14
  • braindance
    #14
    Ebben tökéletesen egyetértek Garfielddel

    Ha én átveszem a barátnőmnek pár cd-t, az nem éppen ugyanaz mint ha egy mocsok azon gazdagodik meg, hogy hamisított dvd-t ad el eredeti helyett.
  • Garfield
    #13
    Gyerekek, azért valamin el kéne gondolkodni.

    A warezolás, meg a CD-firkálás még elmegy. Ha borzalmasan jószívű pillanatomban kaptok el, akkor azt mondom, hogy még a pénzért CD-írás is oké (de inkább ne).

    De egy kifejezetten másoló üzem működtetése azért már az arcátlanság teteje, és véleményem szerint az ilyenek aztán igazán megérdemlik, amit kapnak.
    Márcsak azért is, mert reflektorfénybe kerül a warezolás és néhány f*sz kapzsisága veszélyeztet egy amúgy többé-kevésbé pénzmentes rendszert.

    Az ilyenek nagyipari másolók bekaphatják.
  • MuERTe
    #11
    Bocs, de egy digitális jelfolyam hogy tud veszíteni a minőségéből? Ott vagy van értelmezhető jel, vagy nincs, da ha van, akkor az olyan minőségű, mint az eredeti.
  • Pheel
    #8
    Nyugi! A médium lesz még olcsóbb is :)))
  • Supergamer_real
    #6
    "az Amcsik kötöttek Kínával egy titkos!!! szerződést, miszerint annyi milliárd CD-t/DVD-t másolnak "saját" használatra amennyit akarnak, de ha kiviszik akkor szét rúgják a seggüket. "

    Bocs, de nekem ez eleg hihetetlennek tunik
  • Inquisitor
    #5
    Egyszer kérdeztem egy Kínai ismerőst, hogy ha már hegyekben nyomják a kamu VCD/SVCD/DVD lemezeket, miért nem hoz nekem olcsón?
    Azt mondta, hogy az Amcsik kötöttek Kínával egy titkos!!! szerződést, miszerint annyi milliárd CD-t/DVD-t másolnak "saját" használatra amennyit akarnak, de ha kiviszik akkor szét rúgják a seggüket. Ezért ezt az ottani hatóságok nagyon szigorúan veszik :)
    Ezek után "valószínü", hogy a csóró amerikaiak csinálnak nagy kárt a DVD piacnak a saját "másolóüzemeikben" :D
  • Ligend
    #1
    "az ilyen lemezeket vásárlók csökkent minőségű termékekhez jutnak" - En itt maximum a tok/borito minoseget birom gyengebbnek elkepzelni, hiszem egy digitalis adathordozorol keszult masolat egy az egyben megegyezik az eredetivel. Legalabbis illene igy lennie... De ha meg decrypt-aljak is a VOB-okat, akkor sem veszit az MPEG2 video a minosegebol.