10
  • kolega
    Akárki akármit talál ki pénzért a neten mindíg születik egy jobb, ami ugyanazt ingyen kínálja lásd napster. Mire lezárult a per működött az audiogalaxy és még mindíg nem perelik, ha jól tudom!
  • mazs
    bazzeg - a jahoo is elkezdte ezt a fizetos jatekot - nincs ftp eleres aprilistol - aprilis vegetol nincs pop mail - vagyis 30 dolcsiert evente - annyiert veszek egy domain nevet es annyi mailcimem lesz es olyan ftp-m amit csak akarok - az a rossz az egeszben most a 4 eve meglevo jahoos cimemtol bucsut kell vennem
    ennyit a fizetos szolgaltatasokrol
  • Gabest
    Hát nyilván nem nálunk volt a felmérés :) Pl. én ha akarnék sem tudnék fizetni a gagyi (modern?) elektron kártyámmal, és ezzel a bankszámla tulajok döntő többsége hasonlóképpen van. Persze vannak olyan kártyák is amivel megoldható, de a jónép inkább nem fizeti érte a párezres plusz havidíjat, tekintve hogy évente csak párszor venne valamit úgy is a neten.
  • Laci73
    Fizetünk a Net-ért. Márcsak ezért is "nemtetszik" dolog ha egyes szolgáltatók külön díjat kérnek. Ha Net-es szolgáltatásért fizetsz, kétszer fizetsz.
  • Bucser
    Ez kicsit mintha olyan lenne, mintha a hirszolgáltatok cigányasszonnyá váltak volna (adjá pénzt és megmondom a jövőt) csak az a baj, hogy a mát próbálják eladni, holott az holnapra elavult lesz:))))
  • Kosh
    pl én sem lennék hajlandó fizetni ezekért.... gondoljatok bele ha mondjuk a supergamez aszondaná: holnaptól csak előfizetők juthatnak hozzá a hírekhez, fórumhoz stb-hez :)