17
  • harcu
    #17
    Az én Radeonom (Le) meg simán megy a gyári driverekkel alap órajelen, és így is kiválóan működik. Volt már húzva is, de most nincs, és immár 8 hónapja áll vele a Windows hiba nélkül.
  • Zerg
    #16
    Ehhez csak annyit fuznek hozza, hogy az a "vacakolas" annyibol all, hogy betoltod az adott progihoz a beallitasokat a tweakerben, ugyanis a legelterjettebb jatekokhoz van elorre elkeszititett tweaker beallitas. Ez ugyan nem 100%, hogy a legjobb, de azert igen-igen jo teljesitmenyt ad le igy mar a kartya. Erre mondhatnad, hogy akkor minden jatekhoz mas-mas beallitast kell betoltogetni. Hat ez azert nem igy van, mivel a regi Radeonomhoz csinaltam egy olyan tweaker beallitast, hogy az tartalmazott egy altalanosan elfogadhato beallitast mind a 3D-s, mind az OpenGL-es progikhoz, magyarul utanna mar soha nem kellett vacakolnom a tweakerrel. Igaz igy nem mindig a maxot hozta ki magabol a karty, nehol az igy krealt tweaker beallitasommal "csak" a spec erre optimalizaltnak a 95%-at hoztra. Na BUMM, mi van akkor?! Azert ezt nem neveznem "vacakolasnak". Tehat ez ne tartson vissza senkit a Radeon-tol!
    Ne essunk tulzasokba, a masik fel kartyahjanak a szidasa eseten, mivel, csak a sajat tajekozatlansagodat reklamozod!

    Zerg
  • Zerg
    #15
    Hali!

    Hat ez egy relativ dolog, az egyikben a Radeon 8500 a jobb, a masikban a GF3 Ti 500. Osszesegben talan a mai progiknal a Ti 500 picit gyorsabb a 8500-nal. Tehat, ha csak a nyers teljesitmenyt nezed, akkor a Ti500-as jobb. Viszont az ara magasabb is a Ti500-nak, tovabba a kepminosege is gyengebb (mind 3D-ben es 2D-ben egyarant), mint a Radeon 8500-e. Osszesegeben, azaz a kep minoseget is figyelembe veve a 8500-as nekem jobb vetelnek tunik.

    Zerg
  • netrunner
    #10
    a 8500-as jobb, de nem tudom mennyivel.
    Látogass el ide:
    www.tomshardvare.hu
    itt találsz tesztet a két kártyáról.
  • marque
    #8
    TY
  • marque
    #5
    Mit jelent a radeonoknál a DVI?

    továbbá mi a különbség a 8500 és 8500LE között?

    Tudom hogy vmit az órajelekkel machinálnak; meg hogy ha dobozos gyorsabb, mint hogyha OEM??
    Világosítson föl vki plz ezügyben..
  • Pheel
    #4
    A Matroxnál sosem lehet tudni semmit. Időnként kijönnek vmivel, de akkor azt nem jelentik be előre. Máskor meg évekig csak szövegelnek, aztán sehol semmi. G800 esete a Tóth Marival :))))
  • kowajano
    #1
    radeon8500 RULZZZZZZ
    nagyon megéri az árát