22
nagy a PING
  • Gabo
    Ez a szomorú magyar valóság. A szolgáltatók bezsebelik a pénzt, de színvonalasan szolgáltatni, rendszert fejleszteni nuku...
  • Efreet
    TvNetnek van saját, hivatalos fóruma, nekik lehet ott sírni.
  • Efreet
    el kell olvasni a szerzödés pontjait, amint azt megsértik lehet díjcsökkentésért reklamálni. az idö mekkora hányadában vállalnak rendelkezésre állást, milyen sebességgel... (1 érdekesség: a matáv a normál vonalain max 9600 baudot garantál)
  • Sir IvanHoe
    Ez igaz, hogy nem vallal ping erteket...de..viszont szelessavu internet kent tunteti fol mindenhol. Nos mit is jelent valojaban a selessavu internet? Ezt a fogalmat kene tisztazni. Ha allando 25% loss-t jelent akkor tenyleg nem szolhatunk egy mukkot se. :)
  • Efreet
    a chello semmilyen szerzödésben nem vállal semmilyen ping értéket, szóval max a telefonszámládat növeled az ügyfélszolggal.
  • Lazarus
    ingyér van neki.. :)
  • EqUiNooX
    2k-ről 5-re? hm... nem irigylem az ismerősödet :]
  • DOGMAN
    Ügyfélszolgálat, reklamáció....

DOGMAN [ZSIR]
  • Lazarus
    Nekem gyorsított.. és a haveromnak is, aki modemmel megy 2K-ról 5 az átlag sebesség!
    Bár igaz hogy azelőtt Millenium volt a gépén :)
  • CSOCSO
    te mrül beszélsz???
    épp ezaz hogy az XP elvesz 20%-ot amit nagynehezen ki lehetuygan kapcsolni.. nyiss fel egy Pf formatot vagy PCguru meg mittom én mik vann még...
  • Lev07
    Nah kosz a traceres tippet!!! bejott es a cselloeknal vmilyen BACKBONE nevu serverjuuknel 220ms az elerese.... szoval b+ ok!! nem tom szerintetek iylenkor mi a teendo???
  • DOGMAN
    Nem kell progi sem:
    Beirod a winCommanderbe:
    ping "szerver címe"
    megkapod a pinget

tracert "szerver címe"
    kiirja az összek köztes szerver nevét pingjét

DOGMAN [ZSIR]
  • Gabo
    Lev07:
    Próbáld meg a kedvenc szervereid címét megnézni egy tracer progival (pl. Neotrace).

http://www.neotrace.com/

A progi a szerverig tartó úton lévő összes köztes állomást megpingeti, így jól ki lehet szűrni, hogy hol ugrik meg a pinged. Ha ez a szolgáltatodnál (első állomások) jelentkezik, akkor nyugodtan kérdezd meg őket, hogy mi a francot csinálnak, és mikor hozzák helyre a rendszerüket.
    Ha rajtuk túljut a jel, akkor ott már csak a Mátrix istenei segíthetnek...
  • magus
    nekem adsle l csak kulfoldire van oriasi popingem...
  • Krinyo
    öö
    Lev nem dodra gondolsz?
    Mert az mindenkinek lagos.
    Meg akad is.szal vegyél geforce 4 et :D
  • Lazarus
    Rakj fel XP-t! +20% Sávszélesség
  • Lev07
    Szasztok! Mivel FPS orult vagyok ezer nem birom ki hogy 250es pinggel jatszak, mikozben chellos netem van... nem ertem mas chellosoknak miert kicsi a pingje, ugyanazon az FPS es serveren, mig nekem "nagy"... :) winME t hasznalok, elotte win98se vel volt ido, amig jol ment, es nekem is hasonloan jo pingem volt.... szoval vki segitsen!!! PLZ
    Peace