3
Új Digital Reality RTS!!!
  • magus
    #3
    hejj, bízom bennetek fiuk...
  • D3t0nat0r
    #2
    Tegnap jelentették be, neve még nincs:

    "Az Imperium Galactica I és II játékokat fejlesztő, mostanában a Haegemoniát fejlesztő Digital Reality egy újabb játékot jelentett be, egy valós idejű stratégiát. A játék még nem kapott végleges nevet, első komolyabb bemutatását pedig a májusi E3-on tervezik. A játékot a francia Monte Cristo cég fogja kiadni, a tervek szerint még az év vége előtt.
    A játékról az alábbiakat nyilatkozták a fejlesztők: "A Vietnami Háborúban - szakaszparancsnokként - egyre nehezedő küldetéssorozatban kell helyt állnod. A csapatodban nem csak közkatonák, hanem specialisták is találhatók, és a játékmenet alőrehaladtával egyre több nehézfegyverzet segíti majd a hadviselésed, a gerillataktikát folytató Vietkongok ellen. A játékban az egységeid fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat."

    Az új játékhoz a Haegemonia-ban is felhasznált Walker engine-t használják, a játék sajátosságainak megfelelő átalakítások után, így például beleépítettek motion capture támogatást, és a látási viszonyok is a terepnek megfelelően fognak változni" -PcDome

    Itt van 3 shot róla:



    Bazz azok a tankok az első képen! Még egy 3D-s RTSben sem láttam ilyen részletes modelleket!
  • skorpio7
    #1
    Már láttam a képeket belőle ! :)
    Még idén megjelenik .