Képlopások a játék közben

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
van olyan program amivel nagyobb felbontásban tudok képet lopni mint amilyen a monitorom max felbontása?
reaper4
sima print screen és a paintba beillesztve kivágod.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

McReay
valakinek arra ötlet,hogy hogyan tudok készíteni képet pl. a start menüjérõl vagy a firefox könyvjelzõirõl?
Alt+PrtSc-vel nem tudok,mert ha valamelyik gombot megnyomom eltûnik a feljebb említett menü.

Üdv!

Egy furcsa hibával találkoztam, és nem találok rá gyógyírt. A FRAPS valamilyen oknál fogva a World of warcraft c. játékból nem akar videót felvenni, kép készítéskor pedig egy teljesen fekete, 2305kb méretû képet készít.
Másik játékban mind a két opciója mûködik (counter-strike).
Megnéztem a gyors billentyû egyezést (játékon belüli és frapsos), újra telepítettem, rebootoltam, különbözõ sorrendben indítottam el a frapsot és a játékot. Az adott játékon belül is próbálgattam a videó beállítások megváltoztatását, de az összes kombinációt nem játszottam el. 😊

Ha valakinek erre van megoldása, elõre is köszi.
0Fritz0
A FRAPS nálam felveszi a hangot, a hiba az ön készülékében van. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én a ACA Captutere-t használom de maikor megakarom jeleníteni Windos media playerbe az írja ki hogy hiba! mi lehet az tudtok segíteni??
hellnight
Nálam sound Input-nál Stereo Mix van írva O.o

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

ibrik
Na amíg nem lesz valamilyen szoftveres megoldás, addig megcsinálom egy õsrégi trükkel: van egy audió átjátszó kábelem, a végein egyforma jack-dugókkal.
A sima hangszórókimenetet összekötöttem a mikrofonbemenettel - ez mindig mûködött... <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Amelyekkel eddig próbáltam, egyikel sem sikerül:
Fraps (különbözõ verziókkal) - kilõve
ACA Capture Pro - kilõve
HyperCam (még mielõtt hellnight említette volna) - kilõve
Mindhárom program esetében az eredmény, egy süket videó...

Amúgy nálam is alaplapi Azalea/AC97 hangkártya van.
A Fraps így látja:

hellnight
Mégsem, nincs hang sem, meg a kép is nagyon ronda.
Mondjuk FRAPS nekem is vesz fel hangot. Alaplapi hangkarim van.

hellnight
Hát megpróbálhatod a HyperCam-ot is. Tud felvenni játékból is és sztem hangot is tud belõle venni. De mindjárt ki is próbálom 😊

Hohó, drága Evin tesókám!
Evin
Nálam, ha az SB128-ról jön a hang nem veszi fel(nincs hozzá sztereo mixer), de ha az alaplapi van(AC97), arról felveszi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ibrik
Próbáltam, de nálam nem vette fel a hangot, nem tudom miért. Pedig pont ezeket próbáltam elõször...

bodesz
frapsnél nemlehet véletlen beállítani h use windows input vagy detect best sound imput.és ha detect best sound input akkor nem game hangját veszi fel?
mert nálam felveszi game hangját...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ibrik
Én egy olyan képlopó programot keresek, amellyel mûködés közben lehet videófelvételt készíteni egy játékból, hanggal együtt.

A hangsúly a "hanggal együtt"-ön van.
Pl. ismerem a Fraps-ot, meg az ACA Capture-t, de azok a videófelvétel elkészítése alatt csak egy külsõ hangforrásból (pl. mikrofonból) tudnak hangot felvenni.
Nekem olyan program kellene, amely a hangot is a futtatott játékból veszi fel.

lopni csúnya dolog <#ejnye1> :-)

lopni csúnya dolog <#ejnye1>

bigfoot
kéne crack hypersnap 5 höz!!
valaki??

Senki se tudja?

\"Life is around you and in you.\"

Hali all!

.mov kiterjesztésü videoból hogyan lehet képet lopni?

