1463
NOLF2
  • Deajka
    Szóval nolf2demo. superspy-ként ereszkedtem alá a festői tájba. húúú,micsoda mondat. Egész szombat delután küzdöttem a 3 pályával és azt mondhatom, részemről a deusex-thief2 páros immár a 2. helyre szorult vissza.
    A grafika egyszerűen csodás. A jó programozói munka pedig igen figyelemreméltó, ha azt veszem , hogy a gépemen (667@950,gf3,256ram,w98se) full gfafikával, tökéletesen futott.
    Wha... ez jól esett!
  • galocza
    na, bemelegítésnek újra elővettem az első részt 8)
  • Breki33
    énis köszi, közben végigjátszottam

két azaz három kérdésem lenne

a fegyverek másodlagos funkcióit
    meg pl a gépfegyvernél hogy milyen tolténnyel lövök azt hol kell váltani?
    A körző mire való?

Riasztásnál a ruszki pályán mindig jönnek új katonák?
  • Lazarus
    kólás autómata mellet van egy szeretet csomag, azt vedd fel és a benne lévő dekóderrel olvass el egy kérdőjeles cetlit, utána vissza mész a japcsihoz és kész
  • Breki33
    sziasztok
    a 2. pályán mikor talalkozni kéne a fickoval a darus emblemaval diszitett haznal mit kell tenni?
    az ajtora hiaba van rairva hogy open nem enged be......
  • galocza
    szvsz a nolf multi része is ki lett találva, csak nem terjedt el. lehet használni a ketyeréket (pl az a rúgós-kötél-bigyó. öcsémmel idétlenkedtünk egyet annakidején, mókás volt.
  • CSOCSO
    egy mod ut alá.... nincs célkereszt a fegyverrel célzol ahoyg az életben is... bent kell tartanod alevegőt hogy jol tudj célozni beakadnak a fegyverek a tárgyakba stb stb stb...keress rá az infiltration topicra ott le van írva minden.. a legreálisabb szerintem az AA is jó de az eléggé el ban baszva célzásilag meg egy kisssé más
  • CSOCSO
    hülye:))))))))))
  • ThunderMaX
    :) szerintem ő nem erre gondolt. :)
  • laja2
    .inf kiterjesztésű fájl, átlalában programbeállitásokat tartalmaz, és notepaddal v. Word-del szerkeszthető.
  • Goodwill
    mi a lónyál az az inf? :)
  • CSOCSO
    ez full igaz és az miért baj ha vkinek az tetszik hogy egy kicsit reálisabb mint a többi??és mé baj ha azt mondom vkinek geyere infezni??? az inf vagy 4 éve létezik és még a 2.86 os is eléggé bugos volt
  • Lazarus
    tehát az arcade gémekre is szükség van
  • Lazarus
    Van néhány elvetemült szánalmas ember aki csak egy kicsit szórakozni akar a gép előtt egy szar nap után
  • CSOCSO
    nemtom mi a bajod az hoyg ez egy jobb agme vagy hogy nekem jobban tetszik mint a sima gagyi arcade gamez? auto gamezban is a sim a király nem az arcade...
  • Lazarus
    te is, menj infezni
  • CSOCSO
    ügyes vagy
  • Lazarus
    AAAARGH!
  • CSOCSO
    ez a gamez nem is offline ban lesz sztár hanem multiban:) ezt ne feledjük amugymeg ha szereted az inf et akkor gyere játszani:)))
  • joco102
    Wudu kártyával miért nem müködik ez a game?
  • Lazarus
    Na tudtok már letöltő helyet? :)
  • Goodwill
    nagyon király lesz ez a game!
  • ThunderMaX
    Persze nekem nem a modokkal van bajom hanem magával az UT2003-mal, én szeretem a realista modokat Pl. Inf. UT mod vagy SF mod vagy HL:CS. Meg abban is biztos vagyok hogy a UT2003-mat még 4 év múlva is nyüstölni fogják a modokkal(HL,UT,Q3) szóval én csak annyit kartam mondani hogy NAGYON RITKÁN látni olyan folytatást ami jobb az elődjénél szinte minden szempontból a NOLF2 ilyen az UT2003 NEM ILYEN csak grafikailag múlta felül MÁSBAN NEM!!!pl. gyatra a AI az első részben a botok taktikázgattak nem csoportosan rohantak a vesztükben meg nem 500m-ről löttek fejbe kispisztollyal(vagyis nem csaltak), akkor a játékfajták is jobbak voltak Pl. a UT2003-ból NAGYON HIÁNYOLOM az ASSAULT modot és én ezért nagyon le is húzom a gammát!!!A rögbi féle vidd oda a golyót a dimenzió kapuba vagy miffene az nem nagyon köt le nem egy nagy kunszt nincsen benne semmi érdekesség olyan mint a CTF szóval az UT2003 nem az év játéka lesz nállam az biztos majd a Doom3 :D (remélem és nem a jövő év játéka lesz :) )
  • CSOCSO
    az ut2003 másról szól.. többen fogják nyomni mint a nolf 2-t ez már most biztos..szal ne megy súlycsoport nem beszélve a modokat amiből hirtelen 3 at tudnék sorolni ami nagyon jo... amugy meg nemtom melyik az adept azt tom hogy én feldzsaltam a szintjüket oylanra hogy össze vissza mozogtak elég korrektűl..persze lehet hogy csak a 10 fps miatt volt nehéz őket lőni:)))))))))))))))))))))
    mindegy nolf annyira nem tetszett de adja az isten hogy egy király gamma legyen és lekössön pár hétre! (napra)
  • ThunderMaX
    Pedig az első pályának nagyon van hangulata. Az nagyon tetszett hogy két ninja csajszi beszélget én a sarkon figyelem őket majd az egyik hátat fordít a másiknak én lenyilazom a nyílpuskával a másikat az meghallotta majd odafut és kérdezi a halott csajszitól "hogy jól vagy?" majd belé rúg egyet hogy megnézze él-e még majd rohan riadóztatni. Szóval az AI az elsőrangú(nem úgy mint az UT2003-ban futok az ellenséges csapat háta mögött és szétlövöm őket nem néznének hátra meg ilyesmi meg mindig csapatban mennek ja és mind ez adept nehézségi szinten szóval az UT2003 AI-ja a nyomába sem ér a Nolf2, és az UT AI-nak!!!). Szóval a NOLF2 minden szempontból ígéretesnek tűnik a "Stílus kedvelőinek(taktikai,lopakodós FPS)" valakinek meg az agyatlan hent jön be UT2003 és társai mondjuk az is kell de az van a legjobb helyzetben aki mindkét stílust kedveli. :D
  • CSOCSO
    én is csalodtam de nem az ut ben hanem a nolf 2 ben.. az ut egész jó lett de a fegyverek nem tetszenek...de ez a nolf2..pff legalábbis az első pálya eszmáletlen trutyi...aztán törölnöm kellett mert igy sincs sok helyem nemhogy azzal a 200 megával amit felrak
  • ThunderMaX
    VÉGRE EGY JÓ HÍR!!!!!!!!!!:

