14
Navy Seals: Covert Operations tippek, trukkok etc.
  • I.C.ram
    #14
    tudom tudom :) de valahogy amelyik fegyverekre fellehet rakni (pisztolyok, Ingram, MP5n) azok nem valami utokepesek talan az mp5 meg hasznalhato de a tobbi nem nagyon! :(( M4-es a legjobb fegyver mar megint sajnos :( mindig azt a szart rakjak be a legjobbnak :((
  • I.C.ram
    #12
    nagyon jo kis jatek bar van benne egy-ket faszsag pl ha 2-szer leolom a sajat emberem akkor kivag a szerver!(lehet veletlenul is olni pl ha valaki belefut a lovesedbe vagy ha granatot dobsz es a hulye utana fut mert azthiszi hogy o egy kutya az meg a bot) meg kurvaszar mindig elosztogatni a pontokat az elejen! keves a fegyver! nem valami jok a palyak! UT-SF texturak vannak benne egyertelmuen felismerhetok es epp azert nagyon rondak! a fegyverek viszont nagyon szepek! jo kuldetesek de szinte mindig az oldoklesen van a hangsuly es nem a kuldetes teljesitesen! nekem a bandage nem tetszik benne de sokak szerint ez jo benne! a Laser celzas is nagyon kiraly bar nem tul jo mert meglathatja az ellenfel is!
  • FREAK
    #10
    basszus, botokat hogy kell berakni?

    Egyik pályán sem mennek, valami "...AI ... failed" van....
  • Anee
    #9
    holnap megnézem majd kiderül
    és megy valamire?
    túsz vagy bomba vagy sima defmeccs?
  • Anee
    #6
    a grafika meg betudható az első bétának akkor
  • Anee
    #4
    gegyverek kidolgozása sebzés sat-sat milyen?
  • chuck
    #2
    le kell tolteni egy kiegeszito peccset, utanna lesz 3 plussz batch file. most viszont ezzel a hibauzenettel all le:

    User Interface is version 6, expected 3
    Lehet erdemes lenne felpeccselnem, valamilyen szinten ?
  • chuck
    #1
    minap letoltottem ezt a q3 modot, de nem tudom hogyan kell telepiteni?!, jatszani vele. A manualban meg arrol sincs szo, hogy mire van szuksege a jateknak. Quake3 cdt mar beszereztem, fel is telepitettem. Van valakinek valmi tippje a jatekkal kapcsolatban ?
    akit erdekel>
    http://www.ns-co.net/