45
  • Rive
    #45
    Nézd meg a címemet, és keresd elő a fő-fő-főnököket.

    Szerfölött örvendeni fognak...
  • fotel
    #43
    Mellesleg az 1.6os P4 doboza miért nagyobb mint a 2 gigásé? ;)
  • fotel
    #42
    Érdekes topic lett ebből - egyékbént sztem is a minőség megéri a többletet - NEM csak számtechben - hanem mindenhol, de azért vannak határok - ami mindenkinél más.

    Pl van aki csak egy Klipsch Aragor Stage 1 DSP-vel éri be, de van akinek a Keravill akciós Onkyója is tökéletes választás lehet.

  • b
    #41
    enterprise, ezzel a szólásoddal kissé megnyugtattál. sajnos az első hozzászólásod nem ilyen hangnemben íródott.

    az erkölcsi tanulság: még ilyen anonim fórumokon is másokat tisztelve kell megnyilatkozni. különben gyerekesnek és felelőtlennek fognak tartani, főleg ha némi intelligenciát is feltételeznek az illetőről.

    remélem ez a kis vita mindenki épülésére szolgált. :)
  • Pheel
    #40
    Annyit tennék hozzá, hogy sok ember kritizálhatná a leesik a rendszer kifejezést. Ezt gondolom az angol megfelelőjéről fordíthattad le/vissza. Magyarosabb az összeomlik a rendszer kifejezés, bár én már megértem ezt is, mert hallom eleget a munkám során. Na jónapot! :))))
  • Veriel
    #38
    Az elsoben nem volt fellengzosseg.
    Ha valakinek van egy mercije, es van egy velemenye rola (ez esetben jo), az nem irhatja le?

    Nekem nincs mercim, sot, autom sincsen, de tul vagyok mar azon a szinten, hogy minden embert mocsok szemetnek nevezzek, akinek mercije van (sot, talan regen sem tettem ezt, ugy remlik). A nagy "magyarsagtudatot" sem ertem, en is szeretem Adyt, meg ilyenek, de ha valaki masik orszagban el, miert kell beszolni neki?
    Szerintem Enterprise leirta a velemenyet, en speciel meg egyet is ertek vele (mivel nem vagyok milliomos, nincs mercim, de inkabb kevesebb dolgot veszek, viszont az jo legyen, gepben is, hifiben is). Nem muszaj egyeterteni vele, de hogy mivel erdemelte ki a 4-5 beszolast, nem tudom. Szerintem semmivel.
  • fotel
    #37
    faszom - elég

    mellesleg a fellengzősséget senki sem szereti sztem

  • Pheel
    #36
    Erre csak annyit mondanék, hogy te vagy a hülye ha magadra veszed és felhúzod rajta magad. Ha nem reagálsz rá, akkor nem lesz flame belőle.
  • Pheel
    #35
    "itt nem két procigyártó termékeiről folyik a vita, hanem a moralitásról és erkölcsi tartásról"

    Ugyan már! Ez csak egy hülye fórum, nem a vasárnapi prédikáció.
  • Veriel
    #34
    > azért, hogy hasznos tagja legyen a magyar társadalomnak és tudását _itthon_ kamatoztassa, ha már ez a szaros kis ország felnevelte!

    Te nevelted fel?
  • Veriel
    #33
    Remelem, hogy az o viselkedese alapjan itelik, es nem a tied alapjan.
  • Veriel
    #32
    Ne legyetek mar ilyen primitivek, neha faj nezni, hol elek.
  • Veriel
    #31
    Enterprise, te ertelmes embernek tunsz, valoszinuleg az is vagy. Ne hagyd magad felhuzni ilyeneken.
    Amiket irsz, foleg az elso hozzaszolas, eszerveket tartalmaz, es amit leirsz, az igaz, ugyhogy ezzel itt nem sokra mesz...
    Remelem, nem erted felre.
  • b
    #30
    mindekinek szíve joga, hogy hova megy a nagy világban. az undorító dolog az, hogyha amúgy is tudja mi a helyzet itthon és ennek ellenére itt osztja az igét, hogy neki milyen jó mert merdzsója van meg tellik intel procira, ti meg foshok vagytok mert nem tudjátok a mi az a minőség. ez nagyfokú erkölcsi és morális éretlenségre utal. és ami még bosszantóbb, hogy az ő viselkedése alapján fogják megítélni a magyarokat, bárhova is szakadt hazánk egyetlen fiacskája: enterprise.

    > minden hír fóruma Intel-AMD fröcsögéssé válik

    itt nem két procigyártó termékeiről folyik a vita, hanem a moralitásról és erkölcsi tartásról. ha ezen a leheletnyi fátyolon keresztül nem látsz át, akkor neked is mélyen magadba kell nézned.
  • Pheel
    #28
    "ha már ez a szaros kis ország felnevelte"

    Erre én is írok valamit: Az ember nem igazán választhatja azt meg, hogy hova születik és hol nő fel. Viszont azt már inkább, hogy hol akar élni. Sajnos a munka nagyban befolyásolhatja ezt is, mint ahogyan Enterprise-nál is.
    Az ember célja az, hogy kiteljesedjen az életében. A munka is akkor jó, ha azt csinálhatod, amit szeretsz és amiben a legjobb vagy. Ha ezt Magyarország képtelen megadni az embernek, máshol viszont van rá lehetősége, akkor SENKINEK nincs joga hozzá, hogy ezért leszólja az illetőt.
    Ha jobbak a lehetőségek odakint, akkor több esélye van rá, hogy segítse az országát, mintha itthon vegetál.
    Ha az ember postás, akkor majdnem mindegy, hol dolgozik, de ha IT szakember, mérnök, agysebész, stb, akkor már közel sem.

