2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#987 talán még akkor sem... :() -
#986 hát igen!nem szabad nekem se nagyon komolyan venni az elején a dolgokat.hanem ha összejön valami konkrét dolog majd csak akkor... -
#985 nem is kell hogy a te stilusod legyen... még jó hogy nem az! de akkor is már látod te is hogy valamit másképp kell csinálni... :) -
#984 :)
csak tudod az nem az én stílusom.
de kicsit máshogy kell a dolgokat ezentúl kezelnem az biztos... -
#983 nem kell ám olyan komolyan venni ezeket a kapcsolatos dolgokat amég nem olyan lányt találsz akivel megéri. addig te is veheted félvállról! -
#982 :)
köszi a tanácsokat!majd próbálkozom.csak azt nem vágom hogy barátkozzak e a csajjal ezekután... -
#981 lehet hogy tényleg az a baj... Érettebb lányoknak a korod miatt nem vagy jó, a kis csitriknek meg nem az érett komoly srác kell ám! Legyél lazább és csak SZÓRAKOZZ velük te is... Legalább addig érezd magad jól valamennyire amég nem tanálsz egy értelmesebbet... -
#980 hát köszi!és igaz amit mondasz... -
#979 ja és nem kell lenézni a korom miatt.
mert én komolyan gondolom a dolgokat és sokan azt mondják hogy a koromhoz képest sokkal komolyabban gondolkozok sokaknál.talán ez is volt a baj... -
#978 keress idősebb jányokat azoknak több eszük van jobb esetben vagy lehet hogy lényegtelen mert gyakran nincs különbség egy 14 és egy 20 éves között -
#977 16 -
#976 és te? -
#975 az állítólagos jó haveromat meg szájba fogom baszni azért amit tegnap művelt.nagyon befogja szopni a kis gecie... -
#974 hát csak én ezekután nem akarok bartákozni Pálmával!:\ -
#973 hát 15 éves!:| -
#972 hát igen!de kiderült hogy a csaj volt fazs akire hajtottam.
a bartánője átjött mert bántotta a dolog.bocsánatot kért meg minden.szal rendes volt azért.meg kiderült hogy a csaj akire hajtottam,azis kicsit megdöbbent hogy otthagytam a faszba őket.és bántja a dolog hogy nem beszéltük meg.meghogy barátkozni szeretne.a barátnője igazából rendes csak néha bele viszi a játékba Pálma.a csajt hívják Pálmának aki átbazsott. -
#971 oks ::) -
#970 asszem igen
de ne kavarj össze:D
-
#969 ezt persze hogy értem de én nem ezt mondtam! érted?! -
#968 Fiuk beszélgetnek lányokkal. érted!?
-
#967 most gondolkoztam a topik címén: "Vannak nők a SG fórumok látogatói között?"
baromság!
vannak és kész... ebben igazából ki is merült!
csak már egy kicsit el van kanyarodva olyan lelkizősre :P -
#966 -
Hajnalcat #965 A viselkedése alapján nem lehet több 16-nál. -
#964 hány éves az a csaj,akire hajtottál? -
#963 utálom mikor a barátnőktől függ valami...
"-nekem tetszik,szerinted jó pasi?hheheeh...
-NEM!
-hehehe,szerintem sem olyan jó hehehe..."
pazdet,nekem is így ment tönkre egy kapcsolat,mert a picsa barátnője beleszólt a dologba...
-
#962 #952 -
#961 persze. PÜ ben ment
-
#960 nem is igaz ... -
#959 mesélhetnél!:) -
#958 msn-van? -
#957 A FEJLEMÉNYEK!
hát elmentem ahogy megvolt bezsélve,kicsit késve indultam szal végigrohantam a fél várost hogy oda érjek.dehát erre szart magasról.megvolt beszélve barátnőjével hogy kettesbe hagynak minket hogy megbeszéljem vele a "személyes dolgaimat".erre ott tátották a szájukat melletünk a padón és még valami másik ismeretlen faszláma is ott bambult.ebben a forróságban végigrohanva a fél várost nem olyan könnyű megszólalni nameg nem is így volt megbszélve hogy ott bambulnak majd.saját ügyem semmi közük hozzá a többi gecónak.de igazából arra voltam kíváncsi hogy hogy viselkedik majd.megakarja e beszélni a dolgokat meg hogy érdekli e az egyáltalán amit mondok.de ahogy sejtettem nem is nézett a szemembe miközben kinyögtem két három fontosabb kérdést.azzal az agyon unt fejével nézett ki a fejéből hogy mondjad már.kb így vetem le,persze nem mondta.na nekem ennyi elég volt a fejemet fogva elindultam,és ráztam a fejem hogy ez mekkora egy láma.otthagytam a picsába.állítólag siettek is,na mondom mennyetek akkor a faszomba.és az a röhej hogy azért kezdett el kavarni meg kibaszni velem mert kis hülye picsa aki beparázott hogy rámászok.magyarul beszart hogy majd valamit akarok tőle.szerintem nem is volt még normális barátja.de ha így folytatja nem is lesz.tiszta röhejes az egész.mégjóhogy volt annyi józan eszem hogy kicsit oda figyeltem és nem vakított el amit iránta éreztem.a végszavam pedig hogy kapják be a faszomat a barátnőjével együtt és huzzanak az annyukba kis taknyosok.hülye picsák... -
#956 hm:)
Na mivolt a lánnyal?
beszéltél vele?
Egyébként énis jártam már úgy mint te!
-
#955 azaz,jólbszélsz!némelyik tényleg nem tudja mitakar meg nem lehet némelyiket kiismerni... -
#954 fél négy elmúlt
mik a fejlemények? -
#953 halihó
-
#952 Persze vannak kivételek!
-
#951 Cáfolnám a második mondatot. -
#950 jijó vágom a témát. Bizonytalanok a nők, szinte mindig:|
-
#949 ez The FlashBack-nek szólt! -
#948 mi?én mindent megtettem,de ha nem kellek...
én kedves voltam és még csak nem is hajtottam túlzottan rá,hanem szép finoman csakhát beijedt és elkezdett mindent kitalálni és a barátnőével akarta kimenteni magát.pl hívtam és odatta neki hogy mondja azt hogy nem jöhet ki meg iylenek.szépen eldumálgattam azzal is tegnap. :)
ma fél négykor meg majd vele is szépen elbeszélgetek és megmondom neki hogy engem ne nézzen hülyéne és ne basszon át hanem mondja meg a pofámba mi a geci van!:|