Refresh Rate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobbklikk az asztalon-->tulajdonságok-->beállítások-->speciális-->csatoló-->frissítés gyakorisága-->OPTIMÁLIS
ENNYI!
Jah, valószínûleg csak azután mûködik, miután megadtad a winnwk, hogy milyen moncsid van, PnP vagy default monitorral szvsz nem mûxik.
Csá!
Maxra húzva használhatod így a monitorodat, és tökmindegy neki, hogy DX vagy OGL vagy csak desktop...
Ennél jobban nemtom leírni, hogy kell hasznyáni...
Amúgy a powerstript tényleg jó, vagy a Refreshlock nevû progi.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
POWERSTRIPNÉL NINCS JOBB JELEN PILLANATBAN.
Valamit rosszul csinálsz.
There\'s no replacement for displacement
Ne szívjatok annyit, használjátok a RivaTuner-t! Egy gombnyomára beállítja a max frissítéseket a registryben, és a következő drivercseréig elfelejtheted az egész szart.
Plusz tud olyan is, hogy suspend, vagy hibernate után visszaállítja a tuning értékeket (ehhez viszont rezidensen mennie kell)
There\'s no replacement for displacement
????
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Próbáljátok meg a PowerStrip nevű progit ... most jött ki a 3.15-ös verziója.
Üdv!
Nekem egy Samsung SyncMaster 957df-em van es ugyanaz a problemam hogy 3d-s jatekoknal nem muxik a refresh es az nvidia refresh fixje meg nem muxik a legujabb detonator driverrel 😞( van valami mas refresh fix progi??
Abban a sorban csak az az egy refresh maradjon amit akarsz, + a sor végén a 0... nem egy nagy ördöngösség.
Futtatáshoz beirod "regedit", aztán OK, és bláh, fut.
Csak nekem XPm van, és lövésem sincs hogy hol volt már 9Xben az nv key, ahol át kell irni. Valaki más talán tudna ebben segiteni neked.
Minden refreshfix progi ezt csinálja..
Megjelenik gombnyomásra egy beállitó kép a képben.
Felbontást, frekvenciákat, és egyéb beálitási lehetőségeket találsz rajta.
az guru3d.com
én voltam a zümi
De vigyázz, mert azt írja hogy a legújabb detonatorokkal nem működik. Ja és a legújabbiknak van egy olyan kiadása amibe benne van az a refresh rate fixáló
A lap nem jeleníthető meg.
Most vettem egy új monitort (proview dx 797 flat)de az a baj hogy a 3D-s játéjkoknál nen tudom megváltoztatni a képfrissítést és így marad 60-on.
Úgy hallottam hogy van egy nVidia Refresh Rate fix nevű progi de nem találom sehol.
Tudja valaki hogy honnan lehet leszedni?
Kéne 98-hoz is meg XP-hez is.