1103
-
#124 Sziasztok.
A theocray hoz kellene kód cheat kód. -
#123 Szia.
Én tudok, elméletileg már megkaptad, e-mailban. -
#120 Silent Hill2 végigjátszás a Gamer 2. számában van, ha angol nyelvű is jó akkor nézd meg a gamefaqs.com címen(írd be a keresőjébe aztán majd kiadja), a pc-shez csak Xbox-os leírás van, de ugyanaz,úgyhogy használhatod. -
#115 Fallout Tavtics HUN -
#114 ha angolul is jó, akkor:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/fallout_tactics.txt -
K.András #109 apám igy beírni valamit, nem semmi. -
#106 Van a februári vagy a márciusi CD Gamesben aszem! -
#105 Sziasztok, ezekkel a végigjátszásokkal rendelkezem, ha valakinek kel valamelyik, akkor írjon. [email protected]
--------------------------------------------------------------------------------
Age_of_Empires_2 Alone_in_the_Dark_3 Alone_in_the_Dark_4 Arcanum
Arcanum_Koordinatak Atlantis Atlantis2 Atlantis3
--------------------------------------------------------------------------------
Baldurs_Gate Baldurs_Gate_2 Battlezone_2 BG2_Throne_of_Bhaal
Black_and_White Blade_Runner Blair_Witch_Vol_1 Blair_Witch_Vol_2
Blair_Witch_Vol_3 Broken_Sword Broken_Sword_2
Championship_Manager_99 Civilization_3_tippek Colin_McRae_Rally2
Commandos Commandos_2 Conflict_Freespace Crusaders_of_Might_and_Magic
Dark_Omen Day_of_the_Tentacle Desperados Deus_Ex Die_By_The_Sword
Discworld Disciples_2 Diablo_2_Gaming_Guide Dracula_2 Drakan Driver
Dune_2000 Dungeon_Keeper_2
Ecstatica_2 Egypt
Fallout Fallout_2 Fallout_Tactics Final_fantazi_7_ford Full_Throttle
Gabriel_Knight_2 Gabriel_Knight_3 Gorky17 Gothic Grim_Fandango
Half-Life Half-Life_Blue_Shift Half_Life_Opposing_force Heroes_of_Might_and_Magic_2 Hexplore Hitman Homeworld_tippek
Icewind_Dale_Gaming_Guide Indiana_Jones_and_his_Desktop_Adventures Indiana_Jones_Fate Indiana_Jones_Infernal_folyt Iwd_how
Jerusalem
Kingpin Közremüködök
Lands_of_lore_1 Lands_of_lore_3 Larry_5 Larry_7 Legend_of_the_Prophet_and_the_Assassin Loch_Ness
Magic_and_Mayhem Mdk Might_and_Magic_VI Might_and_Magic_VIII MM8_Potions MM8_Skillek MM8_Utazas Monkey_Island_3 Monkey4 Moorhuhn_WE_trukkok_Word_97 Myst Myst_III Mystery_of_the_Druids
Neverhood Nhl_2000 Nhl_2001_Tippek Nightlong Nocturne Nox
Outcast
Panzer_General_3 Phantasmagoria_2 Pharao Planescape_Torment Pompei Pool_of_Radiance Prisoner_of_Ice Project_igi
Rage_of_Mages Rage_of_Mages_2 Railroad_Tycoon2 Red_Alert_2_Yuri's_Revenge Rent_a_Hero Resident_Evil_3 Ripper Riven Road_to_India Rogue_Squadron_Gaming_Guide
Sanitarium Secrets_of_Alamut Serious_Sam Sim_City_3000 SimGolf StarWars_Episode1 Stupid_Invaders
The_Dig The_Road_to_Eldorado The_Sims Tiberian_Sun Tiberian_Sun_Firestorm Thief Thief_Gold Total_Annihilation Touche Tomb_Raider_3 Tomb_Raider_4 Tomb_Raider_Chronicles Tzar
Undying Unreal Urban_Runner
Vampire_leíeas Vampire_vegigjatszas Versailles Versailles_II Veszhelyzet
Wizards_and_Warriors Woodruff
X-Files X_wing
Zork_Grand_Inquisitor
-
#98 AHA. LECI ELKULDHETNED [email protected] -
#96 Szerintem meddő probálkozást végzel!! Mivel hasonló játék mint a Sims , igy ehhez sem hiszem hogy fogsz találni.Kezdd egy kovácsmühellyel, fejleszdgesd, piacolj, nősülj meg és kerülj be a hivatalba. -
#94 a soliger of fortune 2 höz van valakinek végigjátszása meköszöném ha megkapnám? -
#92 Pcguru,januári számban Haegemonia végigjátszás.
