16
jo kis kaland nem?
  • PeeTeR
    tokom se emlekszik mar ra...
  • Dikkma
    peTer itten tedd fel mégegyszer a kérdést.
  • DeeTox
    Azon az oldalon nem találtam végigjátszást hozzá....
  • fucko
    Meg en se jottem ra hogy ott mit kell,eleg szar resz aze.
  • fucko
    Az altavistan beirod es talal ra biztos.
    Sephi amugy hulyeseg hogy elcsesztek ahogy van,mer nagyon izgi reszek vannak benne,a graph is jo,es egszer csak kibirod hogy atmenj nehany deszkan,es amugy nem kezdi mindig elolrol,nekem 5 perc alatt sikerult pl.
  • DeeTox
    Valaki segítsen!!Az 5-ik fejezetben vagyok és megjártam a library-t,felszedtem minden cuccot és kész,nem tudom hogy tovább.Elolvastam egy angol végigjátszást,de csak annyit ír,hogy menjek a csajhoz és hogy játszak le valami hanganyagot.De milyen kazit?Van egy working audio recorderem meg egy audiotape-m,de nem az ami kéne...szóval fogalmam sincs mit kell csinálni.Ezzel szenvedek régóta,ha vki tud segítsen..Thx
  • Sephi
    Ahh ne! Hagyad! En nekem akkor ment el tole a kedvem mikor a hazteton deskakon kell ugralni es reflektorok mozognak es vigyazni kell nehogy lelokjon es olyan szar az iranyitas hogy 10 bol 7 szer leesel es elorol kezded az egeszet!

Nem eri meg ugy elcsesztek ahogy van :(
  • Dikkma
    Hmm. Leszedjem, azt mondjátok?
  • DeeTox
    Bakker,de hülye vagyok,már ki tudok menni a házból...Na mindegy fél órán belül úgyis megint elakadok...
  • DeeTox
    Nagyon bejön ez a játék,de már sajna rögtön a legelején elakadtam.Hiába a kalandjátékok nem az eősségeim... Nem tudja valaki,hogy a konyhában,ahol a beszélő papagáj ilyesmit kuruttyol:"Tea for two and two for key..." ott most mit kell csinálni,már öntöttem pohárba whiskyt,jégkockát...de egyszerűen semmi.Most mit kell csinálni?Teát?Honnan szerezzek?Ha vki tud segítsen mert már teljesen kiakasztott.Előre is thx
  • fucko
    Hat azert annyira nem sok,minden dolog logikasan kovetkezik egy masikbol,de tenyleg jora sikeredett.Nagyon bejonnek a latomasok!!
  • fucko
    Remelem meg nem volt tema inditva errol a jatekrol,lista voltam megnezni.
  • fucko

Nah!Vki jatszik ezzel a gameval?Hogy kene a tuzletrat lehozni?
    Amugy szerintem nagyon megfogo.