2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#427 vagy csak "ropi" hiánya van :D -
#426 énse iszok túl sokat. Kéthetente egy max 2.
-
#425 ménem? -
#424 szerintem nem -
#423 nem túl jó -
#422 érdekes de nekem teljesen kimaradtak az "energiaitalok" az életemből... de sztem nem is baj :) -
#421 Skyline nagyon vicces fiú:D -
#420 neked való a Bomba haver -
#419 na rá is gyujtok ... :P pfajj de utálom nem is értem minek... na mindegy még két napot dolgozom! :D -
#418 ja,és vannak olyanok,akik annyira divatbagósok,hogy bele se szívnak a cigibe,csak füstölög a kezükben! ismertem ilyet,többet is...fél évig füstöl a kezében,majd egy fél szippantást elereszt,amit csak beszív a szájába,és fújja is ki! aztán újabb fél év füstölgés! :| de ő azért cigizik! -
ugot2know #417 tőlem
majd találok elfogadható kifogást (tudod,nyúl és a sapka esete) -
#416 ugyan kitől ???
és miért ? (én semmi rosszat nem csináltam ) -
#415 Tudod az a baj ,hogy nagyon sok 14-15 éves kiscsaj is azért kezd bagózni mert azt hiszik az a menő és azzal "nagyobbak" lesznek . -
#414 de én lány vagyok
és mivel ez reklámnak tűnik, sztem törölve lesz -
#412 nem szeretem a horrorokat / thrillereket! :| -
ugot2know #411 aki sört iszik...:) -
Phat Smoker #410 a film könyvverzióját már olvastad ? "Farkasok Irodalma" :D -
#409 vörösbor nem praktikus.
kiöntöd:nem jön ki ruhából.
kihányod: szintén roszabb.
fehér rlz. -
Hajnalcat #408 Most miért? :/ Nem attől férfi a férfi, ha sört iszik. Sőt, ha részeg, akkor kevésbé tud teljesíteni az ágyban, mint ha józan. Ezt tudományos alapon be is bizonyították.
Szóval nem kell ahhoz sört innod, hogy férfi légy. ;)
-
#407 mi a téma csajok? :D -
Hajnalcat #406 Kiről is van szó? -
Hajnalcat #405 Köszönöm. :) -
Hajnalcat #404 Imádom a vörösbort, persze a legjobb fajátból.Régebben mindig csak vörösboroskólát tudtam meginni, most meg a sör esik jobban. Ejj, de jól esett!
Amúgy nagyon jó volt ez a Farkasok birodalma, olyan thriller szerűség, és francia. A legjobbak az európai filmek. Éljen Európa! -
#403 átlátni rajtuk, hogy csak menőzni akarnak áám :) aki férfi az hm... :D az nem ettől az.. -
Phat Smoker #402 OFF:
a 'sör = a férfiasság netovábbja' elméletből kiindulva, azért van manapság annyi cigis kispöcs, mert azthiszik a kispöcs fejükkel, hogy ez a menő, ettől lesznek férfiasan tökéletesek. teszik az agyukat a lányok előtt, vedelik a sört(is), mert szintén menő.
felnőtt korukra majd megszívják, de addig is menők és nem utolsó sorban, roppant férfiasak lehettek.
-The Next Generation-
-
#401 én? :D kit?:D miért? -
Aspyrin #400 Kicsit ték :) -
Aspyrin #399 Butazság :@ -
#398 igyár sört közben,mert ha nem,akkor nem leszel férfi! :| -
ugot2know #397 meccsre mentem a DUNA tv-re -
ugot2know #396 hogy te gyorsabban futsz,mint ő! -
#395 hát engem nem! :| -
ugot2know #394 akor most ...megerőszakol? -
#393 legyen hát! :| -
Aspyrin #392 Kikérem magamnak :S -
#391 majd te leszel férfi mindenki helyett :D egészségedre amúgy :P -
Aspyrin #390 Mindenesetre nincs jobb, mint egy pohár hideg sört elfogyasztani ebben a gatyarohasztó melegben :) -
ugot2know #389 paradicsommal most,kivételesen -
Aspyrin #388 Jaj ne, és szárazkolbászt eszel vöröshagymával nemde? :) Ne fárassz. -
#387 igen,meg tangát hordok,és bolyhos papucsom van! :|
szar íze van,ennyi!