kis szép írás és a csajok jönne egy életre. -
#731 Nem kell sok minden elég egy Hummer H2-es és probléma megoldva. -
#730 rosszlanyok.hu tutti sikerrrek jártok :D
rosszlanyok.hu -
ecneb #729 hát biztos nem a gép előtt :) -
Skill #728 muhahahahaha :D -
#727 Na hol? -
Emmegki #726 Ezért BANánt szoktak osztogatni. -
Savmacska #725 EZT NÉZZÉTEK!
IDE KATT -
PeeVee #724 -
#722 Hullák nem beszélnek, hanem üveges, vagy üreges szemekkel bámulnak bambán az arcunkba, midőn rajtuk lihegünk, ugyebár... -
#721 Prezi, én tényleg jhol nézek ki, csak azért mert ... ... ... nem ... ... ..., azért nem kell irigykedni .PPPPP -
#720 én maradok a `79 nél :)))
bár kicsit sokat kell ásni a kövesedett földből. -
#719 és ha mégis ? :D -
#718 nemszólbe :) -
#717 jahj nemkéne :P -
#716 :) -
#715 Mit akar egy XX éves fiú egy 17 éves hullától ?!! :DDD -
#714 meg a '86 -
#713 Az még túl szaftos nekem... -
#712 1980 1981 1982 es évjárat is nagyon jó .) -
Chappy #711 :DDDDDDDDDDDD -
#710 -
Chappy #709 Egy ötlet: Berekfürdői Strand nyáron! KURVA JÓ CSAJOK VANNAK (csak a belépő drága) :)))) -
#708 Mind1, már nem beszél és nem jár, úgyhogy felőlem... -
#707 De csak hasonlo kategoriara cserelek!!!
Nehogy egy 10 eves kolykot akarj ramsozni.
Nekem 2 eves kell szinten. -
#706 Már miért, majd cserélünk, meg aztán 79 egy jó év volt ! -
#705 Egyeztessünk, nehogy a csaj átverjen minket :)
A tied hanyas születésű? Ha a tied is 1879 es akkor azonnal szakítok vele :) -
#704 AMi már a földben van az közös tezsókám ! Áss magadnak másikat, vagy várj a sorodra ! -
#703 hagyd a barátnőmet, nehogy felébresztd! :) -
#702 EMBER ! Nekrofilnak asszonya ha van is, az is legalább egy óegyiptomi királynő múmia ! -
#701 a tűlhűtés nem akadály, legalább nem izzad meg az ember közben. a szagok meg nem jók, mert ha ahazamész az asszony egyből kiszúrhatja! -
#700 Túl vannak hűtve, nomeg ott még nincsen meg az a természetes bukéjuk, amit néhány hét földben tartózkodás kivált, nem beszélve síkosságról ! Amúgy igazi vérbeli nekrofil nem is próbálkozik ilyen kisstílű dologgal, mint lefizetni a hullaházi dolgozókat ! Hol a kaland, az üldözés izgalma, aminek a végén megkapjuk az áhított és jól megérdemelt nőt ??!