6
  • Supergamer
    Biztos hogy kénytelen lesz a gyerkőc más nick-et választani ! Én nem is értem hogy egyeseknek miért jó ez hogy megtévesztésként ugyanolyan néven szólalnak meg. Legyen a gyerkőc nick-je: "sulinetőrült" ha van esze elfogadja az ajánlatomat. Okoska: figyu ! A többség egyértelműen Intel párti, csak ők nem hangoztatják olyan hevesen véleményüket, hiszen az AMD-seknek kell kegyetlenül megküzdeni egy szélmalomharcban. A szélmalomharc azt jelenti hogy be akarják bizonyítani: az amd jobb. Ez ugyanolyan dolog minthogy tudjuk: a Sony megjelenítők a legjobbak. Ez tény, nem pedig vitatéma.
  • Laci73
    Hello Supergamer!
    Ez jó hír. Talán legközelebb majd felvállal egy saját nick-et és csiszol a stílusán. Az Intel-AMD duó meg elmehet epret szedni, a CeBit-en meg sem nyikkantak csak bemutattak egy-két turbózott prockót... vihar előtti a csend...
  • Supergamer
    Szeva Laci73 hogy vagy ? Én kösz jól ! Képzeld végre letiltották azt az őrült másik Supergamert aki a nevembe mert nyilatkozni ! Most jól póruljárt a sulinetes gyerkőc. Így jár mindenki aki nem INTEL párti !!!
  • Laci73
    Kissé szomorú vagyok hogy az 1 Ghz-re húzott Cerkám már a notebook piacon is "olcsó" kategóriás lett...
  • Supergamer
    Hát csak nyisson, egyetértek mindenféle kapunyitással :))