Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Nancsika
OFF

Bocsika az offért, de ha ezt nem írom be, nem tudok nyugodtan alukálni!

Tétel: A krokodil hosszabb, mint szélesebb
Biz: A tétel bizonyításához felhasználjuk a krokodil egy másik
tilajdonságát, miszerint zöld.
Elõször nézzük meg felülrõl (a krokodilt) :hosszú és zöld, ezt
követõen alulról: hosszú és kevésbé zöld. Tehát a krokodil hosszabb,
mint zöldebb.
Most vizsgáljuk meg ismét alulról: zöld és nem széles, alulról
figyelve: nem zöld és nem széles. Megállapíthatjuk, hogy zöldebb, mint
szélesebb.
Ezek után összefoglalva: mivel hosszabb, mint zöldebb, és zöldebb,
mint széles, a krokodil hosszabb , mint széles!

Joccakát! 😊

ON

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Pepti
mi koszi, es bocs, hogy csak igy voltunk meg. Legkozelebb remelhetoleg mar megleszunk vendegmunkasok nelkul is :-)

Mr Manson
nincs mit kira volt

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
bye all

THx a gyakot trs! 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

505thZajcev[PT]
Mar megvolt tegnap!!!! 😛

Pepti
en se mondom be mindet :-)

Ahhoj
ehh, ne vigyétek már túlzásba ezt a díjazgatást 😊
szerintem hanyagoljuk 😊
persze ha cofb-ék akarnak osztogatni, hajrá

HU.man Josy
Jó 8!

SZEG007
Danny
De jó volt az

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Mr Manson
thx mindenkinek

Kispósi
ez kimaradt: fagysztott sört 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
a balcsiban csücsülve igaz? 😊

Danny
Egészségtelen ez a BF 😉 Különben is inkabb igyatok.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
a kispósi által adott linken meg kellene találd amit keresel, sõt, a lap alján van olyan link is h legutóbbi patch - nah azmeg az 1.45 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
szerintem többet dohányzom egy nt meccs alatt mint te ,) csak én nem írom be a szerverre h rágyújtottam 😛

www.battlefield.hu

BurnBaby
mert január végén qrvára nincs pénzem 😊

www.battlefield.hu

Danny
U42 miota van megszûnve? Kukkants már rá a DW-re 😊

Danny
Mennyi most a beugró Angel? Szerintem most valamikor emeltek.

fly
jelentem az 1.5nocd onnan sem letölthetõ

http://fly.pardey.org

Kispósi

Kicsirigo
1.5-öt keress

Kispósi
már va n1.5 és azzal mennek a serverek is

AirborneRanger
HU.mant mér hagytad ki?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Nemszünt meg csak nem bf-zik 😊

Yan
Mexünt volna a CB?
Te millen tályjékozott vagy! Vagy csak úgy irogatsz iq-ból?

¥ xfire: kistekila

Meggymag
"majd eljön az idõ, amikor tényleg 5-6 magyar team között fog eldõlni a CB sorrendje" Na ez se aközeljövõben lesz asszem 1 dolog szerepeli a CBben és 1 dolog a nagyokkal jáccani és eséllyel nyomni ellenük. Szal sok idõ kell még ehhez legalábbi szerintem..

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Admiralis
Jól beszélsz Meggymag, így a korrekt!

Dell power

Meggymag
Akkor csak említés szinten mindenképpen szóban díjazni kéne õket. Mert azért tettek valamit. Mondom nem a díj a lényeg hanem az elismerés....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Admiralis
Én specko, mint régi HBA-s tag nem örülnének annak ha a volt fõnökeim díjjat kapnának. Mellesleg nem csak a vezetõk tettek sokat a mi kis BF-es társadalmukért, hanem azok is, akik egykoron tagjai voltag a csapatnak.
Valaki vagy elismeri magában, hogy igen volt egyszer egy HBA, aminek rengeteget köszönthetünk vagy nem. Az nem korrekt dolog ha díjjat adunk és azt valaki hazaviszi magával.

