9
...
  • hmhm
    Verziószámra mit ír ki?
    Ha dll ek, stb megvan, akkor csak registryban átírod a verziószámot és hátha megy. Esetleg próbáld ki.
  • Laalee
    ha letörlöd a win98 at akkor mar valami oprendszert is tegyel fel :) win2k winxp
  • Rip
    Hát ez nem jött be.
    Mintha nem érzékelné, hogy nekem 8.1 van fent. Pedig a DxDiag felismeri.
    Lehet, hogy csak a win reinstall marad?
  • Rip
    Jha, és a régebbi 3D-s cuccok, játékok természetesen futnak rendesen.
  • Rip
    Aha, köszi, kipróbálom. De előtte még rájőttem, hogy ami DX8.1-et igényelne, az nem fut, holott épp most raktam fel (újra). Pl. a WormsBlast Demo-ja szépen kiírja, hogy Dx8.1 required, még mellékelik is. Szépen felrakom, újraindul, ahogy kell, de aztán indítás után visszalép a desktopra.

Na, ezt a 4in1-t letesztelem. (detonatorból kipróbáltam már jónéhányat (köztük a legújabbat is)
    bye
  • Borg
    Nem kell a windowst ujra, csak a VIA 4in1-et ha olyan az alaplap, és/vagy a detonatort.

Tipikusan ilyen hibával szivtam én is csomo ismerösöm VIAs alaplapjával, h vannak programok amivel nem kompatibilis a 4in1, és kigyilkolja cuccot belöle. Nem tudom máshoy magyarázni, hülyén hangzik de igy van. Pl ismerösömnek VIAs alaplapja van, VH6T, és ha felteszem az angelpotion nevü divx meg egyéb kodeket tartalmazo csomagot, lehal a 3D és tehetem ujra. Win98SE...
  • Imremagdi
    zerintem tedd fel a Windows újra ,m ert ha azt írja ki hogy
    "3D not available" ott valami nem stimmel
  • Rip
    hopp, a smiley kicsit rossz helyre került. sebaj
  • Rip
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Fent van ugye a Win98 alatt a DX8.1. Van egy Gf2MX400/32 videokártya.
    Nézegettem a DxDiag-ot, és lefuttattam a D3D tesztet.
    Kiírta, hogy teszteli a DX7 interface-t. Forog a kocka, jajj de jó. Aztán a DX8 interface-t tesztelné, de nem teszi, helyette a következőt írja ki:

Direct3D test results: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)

Na most ez normális? Gondolom nem (3d not available).
    Vagy ez már a DX8 utasításkészleteit tesztelné, amit a kártyám nem tud? (De pl. egy GF3 igen)?
    VOlt már Dx újrainstall, detonatorcsere, régi, új, de ugyanaz.
    Plusz egy mostani játék demoja sem indul, azzal az üzenettel, hogy nem tudja a D3D emulációt indítani (Couldn't set D3D emulation)
    Van valami ötletetek?

Előre is köszi
    bye