32
GTA3 PC - Mikor jön már?
-
#32 gta3 topic nyomiknak -
cybert #30 Megvan a Gta3 megjelenési dátuma biztos forrásból:
2002.05.29
ps2-re meg jön már a gta4 is:) -
cybert #28 Anee!
Ezeket az infokat honnan olvasod?
pls címeket! -
#27 azt tegyük hozzá hogy ez a medium is szebb lesz mint a ps2-es verzió (a high meg sokkal).
ja meg azt hogy ANNYIRA biztos nem fog szaggatni mint ps2-n, ugyanis ott jó ha elérte a 20 fpst legtöbbször... -
#26 na majd kiderül mennyire szaggat be mikor
összegyülnek az objektek
szerintem egy atlonnal +gef3-al már egész
normálisan lehet majd vele mediumban gamélni
kisebb szaggatásokkal persze mer ugye enélkül nincs is pc
-
Anee #25 nem lett eltolva
2002 Q4re egy kiegészitő van kiirva -
cybert #24 Sütiii -
#23 kegyetlen jo moka lesz majd az biztos :) -
Xboxman #22 egyébként eredetileg márciusra igérték.Utána áttették a megjelenést májusra.És mostmár átment a nemtudni kategóriába.Asszem az legujjabb megjelenési dátum:2002 Q4 -
Xboxman #21 Jah ,lehet benne dugni.Ehhez el kell lopnod egy jobb kocsit és hármat dudálni a kurvának.Ő erre beszál a kocsiba.Ell kell vinni egy eldugott helyre(egy sikátor megteszi).Ezek után már csak azt látod ,hogy a kocsi hátulja úgy ugrál,mint a centrifuga.És az benne a poén ,hogy az aktus az életerődet fölpumpálja maximumra.Kirr mi. -
Anee #20 a közepes minőség a full DX7 1024*768ban-t takar
csak háát ugye támogatja a dx8at is.... -
Tomcat #19 Végre! nem csak koszos kis konzolon lesz! Gépigény kicsit meredek bazz :(
Kell már új gép úgyis :) -
cybert #18 Bakker honnan szerzek én olyan gépet -
Anee #17 Igen április végén kijön
gépigény felől azt olvastam valahol hogy közepes minőséghez is egy PIII750+256MB+GTS kell.. -
cybert #16 igaz a hír hogy áprilisra ígérték?
meg hogy lehet benne izélni... -
#15 Bocs a sok hibáért, de nagy rohanásban voltam ;) -
#14 Milyen igaz.. :) -
#13 HA engem megvágnának egy chippezett PS2 ve lakkor án eladnám, és az árán upgradelném a gépemet -
#12 Pont azért, mert nem jó. Már alig várom a Toca Race drivert, akkor kiderül hogy is áll ez a Pc, PS2, XBOX dolog!! -
#11 nem tmom miért szidjátok a ps2-t
nagyon jó
ettől függetlenül pcm van
nem tobnám ki ha meglepne vki egy chipezett s2vel... -
#10 Amit PS2-n láttam, az alapján nem tudom elképzelni -
Viking #9 Ehh, ez kihagyja ha < > koze irok? Mind, akkor az utso mondat: Version, te meg <<< cenzura >>> magadnak a PS2-det... -
Viking #8 [satani kacaj] Szep volt!
Version te megmagadnak a PS2-det... -
TneX #7 Nem jól mondtad...ha a SZAR(!!!)PS2-n elfut akkor nem lesz nagy a gépigénye -
#6 remélem is... -
#5 Figy version, ha a PS2-n elfut, akkor nem lesz olyan nagy a gépigénye :) Tény hogy a készítők szebb textúrákat ígérnek a PC-s verzióba, de azért nem fog ekkorát ugrani a gépigénye.. -
#4 hahahaha -
#3 P4+gef4 a minimum
-
cybert #2 Tényleg áprilisba jönne? -
cybert #1 Ki mit tud a megjelenésről, hardver követelmény stb...