Dell power

Mr Manson
jah,
tudod ám

Fritz Von...
Én fõleg annak örülök, hogy nemzetközi szint felé nyitott jópár team. A PT és a SiX már régóta itt nyomják, de majd eljön az idõ, amikor tényleg 5-6 magyar team között fog eldõlni a CB sorrendje. HUN Powa!
És ennek örülök.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
ÕÕõõõ.... nem én, ezt tudom. Talán Pepti és BB?

Meggymag
Hát ja szétesett jópár klán de azért megvan elvileg a végsõ tabella mert a csapatok többsége befejezte a bajnokságot... Hogy jó e az, hogy megszûnt sok klán és újjáalakult hát azt majd az idõ eldönti. Én örültem volna ha minden klán marad és nem szakadnak széjjel dehát ez van...

Mr Manson
Ki szerverzte?

Fritz Von...
Miért, vége van? 😊))
Jól szétszedte a BF scene-t. Megszûnt az U42, a HBA, a BfBt, a CB.
Viszont létrejött a tRs, megerõsödött a D2MH és a CoFB, a JCSR is megalakult közben, ill. újjá.
a bajnokság hatására két csapatunk indult a CB-n, egy újabb (D2MH) januárban tervezi az indulást. Szóval a bajnokság a megmaradt csapatokból egy fasza közösséget is kialakított, mindenki segít a másiknak ebben-abban. És ez jó.

Úgyhogy a bajnokság szervezéséért is lehetne adni azért valamit.

Admiralis
Magának azt mondom, hogy hülye, én tudom, hogy mire számítsak! Fiatal vok még, de nem hülye!(viszonylag tapasztalt is) Ne vedd sértésnek, amit fentebb írtam.Köszi! BF talin vagy a kanyarban a seggednél találkozunk.Mellesleg ha már Te is szereted a kakaót, akkor bíztosan a Kubut is, ugyhogy azt fogok neked hozni. Mellesleg a képen Angel bátyó eléggé eltörpül a hatalmas fehér radiátor elõterében.

Dell power

Meggymag
Ja meg a magyar bajnokság végeredményét is ki lehetne ott hirdetni a dobogósokat meg jutalmazni vagymi....

Fritz Von...
Gokartos izomláz és lilafolt hegyek Rulez. De utána olyan faszán be lehet rúgni, elég 2-3 sör és mondjuk egy-két Jager hozzá.

Fritz Von...
Legtöbbet fejlõdött csapat díja pl.
Vagy lehetne egy olyat is, hogy legszebb jelenet, gondolok mondjuk itt olyanra, hogy pl. Airt lekéselik, vagy hasonló hihetetlen csúcs teljesítményekre pl.

AirborneRanger
ÉNIS!! Ha gokart akko m1ek. Igaz eddigcsak vidámparkba GoKartoltam 😊

Meggymag
Na akkor, hogy valami értelmet is csöppentsek nektek én a következõ díjakat adnám(nem is a díj a lényeg hanem az elismerés):
- Battlefield.hu-ért BBnek mindenképpen járna valami(valami arany vibri díj vagy valami(csak vicc vót))
- Aki a legtöbbet tette azért, hogy a BF fejlõdhessen (szavazást kéne csinálni)
- Lehetnének díjak a legjobb playáknak minden kategóriában(repcsi, tank, arty, assi pl...)(szavazás errõl is)
-Airnek mindenképpen egy díj az áldozatos munkájáért amit az NTbe beleölt(nyalás on)
- A HBA vezetõségének mindenképpen valami mert azért tettek eleget a BFért sztem....
Asszem ennyi lenne. Legjobb player díjat nem osztanék mert a BF elég komplex és nehéz eldönteni ki a legjobb mest sok kaszt van de kasztokon belül azért lehetne ahogy ezt íram is. A szavazásokat én sztem le tudnám vezetni de BB is kirakhatná õket a bf.hu-ra.

U.I.: Frici bekaphatod a bal herém

fogós ravasz kérdés de most megyek 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"