26
És nem tudom mi az-(
  • Narancs
    #26
    Baszki, hogy lehet egy több mint 2 éves üzire válaszolni, MA?
    Azóta kómába voltál, és most ébredtél?
    Akkor el kell mondjak néhány dolgot. Szal MSZP van kormányon, és mint látod nagy a jólét, és erős a gazdaság.
    A képernyőkről eltűntek a Chevy Chase filmek (jjeeee), és a Blink182 már nem menő...
    Viszont van már Unicum Night, meg vmi citromos Hubertus is, szal fejlődik a világ. Ja, meg beléptünk a pUnióba is, és Husszein papa is amcsik kezére került.
    Asszem nagyából ennyiből maradtál ki...
  • SinClaiR
    #25
    Az, csak még a régi regemmel:)
  • RelakS
    #24
    UTán = Unreal Tournament?
  • Szike
    #23
    hihi :-) én nem olvasom el a hozzászólásokat de az xp nekem már 3szor megcsinálta hogy 3-4 hónapon belül meghalt. de most jó, mivel a kiadott frissítéseket felraktam és így megy.
    meg asszem van valami progi ami miatt van ez a lassulás és most nincs fent. nemtom már melyik az, de a frissítések sokat segítnek!!!
  • Pheel
    #22
    Én a Windows98-ra tippelnék. Megnézném XP alatt.
  • Jacky
    #21
    Problemam van: internetes jatek kozben, altalaban 2-3 ora utan, kidob a jatek ezzel az uzenettel "a ddhelp hibat okozott a baab98e modulban.
    Win98 Se, Gef.2MX400, Cel.1000, Abit ST-6 alaplap, DirectX 8.1.
    Nincs huzva.
    Tudja valaki miert csinalja ezt?
  • PeTTi
    #20
    Igen a 366 celeronok 99% ban mennek 550-en normál hűtéssel.Ha egyszer megy a tuning hosszabb időn át akkor annak késöbb is menni kell.Lehet a szilikon paszta elöregedése is.De szerintem az ilyen nagytakarítások is bejátszanak.
    Gondolom szétvetted a gépet kiszedted a kártyákat ,ramot ,stb.A csatlakozókat NEM szabad kézzel érinteni,mert a kézről igen sok szennyeződes zsir juthat a csatlakozáshoz.(Ha nem hinné valaki akkor nézze meg a billentyűzetét alapossabban.)Így romlik a kapcsolat minősége,és mit sem ér az aranyozott felület.
    Nem azt akarom mondani, hogy ez a probléma de a tuningban nagyon fontos lehet.
  • l3alF1aKe
    #19
    igen...megtaláltam...kék képernyőt megkaptam...de legalább arra jó volt, hogy mostmár tudom mit kell cserélnem, hogy ne problémázzon. Videokártya driver nem tetszik neki. Lecseréltem, egyenlőre stabil. Viszont ugy tudom, nem azt a drivert raktam fel mint amelyik a stabil időszakban volt, ugyhogy lehetséges, hogy már igy is marad.
  • l3alF1aKe
    #16
    nem hiszem, ugyanis mielőtt felemeltem az fsb t, házat takarítottam, mert nem tetszett a nagy por benn. Leszedtem a hűtőt is a prociról,és tettem rá cuspacert, hogy ne sarkazzam le véletlenül sem. Szóbval az teljesen tiszta. Mondjuk nem raktam alá gél -t, de nem is nagyon számít ahogy nézem 2°ot emelkedett a hőmérséklet. Mivel 2 rendszer van a gépen egyszerre, tudom tesztelni hol fagy és hol nem. Eddig csak arra jutottam, hogy esetleg az XP nem bírja az emelt orejeles telepítést, mert 98se most is "kifogástalanul?-)" müxik, csak xp erbootol. Állítólag van benne egy auto reset, amit ki lehet kapcsolni valahol. Nem tudja valaki hogy hol?... holnap törlöm xp t, és visszaveszem 900 ra a procit. Ha ugyswem jó...marad a 98se...és slusszpasz-)
  • l3alF1aKe
    #13
    tévedsz badbreak1 ... nem mindenki fanatikus akinek amd je van. Ezt rólad nem lehet elmondani lévén intel procid van valószínüleg..intelfanatik is vagy ahogy mondandódból kiderült ...iq d sincs meg hozzá, és ÉN sejtem, hogy a procim lassab bizony, egy 1.2 GHz es Intel procinál. Nos ez valószínű, de még nem néztem UTána. Akárki akármit mond, neked nem kell odafigyelned rá, mert ugysem érted. A kérdés nem hozzád szólt, nem rád és a processzorodra vonatkozott, egyszerűen egy nem mindennapi probléma megoldását keresem. Ha ehhez te csak ugy tudsz hozzászólni, hogy az embernek kinyílik a bicska a zsebében, akkor légyszives fogd magad, és keress magadnak más játszóteret.
