39
Megeri letolteni ezt a gamet?
-
#39 Már nincsen gamer magazin megszüntették régen. -
#38 A GAMER magazin mellékelte mindkét részét a játéknak, a májusi és juniusi számában -
#37 Megy full nélkül is, de csak a gonosz oldallal tudsz játszani(undead meg demon). Viszont abból az alap küldi, meg a kieg küldik is benne vannak. A másik kieg. a guardians of the light tartalmazza a jó oldal küldetéseit.
Ja amúgy démonokkal végigvittem, most az élőholktakkkal nyomulok. Ajánlom mindenkinek, ritka szopatósak, egy csomó egységet, nem lehet megsebezni ... az más kérdés hogy amikor ellenük vagy, ritka nagyokat lehet káromkodni, de hát ez van...:P -
#36 Köszi. Már csak egy óra és lent van. Jó érzés, hogy nem hiába szenvedtem vele egy teljes napot. -
#35 Megy a full game nélkül is. -
balty #34 Hmm, érdekes game, talán az elején még jó is, de utána nagyon monoton. Ugyanis nem változatosak a pályák, a célok, és elég hosszú egy pálya átvitele. Bár ez lehet a gépemnek tudható be, mert egy idő utána 4-5* lassabban lépi a gép a kört, mint én. Már 10. szint után nem is láttam új választható képességet. Uncsi! -
#33 Volna egy kérdésem:
Most van vmi Servants of the Dark nevű Desciples 2. Ez most csak kiegészítő, és ha igen, megy az alap D2 nélkül? -
steweee #29 Start game as usual. During gameplay press ENTER to go to the chat
console, then enter the following cheats followed by ENTER:
MONEYFORNOTHING - Get Loads Of Money And Resources
BORNTORUN - Restore Moves
HELP! - Restore Health
WEARETHECHAMPIONS - Win Mission
LOSER - Loose Mission
STAIRWAYTOHEAVEN - Leader Gains A Level
HERECOMESTHESUN - Reveal Map
PAINTITBLACK - Unreveal Map -
fucko #25 Amugy letoltottem a full-t es szerintem kurva jo,total heroes feeling,es abban is van valami megkapo hogy 6sraccal viszem vegig az egesz jatekot,es mellette csinalhatok masik hadsereget. -
fucko #24 Nagyon szuk latokoru vagy.Most megis csinaljak ugyanolyanra?Ebben a jatekban eppen az a jo hogy sok mindenben kulonbozik.Az a baj hogy ebben a mufajban le vagy ragadva a heroesnal es nem vagy kepes elfogdni hogy ebben is van egy csomo jo dolog.
Pl.hagyd a demot es jacc a fullal es meglatod.Es ha a heroesban elveszted a fo hadsereged amit mar jonehany honapja erositettel es az ellenseg jon rad talan a heroesben nincs game over? -
#22 Lesz olyan is, hogy hat! embered lesz.
Összeállítás: harcos vezér +2 morcos + hátul varázslók:)
Másik: varázsló vezér+ elöl három harcos + hátul varázslók -
Jacky #21 Jo ez a jatek. Tenyleg hasonlit a Heros-ra, de annyi minden maskepp van benne, hogy erdemes vele jatszani. A harci animaciok is tetszenek.
Egyelore csak a demoval jatszottam, de mar megvan a nyero kombo: harcos vezer + harcos + harcos az elso sorban, hatul pedig egy warlock akinek a sebzese minden ellenfelre hat. -
Xboxman #20 <_img src http://www.freeweb.hu/playsite/cgi-bin/screenshots.cgi?path=2002-03/onimusha2&name=onimusha2&act=8&max=19&p.jg_> -
Xboxman #19 -
Xboxman #18 -
Xboxman #17 -
Xboxman #16 -
Xboxman #15 -
Xboxman #14 -
Xboxman #13 <_img src=http://www.hardwired.hu/img.hw?id=3292.jg_> -
#10 A demóban harc közben nem lehetett elsütni varázslatot, mint a Heroes-ban. Vagy nincs igazam? -
fucko #9 Private?Csak iso valtozat van nem? -
Sir IvanHoe #7 Nagyon jo game, szuper grafikaval!
Csak ajanlani tudom mindenkinek. -
fucko #6 Mar egy csomo srac irja hogy elvezi a full-t de egyik warez oldalon se latom.Valaki nem tudja hol talalhato a game? -
#5 lehet menézem... -
#4 Volt már róla topic, egyébként a www.savagegamers.hu -n olvashatsz róla cikket. Meg a www.hardwired.hu -n is. -
Anee #3 hát 90%ot kapott rosz nem lehet -
Mester #2 Én az első részt végig nyomtam és a második is nagyjából olyan.
De ezt sajna még nem tudtam beszerezni.
Na a lényege körökre osztott várak vannak és hösök akikkel max 5 szörny mehet a hős is rész vesz a csatába és a léynek és a hős is szintet lép.
Nekem nagoyn tetszett a játék -
fucko #1 Asszontak haverjaim hogy tiszta heroes es hogy van benne gy csomo cool dolog.Tud rola vki valamit?