Logo szerkesztése
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá
az origó szoftver bázisból tudsz logo készítõt letölteni!
az origó szoftver bázisból tudsz logo készítõt letölteni!
Vki megmondaná nekem a paintb ahol van a printscan?És megmondanátok honnan éehet lezsedni egy logo szekesztõ progit????????
c115
az ulead animation studioban semmilyen effekt sincs. az csak képek összeillesztéésében jo?mert egy darab lértékelheto effektekt nem talatam. csak a képernyon valo athuzast
ulauderrel, vagy mivel szarakodok, és amikor a 2. framet akarom rajzolni, akkor mindig ezt írja ki: no active object for the operation. problem? megoldás? köcc
bazze... szerintem a tietek tuti nem 4kb. bazz én az enyémet paintben rajzoltam, aszt olyan kis egyszerű szar, mégis 7.08 kb.
hogy lehet egy képpet kissebb méretűre csinálni? még 3.8 kb-tot kéne leszedni, hogy tudjak bettenni ilyen képet.
szasz mateos...
legalábbis szerintem te vagy 😊
legalábbis szerintem te vagy 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Na hogy tetszik új logóm?
nekem sikerült 😊 amúgy o/ával 250% nagyításon nem látszik az a vonal... se nálam, se nálatok...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
sajnos nem tudj pontosan kigyujteni, mint kátható tomcatnak és nekem is ott van az a választóvonal ami látható ha megerőlteted a szemed😞
avval semmi nem lehet csinálni
Báz😊)
lol😊)
Ilyet... PaintBrusht hol lehet letölteni😊)))
már bocs😊))
lol😊)
Ilyet... PaintBrusht hol lehet letölteni😊)))
már bocs😊))
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
jasc-al csinálom de 4kba semmi se fér bele. nincs vmi mas ami jo könnyen kezelhető, és egy oyan lamer is megtudja tanulni a kezelését mint én?
nemigaz 4kba semmi se fér bele, még a legleegyszerűsitett, legkebvesebbb fpseű, legoptimized, le csunaybb, legfakobb animmácio sem
hm kiváncsi lennék ho pl Shiver logója hány kb, mer tuti hogy nem jön ki 4-ből...
Van aki kivétel és lehet nagyobb a logójának mérete?
Van aki kivétel és lehet nagyobb a logójának mérete?
TomCat:
örök hálám
KÖSSSSZ
örök hálám
KÖSSSSZ
Oldal 1 / 2Következő →