    Témához visszakanyarodva. Ma ujraraktam az XP t, persze az fsb t nem vettem vissza...eredmény: most már nem akad semmi, egyszerűen ujraindul a gép határozatlan időközönként. Bizonyára nem bírja az emelést, de aakkor viszont azt nem értem, hogy az alant említett hiba miatt megromlott rendszerstabilitás előtt miért állt a rendszer mint katiba azonos fsb-n mint amilyenen most is áll. Visszaveszem 110 re, megnézem ugy mit csinál, remélem ugy már megfelelő lesz a stabilitás. Majd közlöm az eredményt.
  • Xanyi
    #10
    badbreak1
    He, nekem is AMD Duron 900-am és XP-m van, és minden OK! Fél éve van fenn ez a rendszer, és semmi gond!
    Xanyi
  • l3alF1aKe
    #8
    Lehet benne valami, bár nem magyarázza meg azt, hogy az első telepítés UTán miért romlott el. 1035 ön ment 1 hétig teljesen kifogástalanul. Előtte is húzva volt 990 re, (igy megy amióta megvan), és nem volt vele gond. Mindenesetre azért megpróbálkozom egy ujratelepítéssel alapórajelen, mert mint írtam volt w98 összecsuklott 1035 re húzás UTán, 98SE már bírta, gondoltam akkor megnézem XP t is. Az is bírta és ugyhagytam...csakhát most nem megy. Na próba köv. holnap
  • dewdew
    #7
    hatalmas intelligenciahanyadosrol tettel tanubizonysagot
  • Borg
    #5
    Az XPt ha az 1035re túlhuzott procival tetted fel, sérülhettek a cab file kicsomagolások. Azok nagyon érzékenyek erre.
  • l3alF1aKe
    #4
    visszavettem...csak nem írtam le...még 900 on is ugyanez a helyzet..Vinyót meg formáztam...és csak a rendszer van rajta szinte , meg egy két ici-pici segédprogram. Még jó hogy a másik partición van egy w98SE, azzal nincs semmi gond. Mondom ezt azért, mert sima w98 szétesett 115 fsb n.
  • l3alF1aKe
    #2
    hopp elírtam ..900 as duron 990 en ...2 hete 1035 ön...
  • l3alF1aKe
    #1
    Naszóval a gondom az, hogy feltettem az XP t ugy 4 hónapja...semmi gondja nem volt. Tök jól ment, egészen mult hétig, amikor is nem tudom mi folytán elkezdtek akadozni a gamezok, lelassult az XP futása, és az egész gép müködése zavartá, kiszámíthatatlanná vált. Feltettem egy hardware senzort, és a gyanum megalapozottá vált. CPU time kissé kiegyensulyozatlan valamitől, egész pontosan cikkcakk alakot ír le, ha megrajzoltatom. Ezt okozza valami aminek az okát keresem. Feltettem ujra azóta a7z XP t...de 2 nap helyes működés UTán ujra elkezdte ezt csinálni.
    a gép egy 900 as duron eddig 900 on....2 hete már 1035 ön huzva 115 fsb vel. Video v3 as. Driverek a legujabbak, többszöri ujratelepítés sem segített. Nem tettem fel ugyanazokat a programokat, amiket a kritikus időszakban feltettem, tehát nem okozhatta egyszerű felhasználó szoftver. Segítséget kérek, hátha valaki már találkozott ilyen problémával, és esetleg rájött a megoldásra. Előre is kösz.