87
A Windows ?rültségei
-
#41 külföldről nem lehet megnézni a fos tár.hu-t , nekem se müxik , túl kicsi annak a szervernek a sávszélessége -
#40 igérem laasn kész lesz az oldal:))
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/rhw/
majd felteszem a képeket:) -
kisviku #39 Jaj de jó!
Windows fikázó topic!
Na,miközben röhögök az alsóbb képeken,eszembe jutott,hogy miért van az hogy elindul a rendszer,rendesen "feláll" (nem,ne gondoljatok másra)egyszer csak kiírja hogy szabálytalan műveletet hajtott végre.Hozzá sem nyúltam még semmihez sem,az egeret sem mozdítottam meg.Egyszerűen lefagy.
Meg miért van az,hogy semmit sem csinálsz,és a windows tölt??Mit tölt??Vagy hova?? -
#38 -
#37 hmm..milyen különös hogy az iexplorer pont most dobott le csak úgy mikor jól irtam be a linket..na újra:
-
#36 Csináltam egy winsuxx könyvtárat az uploadon belül oda tessék mostantól a képeket feltölteni
És itt egy aranyos háttér amiket valós hibákból raktam össze:
-
Dante #35 CSOCSO nem akarod nekem elküldeni mélben ezt a hátteret? -
#34 En Angliabol nyomom, es se Tar.hu, se Extra, se UltraWeb, se semmi.
Szerencsere az SG bejon, az meg eleg a tuleleshez -
#33 ez egyértelmű
Víndóz xp klasszisokkal jobb a többi vindóznál...
Amikor win 98 volt akkor havonta kellett ujrainstallálni és állandóan végzetes kivétel meg ilyen faxságokat írt ki.
windows xp ősz óta van meg és még nem fagyott le 1* sem... -
#32 nekem az xp bírja eddig alegtovább -
#31 Ilyenek a faterok
Nekem a Windows XP 20 nap után érett meg a törlésre. Szépen elkezdett lassulni. Napról napra lassabb lett. A végén már olyat csinált, hogy otthagytam a gépet, és pár perc után úgy lefagyott, hogy csak reset segített. Talán mondanom sem kell, hogy csak egy program futott, ami max 2% CPU erőforrást használ.
Szal Windows XP
Nekem eddig a legtovább a magyar Win2K bírta, és most is azt használok, de tudom, hogy max 3 hónapig fog menni, aztán reinstall. -
#30 hagyadmá:) nekem oylan volt hoyg az icq keresztcsatolt volt valamivel..
és elindult a gép és az icq netdetectje elindulakkor lefagy a gép kérdés élkül restartol..hm.. 4 szer inditottam gépet és negyedzserre sikerült versenyt futom a géppel hogy meg tudjam nyomni a feladat bezárását:) a gép eléggé sokat töltögetett és hiába nyomtam ctrl alt del-t...mindegy megoldottam... -
#28 CSOCSO külföldről nem lehet megnézni azt a fos tar.hu-t asszem azé mer nem elég nagy a sávszélesség vagy valami ilyesmi. -
#27 Dewdew te merre felé vagy?
Nekem se jön be a tar.hu belgiumból -
#26 honan netezel te hoyg nem látod a tar-t? -
#25 hagyd tsotsot, ugysem erti mirol beszelsz -
#24 nem, mert nem latom. Ha az SG FTP-re raknad, akkor latnam. -
#23 nemtök midnegy honnan linkelek?? amgy van freeweb es, ultrawe es és indexes ftp-m is.... -
#22 Jobb mint a Zóna.. mindent letörölnek!!! -
#21 mi van? Mindenki csak a tar.hu-t ismeri??????????? -
#20 nesztek angolrol magyarra fordított ungárisewinxp egy fritz hibával.. ez az aranyos...
-
#19 nesztek angolrol magyarra fordított ungárisewinxp egy fritz hibával.. ez az aranyos... -
#18 Érdekes:) -
#17 na végre.... -
#16 -
#15 már nincs, na keritek:) -
#14 nekem is vna egy mingyá benyomatom -
#13 Tegyetek mar fel a kepeket az SG FTP-re, akkor mi is lathatnank oket... -
#12 baxa meg nem megy :-(
biztos tar.hu -
#11 http://www.tar.hu/coine/szarwinxp.JPG
-
#10 éljen a WinXP ! :-D
-
#9 Akkor elmondom: az asztal gyorsmenüje látható, és az6 Új almenüben nem a szokásos dolgok vannak(parancsikon, mappa stb) hanem egy Új nevű menüpont -
Csatti #8 igy van, en finnben vagyok most -
#7 en meg azert nem latom, mert a tar.hu nem jon be kuldoldon (legalabbis angliaban, de masok is panaszkodtak mar mas orszagokbol) -
Csatti #6 en egyiket sem latom
--------------------------------------------------
ez egyebkent nem a windows hibaja, egyszeruen nem volt alkalma frissiteni a vinyot mielott meghalt (ez viszont a windows hibaja :) ) -
#5 viszont az elsöt rendesen elszúrtad... -
#4 Mostmeg lejött...grrrrrr... -
#3 hmmm...mind1 próbáljátok úgy ha nem megy hogy jobbgomb az X-re tulajdonságok kijelölni az URL-jét másolás és egy explorer ablakban beillesztés -
#2 Ouch...naszal itt a kép + a folytatás(hiányzóidézőjel suxx):
Na mondom....ez hülye...(ez tényleg megtörtént!)
Naszal ha bármijen baromságot láttok printscreen, nyomassátok fel egy szerverre és mutassátok meg... csak VALÓDI esetek érdekelnek! -
#1 Naszal tegnap nagytakarítás volt a C:-n. Fel lett szabadítva vagy 2,55 Gb, majd jobklikk a lomtárra és fagyott. Jólvan, mondom újraindítás, aztán azt veszem észre, hogy abból a két gigából szát mega! lett. Aztán vmiért mára megjavult...
Szintén egy mai darab, mikor parancsikongyűjteményemet próbáltam gyarapítani:
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks!
-In a row?