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a Sierra bejelentette, hogy Monolith büszkesége a No One Live Forecer 2. is aranyba ment a mai nap folyamán! A boltokba várhatóan október 1-én érkezik meg. NAGYON remélem, hogy javítják benne a sokaknak bosszúságot okozó hanghibát...
    (forrás:Hardwired)

Szerintem az év FPS játéka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Jelenleg) :D
    A másik hír hogy az UT2003 is arany lett 3CD-n terpeszkedik!!! :) (bár ezt is beszerzem de csalódtam a játékban a demo alapján)
  • rage
    Az én konfigom P III 1000 GeF 3-mal, s 512 mega Rammal. Amikor a program kérdezte, hogy akarom futtatni, egyértelműen ez a konfig volt pont a medium beállításra meghatározva.

Engem nem érdekelt, s válastottam a High Detail-t, amit PIV-hez, meg Gef4-hez ajánlottak

A játék opciókban utána felnyomtam mindent maximumra, s hadd szóljon..

S tökéletesen megy, ezerrel fut, szaggatásnak nyoma sincsen...
  • galocza
    na, le vagyok törve, mint a bili füle.
    a jó öreg vudummal szóba se áll a büdös tljével... mind1, eddig halogattam a gépjavítást. most már megéri (úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz nolf2, dx2, addig nincs upgrade).
  • Jano
    Legalábbis a demo alapján.
  • Jano
    Ja, és annyit, hogy ilyen méltó folytatását egy baromi jó játéknak ritkán látni.
  • Jano
    Cel 800, 512MB RAM, GF2MX400, XP alatt mediumban nincs gond vele hálégnek. De azér kérek szépen új gépet. Köszi.
  • Sephi
    Baz sima 1600 XP+ meg 256 DDRAM es egy G3 Ti200 assal High detail meg 1024 32 biten ugy ment mint a crem! En nekem leeset az alam semmit nem szakadozott
  • Breki33
    nekem Geforce 2MX-el a 30.82-es driverral vannak gondjaim (win98 SE)
    a legujabbal allandoan kilépett egy régebbit kellett felrakni
  • ThunderMaX
    Nah szal, ISTEN EZ A JÁTÉK!!!NAGYON OTT VAN A HANGULAT !!! A Grafikája meg egyszerűen fantasztikus(fullon játszok,antiallisingel,anisoval :D Tb1400,256Sd,Gef4 ti4200 1024x768 meg se rezzen folyamatosan szaladdgál) szóval a mozgások meg a karakterek eszméletlenül ki vannak dolgozva. A hangulat az is nagyon jóóóó!!!A zene is fenomenális a ruszkis pályán majd becsikartam a raszputyin dallamain. :)JA ,W98-al nyomulok(XP is fent van de azon még nem probáltam hogy van-e hang ja a h.karesz az audigy. Szóval nállam hang is van minden okés asszem a progi installnál rak fel saját codecet szóval W98-alatt audigy-vel tökéletesen kell működnie!!!
  • Sephi
    csesze meg hat nekem XP-em van de nekem se megy a hang :(( micsinajak?!
  • Zombye
    Na én is megnéztem.

Hát rá kellett jönnöm, hogy a 667 cel2 + GEF2MX + 256 MB SDRAM már igen kevéske.

Hejj de messze még a január, amikor alkalmam nyílik, legalább részben ápgrédelnem.

Brühümm Brühümm Brűűűűűm!!!

De még lov detailban is jó a grph. Milyen lehet highben?!
  • Morpheus
    Köszi szépen!

Ha hazaérek próba.

Morpheus
  • Breki33
    és ha a média player 9-es b van fent?
  • DF|Sylvie
    Jól tudom, hogy az első demo egy kilopott verzió?