    Szálljatok le Enterprise-ról!

    Abban is igaza van, hogy a minőséget a legtöbb esetben érdemes megfizetni. Fellengzősséget meg szerintem csak az érez a szövegében, aki nem ért vele egyet. Ja és teljesen érthetően írt le mindent, ti sem írtok hibátlanul.

    Na ugorjatok nekem is, ha még mindig acsarkodni akartok. Elegem van már abból, hogy minden hír fóruma Intel-AMD fröcsögéssé válik. Nem értem miért érdekel, hogy másnak milyen procija van? Ha neki az jó, amije van, akkor elégedett, nem fog váltani. Ha meg elégedetlen, úgyis jobb után néz. Kész.
  • b
    #25
    > en minden budos vasamert kemenyen megdolgoztam es megdolgozok

    én nem különben.

    > napi 12 orat sot meg tobbet is neha

    sajnos, mint közép-európában a legtöbbünknek nekem ennél még többet kell dolgoznom.

    > a feleloseg ami a munkammal jar az tobb mint valoszinu elkepzelhetetlen a szamodra

    hacsak nem nőgyógyász vagy mentős vagy ezt nem hiszem.

    > hogy mert en nem Magyarorszagra fizetem az adot meg stb... azert talan kissebbrendu vagyok tolle

    nem ezt ugattam. látom olvasni már elfelejtetted a magyart. hanem idejössz és fellengzősen lököd a dumát itt a minőségről, merdzsókról meg az intelről.

    ha nem tudnád magyarországon örülnek az emberek ha megtudják venni a maguk kis szuzukiját, meg a gyereknek gépet, hogy megtanulja windózt meg a webet kezeleni.

    azért, hogy hasznos tagja legyen a magyar társadalomnak és tudását _itthon_ kamatoztassa, ha már ez a szaros kis ország felnevelte!

    mit mongyak, nagyon felbasztál ezzel pökkhendi stílussal!
  • mad mind
    #17
    Nos nekem az előző processzorom egy dobozos intel p2-es volt és igenis jók a dobozos processzorok.
    Kedves enterprise az én athlon xp-m túlhajtva nem melegebb 42 foknál, és nem folyékony nitrogénhűtéssel megy :). Ezt a gyárihűtéses intel procim is elérte. Te márkahű vagy, de talán nem kéne leszólni azokat, akik a pénztárcájukhoz kell, hogy alkalmazkodjanak, pláne ha az olcsóbb processzor is tudja azt a teljesítményt, mint a drágább.
  • b
    #16
    jómagam is intel párti vagyok, habár nem azért mert a merci jobb. miért lenne jobb egy merdzsó a kétszer annyit forgó ferrárinál vagy accuránál? nem tudom.

    nem is ez basztat igazán. a szavaidból kiderül, hogy nem magyarországon élsz, nem ide fizeted az adódat, nem a magyar iparban kamatoztatod a tudásod és nem annak megfelelően kapod a fizudat. no most kérdem én, hogy van pofád beszolni egy magyar fórumba ilyen fellengzős faszságokat? ide olyan emberek járnak, akik magyaroszágon élnek és dolgoznak, itt akarnak normális körülmények között dolgozni. a kevéske pénzből a lehető legjobbat kihozni: gyors procit, megfelelő mennyiségű memóriát, elfogadható méretű vinyót, stb.

    az ilyen kifejezetten idegenszívű, kivagyi, kisköcsög dumával meg huzzá el a picsába, ahogy a valós életben tetted. vagy húzdd meg magad, ahogy mások is ezen a fórumon és csak akkor nyisd ki a szádat ha mások számára is értékeset tudsz mondani.
  • Laci73
    #15
    Nekem sofőröm van. Pedig nem is Merci amiben ülök.
  • corleone
    #13
    Nem tudtok egy jó állást az Intelnél? :o)
  • Borg
    #12
    Az AMD proci és a billegő asztal tipikus esete:)
  • Veriel
    #11
    Szegeny AMD. Nem baj, futeni jo lesz telen.
  • fotel
    #10
    idegesít:)
  • Pheel
    #9
    Tudnám minek foglalkoztok ilyen noname emberekkel?!?
  • fotel
    #7
    LOl vazz - te sem gondolhatod komolyan te nagy noném
  • fotel
    #5
    Ebből nagyon fontos flame topicot csinálni
    bravo


    Mellesleg ez csak a DOBOZOS - hol van még az oem...
  • HealerGOD
    #4
    Igenis jók voltak az Intel procik, sőt, nekem most sincs semmi problémém velük.....
    Ugyanis AMD-t használok :-)
  • Borg
    #3
    Igen, valószinü hogy a 100 millio ember/rendszerintegrátor cég a hülye, és te vagy az okos csak.
  • Lazarus
    #1
    Hát dejó!