16
-
Pöty #16 Tegnap vettem egy fasza 19-es moncsit. Az 1.4-es tibivel kipróbáltam 32 biten 1280x1024-ben anisotropic filter no FSAA ugyan hogy néznek már ki dolgok. Hát meg kell állapitani hogy egy más minőségi kategória! Kicsit természetesebben néz ki minden. Mondanom sem kell hogy semmi baj sincs a gépemmel de a V7700-as GF2 GTS kicsit kevés neki! -
tomcs #15 aah nekem is feltunt :)))
na jo akkor en meg skandar graun leszek ezentul.... -
Yfel #11 Akkor vegyel Mac-et.
Egyebkent az Nvidia mar a GeForce 3 utan is azt mondta, hogy szakitani fognak az elnevezessel... eddig tartott mire kitalaltak egy uj termeknevet -
killahdog #9 folyamat leakarom cserélni ezt a nyomi mx400 as de most már gef4 re se látok reményt mivel az 5 AZ TELJESSEN MÁS LESZ (emlékezzetek tnt2 -> geforce) Azaz a geforceokat lehet dobni a kukába ugynis több játék nem indul majd rajtuk :) oki akkro várok öszig :) (egyszer csak lesz egy jo kártyám :) -
Bilux #6 Addigra talán lesz is értelme... -
Bilux #3 Hát a féléves termékciklus azt jelenti!
Ezért nem értem én mi a fenének fél évente újabb grafkártyákat kiadni amikor a programozók nem tudnak olyan gyorsan váltani az új fejlesztésekre.
Jövőre is elég lesz nyugodtan a gef3 radeon8500 sőt az utóbbi még 2 év múlva is jó lesz! -
#1 vagy inkabb lejaratott nev lett mar a geforce... mert ugye a g2 es 3 köztt sem csak fejlesztgetések és modositgatások voltak.