mi a kedvenc szavad?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szukcesszív approximáció
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ongyilkos leszek
megbasztak
ltsp
dns
koszontem.
koszontem.
Amit utálok: matáv,rendör,fidesz,nemadom,enyém-tied,számla...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
(persze egy-két kötőjel elkélne benne, de kimondva jó)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
mi ez a hang?
ücsi- üdítő
hari- harapás, adj egy harit!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

koszontem.
Imádni fogod!
Ubi, pari, kari(karalábé), tv paprika, toji... stb.
Sokáig volt a "palatábla",de például a "vaginális horoszkóp" se rossz.
De amit utálok: pézsé, telcsi, vizsi, depi, öngyi, stb.
Namerhogy az az Óceán fenekére esik és annál lejjebb semmi nincs...

gondoljatok bele:
-elcsusztam a fosban
-fostalicska
-fosnikell

mingyá megyek
fasza
EVÉS
ALVÁS
net
cool
sirály
alufelni
brutál
gép
tv
meg még vannak,csak most nem ugranak be 😊
amit utálok: Suli és karó 😊))
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
orientáció
drambuie
smirnoff ice
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"