-
büki #91 Spider-man végigjátszást keresek, esetleg magyarítást. -
krisz073 #90 Nekem pasziánszhoz kellene végigjátszás.
-
#89 www.haegemonia.hq.hu vagy fw.hu vagy ilyesmi -
crx #87 C12 final PSX re van esetleg valakinek végigjátszás, leirás.
Elöre is köszönöm. -
#85 Sziasztok!
Kéne nekem Rayman 2 végigjátszás.
Előre is köszönöm. -
neménvoltam #83 Nem akakrok kötözködni, de: www.gamefaqs.com -
#79 Nem tud valaki egy olyan Play Station emulátort ami rendesen működik?Ezt azon értem hogy a grafika ugyanojan jó lesz mind a Play Station 2-ön!Ha valaki tud irja meg honnan lehet letölteni vagy csak a nevét.Előre is köszönöm -
#78 Magyar végigjátszást keresek a James Bond játékhoz és a Silent Hill 2-höz. Van valakinek?
-
jeejee #77 neverwinter nights -
jeejee #76 na mégegyszer:)
arx fatalis -
jeejee #75 http://arx.rpgdot.com/index.php?hsaction=10062&game=arx&l1=Walkthrough&infoID=108 -
#73 Na az jó kis spíle volt...nem jön ki PC-re? -
#72 Hmm...a sziklából nem tudod kiszedni, a jedi akadémián? Egyszerű, menj elég távol tőle, majd fuss neki és ugorj be közéjük, vagy a jedi-pull-al próbáld. Emléxem én is elszórakáztam ezzel 1 picit. -
#70 Csongor: Nincs ilyen oldal, maximum angol, de ott sincs az összes játékhoz. www.gamefaqs.com
De talán, ha konkrét játékra kérdeznél rá, akkor talán többen tudnának segíteni, vagy ha a játék topicjában kérdeznél rá, akkor biztos kapnál segítséget. De szerintem érdemes csak azt megkérdezni, ahol elakadtál, nem pedig az egész végigjátszást keresni, mert azzal elveszik a játékélmény.
-
#68 Magyar végigjátszást keresek a James Bond játékhoz és a Silent Hill 2-höz. Van valakinek? -
#67 Tetris és Pacman végigjátszások érdekelnének !!!!
Esetleg Minesweeper !!!!
-
#64 Mafia full végigjátszás a CDGAMES 2002/6 október
Nagyon részletes+vannak benne okosságok is -
#63 Mafia full végigjátszás a CDGAMES 2002/6 október
Nagyon részletes+vannak benne okosságok is -
#62 Ja a főnix:- A lávából felcsapó lángok mellett a párkányon fel tudsz menni. Jobbra be az ajtón. Itt a láng fölött egy főnix-madár szelleme lebeg, mellette az égő főnix-madárral. Jobbra látsz a falon egy kapcsolót, ugrással aktiválhatod. Ezután a kinyílt ablakon behatoló huzat félrefújja lángot, a Flight-tal odarepülhetsz a főnix-szellemért. Vedd fel. Majd ki az időközben kinyílt ajtón. Menj a lépcsőn lefelé. Nekem így sikerült... -
#61 Az Undying vége:fent a hegy tetején, a küzdőtéren középütt Bethany és két csatlósa, két boszorka. Először a két csatlóssal kell megküzdened, majd jöhet Bethany!
Ezután találkozol Jeremiah-val. Patrick lefejezi.
Következő ellenfél a szörnnyé változott Király. (Ha nem mozdulsz onnan, ahol vagy, akkor nem érnek el a csápok!) A legjobb neki egy molotov-koktél, majd a Skull Storm. A legvégén a főnix-re lesz szükséged, ugyanis a vég előtt megnyílik a teste, ekkor ereszd bele a koponyát, majd a főnix-madarat a fejére...:))) -
#60 Magyar végigjátszást keresek a James Bond játékhoz. Van valakinek? -
Vajákos Mimóza #59 Hali!
Stupid Invaders -> http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/stupidinvaders.html -
#56 Magyar végigjátszást keresek a Mafia és a James Bond játékhoz. Akinek van, azt megkérném, hogy segítsen. -
#55 Sziztok Stupid Invaders-hez kellene vegigjatszas! köfi elöre is -
#48 kösszi szépen megkaptam és mégegyszer buék -
#43 de csak a hatodik pályáig van meg? -
#41 nekem kellene?kösszi és buék -
#36 Örülnék neki, ha tudnék választ is, de egy játékot sem tudok végigjátszani :) :-(
Nem tud valaki a Driver 2-höz vagy a GTA3-hoz végigjátszást?
Hálás lennék...