\"Life is around you and in you.\"

Hyper Cam mér rulzabbbbb

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

magus
naja persze ha nem fagy ki a game,

nálam alttabra majdnem mikndnen kifagy

Randal
Különben a Hypersnap tök egyszerű. Csak beállítasz pár dolgot, így nem lép ki fényképezés után, tudsz filmből, gaméból menteni.
Vagy csak egszerűen fogod a game, pl a Morrowind ini fájlát és ott megkeresed a Screenshot parancsot és az értéket átállítod 1-re, aztán már nyomogathatod is a gombot.

toMpEr
Szerintem azert jobb a hypersnap, mert azzal egybol el lehet menteni a kepet, nem kell kilepni a jatekbol, ha tobb kepet akarsz kesziteni

hun-ter
igen ismerjük
PyRex
3DMARK 2001

😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Dikkma
Hát ez van.
McHalsz:

WiZZaRD:
hát köcc a jó tippet...

*******! érsitek már meg!
Összevisza nyomkodom a billit és semmi eredmény bazzeg
magus
ezzel nem érsz el tul sokat...

Krinyo
Nekem megvolt ez a progi.
Nemtom miket magyaráztatok nekem csak elkellett indítani a progit(hypersnap) aztán a játék közben csak nyomtam egy print Sct.

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lécci segítsen vki!!!!!!!
HELLLLLLLLLLPPP megint!!!
Naja, köszönöm a segítséget, de probléma lépett fel egy kis ablakban:

Error no. -16 has occurred:
Feature not supported

ismét egy nagy fekete folt jött be
oké. De hogy kell használni a hypersnap -ot? tök béna vagyok ehhez😞( a játék alat lenyomtam aprint screen -t és bementem a hypersnap -ba, és beillesztettem: egy fekete folt. semmit nem látok rajta. Mi a fcot kell cssinálni? HELLLPPPP
Efreet
hypersnap. idáig nem volt olyan progi amiböl ne tudott volna lenyúlni képet

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ron Ragm
Rajtam idáig az OPF fogott ki de megoldottam😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fakk2:F11 s az összes Q3 enginessel is így lehet.
Hitman is valamelyik F de nállam működik Q3mas játékok kivételével MINDEN print screenel
Hali!
Szeretnék kicsit többet tudni a képlopásról a játék alatt...
Olyanra gondoltam, hogy valamilyen billentyű gombot megnyomsz, máris a játék főkönyvtárában találsz egy .tga filet. Nos...
Én a Hitman -ról szeretnék lopni képet. (cheat hozzáférés kell)De nem tudom, hogy hogy kell. De valahogy nyomkodtam összevissza a billit, és ki került egy kép a főkönyvtárban. Fogalmam sincs, hogy mellyik billit nyomtam le. átismélteltem alaposan és nem jött kép. Na segítsetek lécci, hogy hogy kell képet lopni a Hitman játék alatt...
Ja meg a Heavy Metal F.A.K.K. 2 -ről is szeretnék képet szedni😊
Csak az a lényeg ebben a topicban, hogy BÁRMILYEN játékokról lehet megmondani, hogy hogy kell képet szerezni. De én most a Hitman -ról és a HM F.A.K.K. 2 -ről szeretnék megtudni.
Én mondok nektek kis információt...
Max Payne: hozzáadjuk a "-screenshot" paramétert (C:\Games\MaxPayne\maxpayne.exe -screenshot). A játékban az F10 lenyomásával készíthetünk Screenshotokat

Solider of Fortune: Cheat bekapcsolása után, a játék alatt kell megnyomni a F11 -et.

Tomb Raider 3,4,5: a játék alatt meg kell nyomni az "á" betűt.

Lula: Csak eccerűen meg kell nyomni a "Print Screen" gombot, és azután irány a paint: beillesztés... blabla

Nagyon megköszönném, hogy megmondjátok nekem, hogy hogy kell képet szerezni a Hitman -ról és a HM F.A.K.K. 2 -ről😊

Oldal 1 / 2Következő →