Anettka a szutyok!
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol 2 évet késtem a reagálással idõutazó vatyok 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
LOOOOL...
most valami hülye edzést ír neki egy birkózó..de elmondta neki hogy vigyázni kell az edzéssel mert az "IDOMAIRA" rossz hatással lehet...
LOOOOOL megenn'...
maximum jo hatással lehet rá..maximum kinõ a két melle végre..bár izombol lesz de legalább lesz!!!!
most valami hülye edzést ír neki egy birkózó..de elmondta neki hogy vigyázni kell az edzéssel mert az "IDOMAIRA" rossz hatással lehet...
LOOOOOL megenn'...
maximum jo hatással lehet rá..maximum kinõ a két melle végre..bár izombol lesz de legalább lesz!!!!
De en nem ertem... ase tudom ki ez a csaj bar mar halottam rola. hogy lett ez hires vagy mi.. ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hogy rohadna meg a ***** ... Ennél nagyobb féreg talán még sohasem volt a magyar televíziózásban.
Remélem ha fellövik - de nem lövik, mert az ûrhajózáshoz ész kell, neki meg nincs, max pénze, de bizonyos iq akkor is szükséges - nem jön vissza. Mondjuk a ruszki ûrprogramban sem mostanában volt az utolsó halálos baleset, de talán végre egyszer nem hivatásos ûrhajósoknál, hanem egy "ûranettkánál" szökik el a levegõ a kabinból, mikor visszatérnek, vagy inkább menet közben, hogy ez a büdös *****, még a világûrt se szagolja meg ill. mérgezze a szájszagával, (különösen, hogy az unokáim még talán egyszer feljutnak az ûrbe és nem szeretném, hogy Anettkából bármi emlékeztetõ megmaradjon számukra, pl. a lehellete egy ûrállomáson stb.). A két másik ûrhajós aki "vele megy majd", meg szerintem ebben az esetben bekalkulálható veszteség lenne ... Magyarországon teret neveznének el róluk a "Jó munka elismeréséül!" névvel.
Remélem ha fellövik - de nem lövik, mert az ûrhajózáshoz ész kell, neki meg nincs, max pénze, de bizonyos iq akkor is szükséges - nem jön vissza. Mondjuk a ruszki ûrprogramban sem mostanában volt az utolsó halálos baleset, de talán végre egyszer nem hivatásos ûrhajósoknál, hanem egy "ûranettkánál" szökik el a levegõ a kabinból, mikor visszatérnek, vagy inkább menet közben, hogy ez a büdös *****, még a világûrt se szagolja meg ill. mérgezze a szájszagával, (különösen, hogy az unokáim még talán egyszer feljutnak az ûrbe és nem szeretném, hogy Anettkából bármi emlékeztetõ megmaradjon számukra, pl. a lehellete egy ûrállomáson stb.). A két másik ûrhajós aki "vele megy majd", meg szerintem ebben az esetben bekalkulálható veszteség lenne ... Magyarországon teret neveznének el róluk a "Jó munka elismeréséül!" névvel.
A medve nem játék.
Anettka, a széles körben ismert mûsorvezetõ az elsõ magyar ûrhajósnõ lehet, ha sikerül megvalósítania gyermekkori álmát és ûrutazást tehet. Az orosz ûrhivatal állítólag rokonszenvi alapon engedett a húszmillió dolláros fellövési díjból.
http://index.hu/kultur/media/uratka/
http://index.hu/kultur/media/uratka/
Szerintem nem is érdemel többet ez a nő? ennél a telcsis beszélgetésnél.
Na meg az amit lerendezett az RTl klubban, abban az amúgy is gagyi műsorban, én biztosan kiugrasztottam volna a protkót a szájából, ha úgy dumált volna velem, mint azzal a fatökűvel.
AZ egy hülye ribanc. Ha száz farkam lenne se adnék neki egyet sem. Inkább levágnám a saját kezemmel
Anettka magáról:
Én vagyok az No1. médiasztár!!
hát mit is mondjak??
te vagy
legcsunyabb leghülyébb legkockásabbfejűbb és a legribancabb....
Én vagyok az No1. médiasztár!!
hát mit is mondjak??
te vagy
legcsunyabb leghülyébb legkockásabbfejűbb és a legribancabb....
a politikát hagyd ki az általánosból, nem véletlenül lett elválasztva.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
azért ennyi mindent a pénzért ? undorító, hogy mit meg nem tesznek, azért a papírdarabkáért az emberek...
sad but true :-(
sad but true :-(
Nem azt nem, de volt egy pár óriási cucc így is, nem is értem miért csinálja Anettka, vagy hogy bírja 1általán ? ...
Aki szereti az igazi vérbunkó emberek megnyilvánulásait az ki ne hagyja az anettka.com fórumát!!! Van benne néhány igazán minőségi darab 😊))
ftp://ftp.anettka.com/forrodrot/marc9/06anyazas.avi
Itt a video is 😄DDDDD
Ha nem jön le, keressétek meg az anettka.com-on.
Itt a video is 😄DDDDD
Ha nem jön le, keressétek meg az anettka.com-on.
De ez a műsor arról szól, hogy ilyen bunkók betelefonálnak és próbálják anettkát felidegesíteni.
Ez a paraszt, aki nem vállalta a nyilvánosságot azonban nem tudta kezelni a szitut, így
aztán mindjárt az első kérdés után anyázódni kezdett.
Ez a paraszt, aki nem vállalta a nyilvánosságot azonban nem tudta kezelni a szitut, így
aztán mindjárt az első kérdés után anyázódni kezdett.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Fasza.
Jó, hogy a "riporter" nem volt normális, de a betelefonáló ipse sem lehetett teljesen beszámítható. Egyébként az előzményekről semmit nem tudni. Anettka miért ment hátra pusmogni? Miért nem mutatta a kamera? 

Szvsz éppen az enyhíti a büntit, ha élőben ment, mert nem kontrollálhatnak minden betelefonálót.
Mi volt gyerekek? Mesélje már el valaki! A metrón reggel hangosan felröhögtem, mert a szemben ülő faszi blikket olvasott és a címlapján ezt láttam: valaki beleszellentett a telefonba... Király. Kár, hogy nem láttam...
De ki az a tetü, aki leanyázza a betelefonálót?
Hol van ilyenkor az ORTT?
Hol van ilyenkor az ORTT?
de durva😊))
Mindíg is mondtam, hogy az pestiek köcsögök 😊) Berugnak, fölhívják Anettkát, aztán kiverik egymásnak annak örömére, hogy milyen jól beszóltak neki 😄DDDD Így vigad az mai ifjúság 😄DDDDDD
Minek ezt lementeni?
Tobbszor is meg akarod hallgatni?
Tobbszor is meg akarod hallgatni?
Hát ez óriási!
De hogy tudom lementeni?
Télleg k*va jó!
De hogy tudom lementeni?
Télleg k*va jó!

Anettka olyan elolrol, mint a tehen hatulrol.
Velemenyem szerint.
Velemenyem szerint.
Oldal 1 / 2Következő →