55
Anettka a szutyok!
-
#55 lol 2 évet késtem a reagálással időutazó vatyok :D -
#53 Kibaszott régi szar ez! min. 2 éves. -
#52 LOOOOL...
most valami hülye edzést ír neki egy birkózó..de elmondta neki hogy vigyázni kell az edzéssel mert az "IDOMAIRA" rossz hatással lehet...
LOOOOOL megenn'...
maximum jo hatással lehet rá..maximum kinő a két melle végre..bár izombol lesz de legalább lesz!!!! -
#51 REMÉLEM FELROBBAN/LEZUHAN/OTTRAGAD/MEGHAL/ELVISZIKAZUFOK/VAGYVALAMI---- -
#50 De en nem ertem... ase tudom ki ez a csaj bar mar halottam rola. hogy lett ez hires vagy mi.. ? -
#49 Hogy rohadna meg a ***** ... Ennél nagyobb féreg talán még sohasem volt a magyar televíziózásban.
Remélem ha fellövik - de nem lövik, mert az űrhajózáshoz ész kell, neki meg nincs, max pénze, de bizonyos iq akkor is szükséges - nem jön vissza. Mondjuk a ruszki űrprogramban sem mostanában volt az utolsó halálos baleset, de talán végre egyszer nem hivatásos űrhajósoknál, hanem egy "űranettkánál" szökik el a levegő a kabinból, mikor visszatérnek, vagy inkább menet közben, hogy ez a büdös *****, még a világűrt se szagolja meg ill. mérgezze a szájszagával, (különösen, hogy az unokáim még talán egyszer feljutnak az űrbe és nem szeretném, hogy Anettkából bármi emlékeztető megmaradjon számukra, pl. a lehellete egy űrállomáson stb.). A két másik űrhajós aki "vele megy majd", meg szerintem ebben az esetben bekalkulálható veszteség lenne ... Magyarországon teret neveznének el róluk a "Jó munka elismeréséül!" névvel. -
#48 nnnaa kérremm!! Lesz egy Űranettunk??? Brrrr.... -
#47 Jól használja a száját :D -
Cat #46 Anettka, a széles körben ismert műsorvezető az első magyar űrhajósnő lehet, ha sikerül megvalósítania gyermekkori álmát és űrutazást tehet. Az orosz űrhivatal állítólag rokonszenvi alapon engedett a húszmillió dolláros fellövési díjból.
http://index.hu/kultur/media/uratka/ -
#45 egy jonagy száraz farok kéne a seggébe oszt varasra ráncigálni a lyukát majd akkor........... -
kisviku #44 Szerintem nem is érdemel többet ez a nő? ennél a telcsis beszélgetésnél. -
#43 na majd most nem fog a Gnoom-ka -
#42 Na meg az amit lerendezett az RTl klubban, abban az amúgy is gagyi műsorban, én biztosan kiugrasztottam volna a protkót a szájából, ha úgy dumált volna velem, mint azzal a fatökűvel. -
#41 AZ egy hülye ribanc. Ha száz farkam lenne se adnék neki egyet sem. Inkább levágnám a saját kezemmel -
#40 hát igazad van kolléga elég okádnivalo ribanc.Az oroszlánt ütni kéne hogy meg egye -
#39 Anettka magáról:
Én vagyok az No1. médiasztár!!
hát mit is mondjak??
te vagy
legcsunyabb leghülyébb legkockásabbfejűbb és a legribancabb.... -
#38 a politikát hagyd ki az általánosból, nem véletlenül lett elválasztva. -
#36 ortt rámorgott az esetre!!:)))))))))) -
#35 azért ennyi mindent a pénzért ? undorító, hogy mit meg nem tesznek, azért a papírdarabkáért az emberek...
sad but true :-(
-
#34 pont ezert... tudud milyen jol megel belöle? -
#33 Nem azt nem, de volt egy pár óriási cucc így is, nem is értem miért csinálja Anettka, vagy hogy bírja 1általán ? ...
-
#32 Aki szereti az igazi vérbunkó emberek megnyilvánulásait az ki ne hagyja az anettka.com fórumát!!! Van benne néhány igazán minőségi darab :))) -
#31 Azt is leszedted, mikor a gyerek fingik?(persze műpuki)
-
#30 anettka.com
leszedtem pár videot, eszméletlen... -
#29 király ez a csávó
annyira primitiv... -
#28 ftp://ftp.anettka.com/forrodrot/marc9/06anyazas.avi
Itt a video is :DDDDDD
Ha nem jön le, keressétek meg az anettka.com-on. -
#27 De ez a műsor arról szól, hogy ilyen bunkók betelefonálnak és próbálják anettkát felidegesíteni.
Ez a paraszt, aki nem vállalta a nyilvánosságot azonban nem tudta kezelni a szitut, így
aztán mindjárt az első kérdés után anyázódni kezdett. -
Ali #26 Fasza. -
corleone #25 Jó, hogy a "riporter" nem volt normális, de a betelefonáló ipse sem lehetett teljesen beszámítható. Egyébként az előzményekről semmit nem tudni. Anettka miért ment hátra pusmogni? Miért nem mutatta a kamera? -
#24 élöadás volt! -
#23 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kurva jó! -
#22 na ezt otthon letoltom jol -
#21 Szvsz éppen az enyhíti a büntit, ha élőben ment, mert nem kontrollálhatnak minden betelefonálót. -
#20 Nem élő adás volt?
Aszittem. -
#19 Nem élő adásban történt, úgyhogy az ORTT nem érintett az ügyben. Szerintem a faszi szenzációs :)) -
#18 ...ez az mp3 maga a csoda...milyen nyugodtak ott a kezelőben...
-
#17 Legalul ott a link. Hallgasd meg! -
Ali #16 Mi volt gyerekek? Mesélje már el valaki! A metrón reggel hangosan felröhögtem, mert a szemben ülő faszi blikket olvasott és a címlapján ezt láttam: valaki beleszellentett a telefonba... Király. Kár, hogy nem láttam... -
#15 De ki az a tetü, aki leanyázza a betelefonálót?
Hol van ilyenkor az ORTT? -
#14 Wazzeg!Ez nagyon komoly!!!!!!!!