Anettka a szutyok!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
lol 2 évet késtem a reagálással idõutazó vatyok 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

I.C.ram
Kibaszott régi szar ez! min. 2 éves.
CSOCSO
LOOOOL...
most valami hülye edzést ír neki egy birkózó..de elmondta neki hogy vigyázni kell az edzéssel mert az "IDOMAIRA" rossz hatással lehet...
LOOOOOL megenn'...
maximum jo hatással lehet rá..maximum kinõ a két melle végre..bár izombol lesz de legalább lesz!!!!
CSOCSO
REMÉLEM FELROBBAN/LEZUHAN/OTTRAGAD/MEGHAL/ELVISZIKAZUFOK/VAGYVALAMI----
Sephi
De en nem ertem... ase tudom ki ez a csaj bar mar halottam rola. hogy lett ez hires vagy mi.. ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Hogy rohadna meg a ***** ... Ennél nagyobb féreg talán még sohasem volt a magyar televíziózásban.
Remélem ha fellövik - de nem lövik, mert az ûrhajózáshoz ész kell, neki meg nincs, max pénze, de bizonyos iq akkor is szükséges - nem jön vissza. Mondjuk a ruszki ûrprogramban sem mostanában volt az utolsó halálos baleset, de talán végre egyszer nem hivatásos ûrhajósoknál, hanem egy "ûranettkánál" szökik el a levegõ a kabinból, mikor visszatérnek, vagy inkább menet közben, hogy ez a büdös *****, még a világûrt se szagolja meg ill. mérgezze a szájszagával, (különösen, hogy az unokáim még talán egyszer feljutnak az ûrbe és nem szeretném, hogy Anettkából bármi emlékeztetõ megmaradjon számukra, pl. a lehellete egy ûrállomáson stb.). A két másik ûrhajós aki "vele megy majd", meg szerintem ebben az esetben bekalkulálható veszteség lenne ... Magyarországon teret neveznének el róluk a "Jó munka elismeréséül!" névvel.

A medve nem játék.

nokedli
nnnaa kérremm!! Lesz egy Ûranettunk??? Brrrr....

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

dikki*yysw
Jól használja a száját 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Anettka, a széles körben ismert mûsorvezetõ az elsõ magyar ûrhajósnõ lehet, ha sikerül megvalósítania gyermekkori álmát és ûrutazást tehet. Az orosz ûrhivatal állítólag rokonszenvi alapon engedett a húszmillió dolláros fellövési díjból.
http://index.hu/kultur/media/uratka/

ibrahim
egy jonagy száraz farok kéne a seggébe oszt varasra ráncigálni a lyukát majd akkor...........
Szerintem nem is érdemel többet ez a nő? ennél a telcsis beszélgetésnél.

ibrahim
na majd most nem fog a Gnoom-ka
marius
Na meg az amit lerendezett az RTl klubban, abban az amúgy is gagyi műsorban, én biztosan kiugrasztottam volna a protkót a szájából, ha úgy dumált volna velem, mint azzal a fatökűvel.

marius
AZ egy hülye ribanc. Ha száz farkam lenne se adnék neki egyet sem. Inkább levágnám a saját kezemmel

ibrahim
hát igazad van kolléga elég okádnivalo ribanc.Az oroszlánt ütni kéne hogy meg egye
CSOCSO
Anettka magáról:
Én vagyok az No1. médiasztár!!
hát mit is mondjak??
te vagy
legcsunyabb leghülyébb legkockásabbfejűbb és a legribancabb....
Efreet
a politikát hagyd ki az általánosból, nem véletlenül lett elválasztva.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

CSOCSO
ortt rámorgott az esetre!!😊)))))))))
Coine
azért ennyi mindent a pénzért ? undorító, hogy mit meg nem tesznek, azért a papírdarabkáért az emberek...
sad but true :-(

Laalee
pont ezert... tudud milyen jol megel belöle?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Coine
Nem azt nem, de volt egy pár óriási cucc így is, nem is értem miért csinálja Anettka, vagy hogy bírja 1általán ? ...

MuERTe
Aki szereti az igazi vérbunkó emberek megnyilvánulásait az ki ne hagyja az anettka.com fórumát!!! Van benne néhány igazán minőségi darab 😊))
MuERTe
Azt is leszedted, mikor a gyerek fingik?(persze műpuki)
Coine
anettka.com
leszedtem pár videot, eszméletlen...

magus
király ez a csávó
annyira primitiv...

MuERTe
ftp://ftp.anettka.com/forrodrot/marc9/06anyazas.avi
Itt a video is 😄DDDDD
Ha nem jön le, keressétek meg az anettka.com-on.
Lteebee
De ez a műsor arról szól, hogy ilyen bunkók betelefonálnak és próbálják anettkát felidegesíteni.

Ez a paraszt, aki nem vállalta a nyilvánosságot azonban nem tudta kezelni a szitut, így
aztán mindjárt az első kérdés után anyázódni kezdett.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Fasza.
Jó, hogy a "riporter" nem volt normális, de a betelefonáló ipse sem lehetett teljesen beszámítható. Egyébként az előzményekről semmit nem tudni. Anettka miért ment hátra pusmogni? Miért nem mutatta a kamera?
CSOCSO
élöadás volt!
Lazarus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kurva jó!
Laalee
na ezt otthon letoltom jol

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Szvsz éppen az enyhíti a büntit, ha élőben ment, mert nem kontrollálhatnak minden betelefonálót.

Lteebee
Nem élő adás volt?
Aszittem.

MuERTe
Nem élő adásban történt, úgyhogy az ORTT nem érintett az ügyben. Szerintem a faszi szenzációs 😊)
Coine
...ez az mp3 maga a csoda...milyen nyugodtak ott a kezelőben...

Lteebee
Legalul ott a link. Hallgasd meg!

Mi volt gyerekek? Mesélje már el valaki! A metrón reggel hangosan felröhögtem, mert a szemben ülő faszi blikket olvasott és a címlapján ezt láttam: valaki beleszellentett a telefonba... Király. Kár, hogy nem láttam...
Lteebee
De ki az a tetü, aki leanyázza a betelefonálót?

Hol van ilyenkor az ORTT?

Gery1980
Wazzeg!Ez nagyon komoly!!!!!!!!

de durva😊))
CSOCSO
te voltál az mi te kis köcsög?😊)))))))))))))) just poén!
MuERTe
Mindíg is mondtam, hogy az pestiek köcsögök 😊) Berugnak, fölhívják Anettkát, aztán kiverik egymásnak annak örömére, hogy milyen jól beszóltak neki 😄DDDD Így vigad az mai ifjúság 😄DDDDDD
Minek ezt lementeni?
Tobbszor is meg akarod hallgatni?

CSOCSO
hogy mi???
CSOCSO
gozillaval pl.. vagy getright vagy dap vagy stb
Hát ez óriási!
De hogy tudom lementeni?
Télleg k*va jó!

MuERTe
Van olyan jó mint a brityó 😊)
MuERTe
Mekkora mp3 ez 😊)))
Anettka olyan elolrol, mint a tehen hatulrol.
Velemenyem szerint.

Oldal 1 / 2Következő →