87
A Windows ?rültségei
  • mateos
    külföldről nem lehet megnézni a fos tár.hu-t , nekem se müxik , túl kicsi annak a szervernek a sávszélessége
  • CSOCSO
    igérem laasn kész lesz az oldal:))
    http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/rhw/
    majd felteszem a képeket:)
  • kisviku
    Jaj de jó!
    Windows fikázó topic!
    Na,miközben röhögök az alsóbb képeken,eszembe jutott,hogy miért van az hogy elindul a rendszer,rendesen "feláll" (nem,ne gondoljatok másra)egyszer csak kiírja hogy szabálytalan műveletet hajtott végre.Hozzá sem nyúltam még semmihez sem,az egeret sem mozdítottam meg.Egyszerűen lefagy.
    Meg miért van az,hogy semmit sem csinálsz,és a windows tölt??Mit tölt??Vagy hova??
  • Ron Ragm
  • Ron Ragm
    hmm..milyen különös hogy az iexplorer pont most dobott le csak úgy mikor jól irtam be a linket..na újra:
  • Ron Ragm
    Csináltam egy winsuxx könyvtárat az uploadon belül oda tessék mostantól a képeket feltölteni
    És itt egy aranyos háttér amiket valós hibákból raktam össze:
  • Dante
    CSOCSO nem akarod nekem elküldeni mélben ezt a hátteret?
  • dewdew
    En Angliabol nyomom, es se Tar.hu, se Extra, se UltraWeb, se semmi.

Szerencsere az SG bejon, az meg eleg a tuleleshez
  • G@b0r
    ez egyértelmű
    Víndóz xp klasszisokkal jobb a többi vindóznál...
    Amikor win 98 volt akkor havonta kellett ujrainstallálni és állandóan végzetes kivétel meg ilyen faxságokat írt ki.
    windows xp ősz óta van meg és még nem fagyott le 1* sem...
  • CSOCSO
    nekem az xp bírja eddig alegtovább
  • FreeHome
    Ilyenek a faterok
    Nekem a Windows XP 20 nap után érett meg a törlésre. Szépen elkezdett lassulni. Napról napra lassabb lett. A végén már olyat csinált, hogy otthagytam a gépet, és pár perc után úgy lefagyott, hogy csak reset segített. Talán mondanom sem kell, hogy csak egy program futott, ami max 2% CPU erőforrást használ.
    Szal Windows XP
    Nekem eddig a legtovább a magyar Win2K bírta, és most is azt használok, de tudom, hogy max 3 hónapig fog menni, aztán reinstall.
  • CSOCSO
    hagyadmá:) nekem oylan volt hoyg az icq keresztcsatolt volt valamivel..
    és elindult a gép és az icq netdetectje elindulakkor lefagy a gép kérdés élkül restartol..hm.. 4 szer inditottam gépet és negyedzserre sikerült versenyt futom a géppel hogy meg tudjam nyomni a feladat bezárását:) a gép eléggé sokat töltögetett és hiába nyomtam ctrl alt del-t...mindegy megoldottam...
  • G@b0r
    CSOCSO külföldről nem lehet megnézni azt a fos tar.hu-t asszem azé mer nem elég nagy a sávszélesség vagy valami ilyesmi.
  • G@b0r
    Dewdew te merre felé vagy?
    Nekem se jön be a tar.hu belgiumból
  • CSOCSO
    honan netezel te hoyg nem látod a tar-t?
  • Laalee
    hagyd tsotsot, ugysem erti mirol beszelsz
  • dewdew
    nem, mert nem latom. Ha az SG FTP-re raknad, akkor latnam.
  • CSOCSO
    nemtök midnegy honnan linkelek?? amgy van freeweb es, ultrawe es és indexes ftp-m is....
  • Lazarus
    Jobb mint a Zóna.. mindent letörölnek!!!
  • dewdew
    mi van? Mindenki csak a tar.hu-t ismeri???????????
  • CSOCSO
    nesztek angolrol magyarra fordított ungárisewinxp egy fritz hibával.. ez az aranyos...
  • CSOCSO
    nesztek angolrol magyarra fordított ungárisewinxp egy fritz hibával.. ez az aranyos...
  • Ron Ragm
    Érdekes:)
  • Coine
    na végre....
  • Coine

• magus
    már nincs, na keritek:)
  • magus
    nekem is vna egy mingyá benyomatom
  • dewdew
    Tegyetek mar fel a kepeket az SG FTP-re, akkor mi is lathatnank oket...
  • Coine
    baxa meg nem megy :-(
    biztos tar.hu
  • Coine
    http://www.tar.hu/coine/szarwinxp.JPG

• Coine
    éljen a WinXP ! :-D

• Ron Ragm
    Akkor elmondom: az asztal gyorsmenüje látható, és az6 Új almenüben nem a szokásos dolgok vannak(parancsikon, mappa stb) hanem egy Új nevű menüpont
  • Csatti
    igy van, en finnben vagyok most
  • dewdew
    en meg azert nem latom, mert a tar.hu nem jon be kuldoldon (legalabbis angliaban, de masok is panaszkodtak mar mas orszagokbol)
  • Csatti
    en egyiket sem latom
    --------------------------------------------------
    ez egyebkent nem a windows hibaja, egyszeruen nem volt alkalma frissiteni a vinyot mielott meghalt (ez viszont a windows hibaja :) )
  • Efreet
    viszont az elsöt rendesen elszúrtad...
  • Ron Ragm
    Mostmeg lejött...grrrrrr...
  • Ron Ragm
    hmmm...mind1 próbáljátok úgy ha nem megy hogy jobbgomb az X-re tulajdonságok kijelölni az URL-jét másolás és egy explorer ablakban beillesztés
  • Ron Ragm
    Ouch...naszal itt a kép + a folytatás(hiányzóidézőjel suxx):

Na mondom....ez hülye...(ez tényleg megtörtént!)

Naszal ha bármijen baromságot láttok printscreen, nyomassátok fel egy szerverre és mutassátok meg... csak VALÓDI esetek érdekelnek!
  • Ron Ragm
    Naszal tegnap nagytakarítás volt a C:-n. Fel lett szabadítva vagy 2,55 Gb, majd jobklikk a lomtárra és fagyott. Jólvan, mondom újraindítás, aztán azt veszem észre, hogy abból a két gigából szát mega! lett. Aztán vmiért mára megjavult...
    Szintén egy mai darab, mikor parancsikongyűjteményemet próbáltam gyarapítani: