2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#306 de majd átirányítjuk neked azt ... -
#305 bocs hogy berondítok. de akárhányszor benézek valahova te ott vagy! :DD kb. 5 hsz távolságban (max) a lap tetejétől. :DDDDDD Nem itt kell bnőt keresni magadnak! :DD () -
#304 semmi jó! -
#303 az is igaz :D -
#302 veled meg mi van?? :S -
#301 hoppá! bizony bizony! -
#300 azért adom neked a kanalat hogy azzal egyed hogy NE tudj meggyanusítani hogy milyen édesen is szopogathatod hmmm az a finom hmmm fagyigombócot...:P -
#299 nocsak ... ? -
#298 szerintem minden... nem?! -
#297 ugyan már ... az igazi " kanok " nem a fagyot nézik ilyenkor ,hanem azt hogyan nyalogatod el és mi mindent lehetne még nyalogatni ... (piszkos fantázia ) -
#296 remélem segít majd a pszicholúgus,meg a kineziológus...egyenlőre úgy néz ki,hogy megy a dolog -
#295 gyógyítható? -
#294 majd kapsz két cuppanost a jányoktól és felvillanyozodsz és égsz végig keresztbetett lábbal fogsz ülni! :P:D -
#293 semekkora?! :D -
#292 én egy negatív,pesszimista ember vagyok,már úgy 5 éve,amióta "jól" alakul az életem -
#291 én is olyanra gondoltam... :) -
#290 csupa negatívizmussal vagy teli ... csak lazíts 1 kicsit ! :) -
#289 mondtam hogy a Skyline féle kan? :) nem... lehet hogy pont te lennél aki védené velünk együtt a fagyit :D -
#288 ez mekkora szerrencse -
#287 "nehogy a sok kan kinézze a szánkból a fagyit "
lehet akkor én növény vagyok,vagy levegő -
#286 nyaú... nem :D -
#285 kártedórt kérünk :D -
#284 cica? :S:) -
#283 célozgattam? :D nem... -
#282 most szerveződik a következő
-
#281 nálam nem praktikus mert már sikerült 20 percig röhögni egy beszóláson és a tanár megszivatott emiatt kegyetlenül :D
nemtudtam visszatartani a nevetést :D:D:D -
#280 majd veszek nektek dobozosat meg adok két kanalat hogy ne vonuljatok el :) hanem velünk legyetek :D -
#279 oda mindenki hivatalos!
már volt kettő, de úgy látszik nem elég nagy a reklámja
Gyertek ti is! -
#278 biztos olyan vagyok! :| -
#277 cccc... -
#276 ha engem sem hivnak meg akkor hivatlanul megyunk oda! :P:D -
#275 :) bennevagyok :D sarokba vonulunk, nehogy a sok kan kinézze a szánkból a fagyit :D -
#274 az órákon mi?! :P:D hajj de jó is volt... :) (ábránd) -
#273 fú lesz ilyen? mind1 arra úgy sem leszek meghívva' szal a kérdés elis veszti értelmét!:D -
#272 én is szeretek "gombócokat" nyalogatni! :S:D:D -
#271 az azért van, mert ha a suliban (enyémben például) nincs klozetpapír mert az igazgató bőrszékére költötték a pénzt akkor adjanak kölcsön zsepit... vécében nemjó pletyizni :D sokkal jobb helyen is el lehet intézni.. -
#270 rosszak a tapasztalataid... :P -
#269 esetleg esgé talin fagyizhatunk közösen :) -
#268 ja,hogy milyen utolsó szar geci vagyok!:D -
#267 csak akkor, ha más lányokról van szó