14
Újra indult Pretender oldala, ahonnan oldgamezokat lehet leszedni!
-
#14 Igen, próbáltam de nem ment:(
ráadásul ma épp egy olyant töltöttem le, amit kicsomagolni se lehet(error a csomagolt fájlban)...de legalább a TIM2 elindult:) -
rolika #13 Bocsi, nem akartalak hülyének nézni. Azt próbáltad, hogy specifikus -tehát azt, amit hibásnak jelez nálad- fájlt töltesz le az adott csomagból? -
#12 KÉRLEK NE NÉZZ MÁR HÜLYÉNEK!!!!
Mondjam mik nem mennek/mentek? DN3D,JJ2,DR stb...
Soroljam még?
Ezeknél kicsomagolás után mindig legalább 1 file-t hobásnak írt ki!!!!! -
Rive #11 www.the-underdogs.org
Ez az új cím.
-
rolika #10 A letöltésekre vannak mindenféle okos szabályok, olvasd el őket, valszeg megsérted valamelyiket. Nekem pl. műxik a dolog. Persze az idegesítő, amikor a letöltés helyén egy linket találsz, ahol megrendelheted a gamét... -
#9 Na idáig bármit próbáltam leszedni erről az oldalról nem működött...
ennyit erről... -
Rive #8 Basszus...
Gondoltam, beírom nektek a www.theunderdogs.org -ot, hogy legyen minek örülni: volt ott több száz PC-s (és más) játék, szépen katalógusba szedve: erre nem átalakították az egészet??!
Anno, onnan szedtem le a REUNION-t, a LOL-t, WIZARDRY7-et, egyebeket, sokat...
A Q!#####!
-
#7 részemről detto :] -
#6 És annak külön örülök hogy az oldalról normális sebességgel lehet tölteni.És csatlakoznék az előttem szólóhoz:Isten áldja a készítőket és csak így tovább! -
#5 Na, ennek a hirnek most nagyon megörültem.. Hátha lesz pár game, amivel bővithetem a gyüjteményem.. Sok sikert a készitőknek hozzá és kitartást :] -
#4 Nagyon spira az oldal.Asszem ezekkel a kis játékokkal az ember ellesz egy ideig:)Régi szép idők!OLD SCHOOL RULEZ! -
#3 Király oldal!
Ez olyasmi,mint amilyen a mame.dk is volt?
Remélem meg tudja oldani a srác az ftp helyet.
De király lenne,ha meglenne a Metal Slug 3... :)) -
#2 Ja,a link lemaradt:
http://www.ingyennet.hu/~pretender/
De megy még a régi cím is:
http://www.extra.hu/pretender -
#1 Újraindult ez a naccerű kis oldal, ahonnan egy rakat oldgamezt lehetett szerválni. Mondjuk egyelőre csak egy emulátor +hozzá játékok vannak, de ígéri a srác, hogy folytatja, ha meg tudja oldani az FTP-t.