A Windows ?rültségei
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenek a faterok
Nekem a Windows XP 20 nap után érett meg a törlésre. Szépen elkezdett lassulni. Napról napra lassabb lett. A végén már olyat csinált, hogy otthagytam a gépet, és pár perc után úgy lefagyott, hogy csak reset segített. Talán mondanom sem kell, hogy csak egy program futott, ami max 2% CPU erőforrást használ.
Szal Windows XP
Nekem eddig a legtovább a magyar Win2K bírta, és most is azt használok, de tudom, hogy max 3 hónapig fog menni, aztán reinstall.
Nekem a Windows XP 20 nap után érett meg a törlésre. Szépen elkezdett lassulni. Napról napra lassabb lett. A végén már olyat csinált, hogy otthagytam a gépet, és pár perc után úgy lefagyott, hogy csak reset segített. Talán mondanom sem kell, hogy csak egy program futott, ami max 2% CPU erőforrást használ.
Szal Windows XP

Nekem eddig a legtovább a magyar Win2K bírta, és most is azt használok, de tudom, hogy max 3 hónapig fog menni, aztán reinstall.

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
hagyadmá😊 nekem oylan volt hoyg az icq keresztcsatolt volt valamivel..
és elindult a gép és az icq netdetectje elindulakkor lefagy a gép kérdés élkül restartol..hm.. 4 szer inditottam gépet és negyedzserre sikerült versenyt futom a géppel hogy meg tudjam nyomni a feladat bezárását😊 a gép eléggé sokat töltögetett és hiába nyomtam ctrl alt del-t...mindegy megoldottam...
és elindult a gép és az icq netdetectje elindulakkor lefagy a gép kérdés élkül restartol..hm.. 4 szer inditottam gépet és negyedzserre sikerült versenyt futom a géppel hogy meg tudjam nyomni a feladat bezárását😊 a gép eléggé sokat töltögetett és hiába nyomtam ctrl alt del-t...mindegy megoldottam...
CSOCSO külföldről nem lehet megnézni azt a fos tar.hu-t asszem azé mer nem elég nagy a sávszélesség vagy valami ilyesmi.
Akkor elmondom: az asztal gyorsmenüje látható, és az6 Új almenüben nem a szokásos dolgok vannak(parancsikon, mappa stb) hanem egy Új nevű menüpont
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
igy van, en finnben vagyok most
en meg azert nem latom, mert a tar.hu nem jon be kuldoldon (legalabbis angliaban, de masok is panaszkodtak mar mas orszagokbol)
en egyiket sem latom
--------------------------------------------------
ez egyebkent nem a windows hibaja, egyszeruen nem volt alkalma frissiteni a vinyot mielott meghalt (ez viszont a windows hibaja 😊 )
--------------------------------------------------
ez egyebkent nem a windows hibaja, egyszeruen nem volt alkalma frissiteni a vinyot mielott meghalt (ez viszont a windows hibaja 😊 )
hmmm...mind1 próbáljátok úgy ha nem megy hogy jobbgomb az X-re tulajdonságok kijelölni az URL-jét másolás és egy explorer ablakban beillesztés
Ouch...naszal itt a kép + a folytatás(hiányzóidézőjel suxx):
Na mondom....ez hülye...(ez tényleg megtörtént!)
Naszal ha bármijen baromságot láttok printscreen, nyomassátok fel egy szerverre és mutassátok meg... csak VALÓDI esetek érdekelnek!
Na mondom....ez hülye...(ez tényleg megtörtént!)
Naszal ha bármijen baromságot láttok printscreen, nyomassátok fel egy szerverre és mutassátok meg... csak VALÓDI esetek érdekelnek!
Naszal tegnap nagytakarítás volt a C:-n. Fel lett szabadítva vagy 2,55 Gb, majd jobklikk a lomtárra és fagyott. Jólvan, mondom újraindítás, aztán azt veszem észre, hogy abból a két gigából szát mega! lett. Aztán vmiért mára megjavult...
Szintén egy mai darab, mikor parancsikongyűjteményemet próbáltam gyarapítani:

<br>
<br>Naszal ha bármijen baromságot láttok printscreen, nyomassátok fel egy szerverre és mutassátok meg... csak VALÓDI esetek érdekelnek!</div><div class=)
Szintén egy mai darab, mikor parancsikongyűjteményemet próbáltam gyarapítani:

<br>
<br>Naszal ha bármijen baromságot láttok printscreen, nyomassátok fel egy szerverre és mutassátok meg... csak VALÓDI esetek érdekelnek!</div><div class=)
← ElőzőOldal 2 / 2