Soundbug: az idei CeBIT csodabogara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihihihihihihihihihihi 😊 p*rnopiacon milyen sikere lessz... rezegeteti és zenélteti 😊)))) dzsiiiiiiiiiiiiii nö behelyezi aztán megszolal a .... 😊
8ghz triplacore pentium + 2db geforce 99900GTIULTRAMEGA Ezek helyett inkább egy Honda Civic ;)
Engem ez a találmány egy kicsit arra cuccra emlékeztet, amely Fekete Gyula: A kék sziget c. sci-fi-jében szerepel. A regény főhősei is hasonló találmányon dolgoznak; egy olyan adón, ami megfelelő frekvencia alkalmazásával, képes hangot csiholni egy virágcserépből, fémdobozból, vagy akár falfelületből.
Szerintem az az alapelve, hogy a saját frekijével rezonáltatja mondjuk az asztalt és a fel vagy alharmonikusokra ráteszi a zenét. Így pl. nem kell egy hangfalat magaddal hurcolni, hogy más is élvezhesse a zenét. Tény hogy hangfal hangminőséget tuti nem produkál, de jobb lehet, mint a sokol rádió.
Szép és jó...de mi érdelme van?????ehhhhh...valaki világosítson má föl engem,ha már mindenképpen hangosan akarjuk walkman-t hallgatni,nem lett volna könnyebb egy hangszórót rákötni....vagy egy ugyanekkora nagyságú hangszórót gyártani????...na mindegy...amúgy pedig nagyon érdekes,és nagyon tetszik az ötlet,lehet,hogy szívesen kiprobálnám!😊
Majd döbbentek, ha kipróbáljátok. Olyan fejjel fogtok rohangálni, mit az a kiskölök. Kíváncsi lennék, ha ráragasztanám az üres fejetekre, hogy szólna. Valszeg a nagy űr miatt egy full bass kijönne :oPPPP
Napelemes 😊
Na és mivel megy? Esetleg 2cerkáról fél órán át? Nos érdekesnek érdekes,de elég nagy marhaság......
Vagy előre vegyek + üvegeket itthonra?? 😊))
Nah kiváncsi lennék ,hogy hány wattal dübörögne itthon egy Brooklyn Bounce! 😊
Unalom es szurkeseg? Hat nem latjatok a kepeken a fuli ero kiruzsozott szaju fiucskat? :-) Mintha csak a 60-as evek amerikai reklamjat latnam...
Röviden összefoglalva: ez a hír nagyon jól jellemzi az idei CeBit minden eddigi kiállítást alulmúló unalmát és szürkeségét.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Ugyan Luis, dehogy lesz hozzá ... hiszen akkor minek adta a sok pénzt az Üvegesek Nemzetközi Szövetsége? 😄