39
Ejnye már, egy topikot azért csak megérdemel
-
#39 Így hét év időugrás után...
Ha valakinek meg van bolti lemezen szivesen elcserélném másik bolti lemezesre! -
#38 Sajna nemtom!
Nekem már régóta megvan,és CD-n kapta a faterom a barátaitol!
Szoval lehet a CD 3-nál több éves,csak akkor abbahagytam,és mostanság megint elkezdtem vele játszani!
De ha gondolod nézd meg a warez.lap.hu-t!
Csak nehogy én kapjak büntit warez-os hozzászolásért,vagy miért :) -
#37 Honnan lehet letölteni a játékot? -
#36 akinek meg van a játék,és használja is kérnék tőle egy pár apró segitséget!
Amikor egy uj vasútvonalat épitek,és az utat keresztezi egy másik "cég" által épitett vasutvonal,akkor hogy kell a hidat "felhuzni"?
Nem tudom hogy magyarázzam el,de talán leirom hogy oldom meg a bonyolultabb modját!
Ha ilyen helyzet van,akkor az utba ütköző objektum elé hegyet "telepitek",és a csucsára rakom a vasutvonalam hidját!
Ekkor a már meglévő dolog másik felérte is telepitek hegyet,és már az elözö hidat áthuzom a másik hely csucsára!
Innen könnyü a dolog,csak a talapzatra "lemegy" a sínpálya,és kész!
Az lenne itt a bajom,hogy hegycsúcsok nélkül,lehetne a hidat a magasba emelnem,hogy az utban lévő dolog felett elmenjen a pálya?
Az automatikus "játékos"(computer) tud ilyen jellegű hidat épiteni,hegyek nélkül,ha az én sinembe ő ütközik,de én nem! -
bazze #35 ölni tudnék a gémért...
ha esetleg valaki fewntöltené 1 ftp re akinek megvan cd vagy stb..
iszonyat megköszönném!!
ha van ien plz privibe irjon igérem meghálálom!!! -
#34 Sziasztok lelehet tölteni valahonnan még? -
Styrex #33 Itt fenn van:
http://mp3kereso.freeweb.hu/
Rip-Games -
#32 Hmm ezt a jatekot nem ismerem, de nagy ttd rajongo vagyok, ugyhogy megprobalom megszerezni. Itt van egy ttd oldalam, amit meg regebben csinaltam: www.freeweb.hu/ttd
Aquli -
#31 Itt is itt vagy ? :)) "melózom" :)) Egyébként néköm is köllene ! -
#29 Nem tudom hogy hol az a file mert még a gamaval sem játszottam !:) Nem tudod hogy honnan lehetne leszedni ? -
Styrex #28 Hello
Magyarítanám a gamét de nem találom azt a filét
amelyben a szöveg van.
Tudnátok segíteni ? -
Borg #15 akarod mondani megvetted:) -
#14 Megnyugodtam. Már este lent volt csak a Kíndóz leált kékhalállal. Majd most kibontom a setupot. : ))) -
Borg #13 nekem angol -
#12 De a ripet honnan lehet leszedni? -
Froo-shon-tay #10 szerintem biztos az angol valtozatot tortek meg mivel sehol se olvastam hogy masnyelvu lenne a rip
most toltom kb 60 file ha nemet akkor nagyon fogom szidni oket az tuti -
#9 Mármint a játékból. Csak német verzió van? -
Borg #8 googlen keress rá, én ezt találtam, nekem jó volt a faq meg ilyenek, sokat segitett. -
#7 Megnéztem az oldalt. Csak német van belőle? -
Borg #6 Sehol se adjátok el a szeneskocsit előbb a mozdonyról... mindenhol fagy tőle.. amugy XP lelővi a programot.. -
Borg #3 Én is nyomom ezerrel:)
TTD után felüldüés ujra, csak most 3Dben:)
Itt a site hozzá amúgy:) -
#1 Szasztok
Tapasztalatok, scenáriók stb
Szerintem a műfajában a Trainz mellet a legjobb született, sőt
Most megyek aludni, bocs