Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Every passing minute is another chance to turn it all around.

GotC: Guards of traitors Cemetery.
Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt.
türelem, tornaterem 😊Every passing minute is another chance to turn it all around.
ip: 195.70.37.200
pass: bf42hu
De majd valószínûleg visszaáll a régi HBA ip-jére
Boldog Karácsonyt!
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Emlékszik vki , hogyan is telt a tavalyi ?
Hát akkor itt egy kis ízelítõ belõle
:
LIFEFORCE 2002. dec. 24. 18:31 | Privát | Válasz | #15268
Sztem ismét nem fog mûködni a HBA.Nem a századok miatt hanem a rendfokozatok miatt is.Eleve megint van egy ezredes.Miért?Mit tett?Megcsinálta a már létezõ dolgot?Hm Sztem legyen megválasztva.1.Olyan aki a mérkõzéseket le tudja szervezni.2. Aki angolul is képes kitenni a prezentációt. 3. Akit megválasztanak.
Ha te egy fórumér ezredes vagy akkor én a játékszerver biztosításáér mert,hogy ez a lényeg Tábornok vagyok?
Na errõl beszéltem.Nem. A rangokat meg kell szavaztatni.Nem pedig kinevezni magad.Ismét kezdõdik elõrõl.Nem értem.Azt mondtátok nem kell szabály miközben újraírjátok a szabálykönyvet.
Hmm.Most erre mit mondjak?
Na mind1.
Karácsony van. 😊
Mindzsá jön gyerekeknek a Jézuska 😊
.
.
.
SKORPIO7 2002. dec. 24. 23:22 | Privát | Válasz | #15289
Most olvasom az új HBA szervezet oldalát és lám ... Kiváltak az 1es, 201es, 69es és
401es századok. ... bár SUNI részérõl , mint hivatalos bejelentésrõl még nem tudok , de ha ti jobban értesültek vagytok , akkor ám legyen .
Bár be kell hogy valljam , a mi részünkrõl már valóban csak napok kérdése volt ennek közlése .
Hát akkor ennyit a régi HBA-ról ...
Szóval nem éppen a békesség jegyében telt , mint ahogy az év elsõ fele sem .Mostanra azonban talán vagy belefásultunk a sok értelmetlen vitába vagy rájöttünk hogy miként is lehet egymás mellett is megférni , annyi mindenesetre bizonyos , hogy teljesen más a hangulat a mostani a BF scene-ben mint 1 éve anno ( lám a mai napi hozzászólások is ezt bizonyítják , azért azt be kell hogy vallajam , néha igyekszem alattomos csínytevékenységekkel visszahozni a régi flame-es hangulatot 1-1 napra , órára és sokszor sikerül is .
Szóval összegzésként csak annyit , hogy az egyik legjobb dolog egy ilyen közösséghez tartozni , veletek együtt játszani és remélhetõleg a továbbiakban ez így is marad majd .
Ennek jegyében KÍVÁNOK BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN BF-ES BAJTÁRSNAK !
... és legvégül jöjjön el õ is este hozzátok és hozza el az õ kis ajándékát :
Misaab-nak pl. ezt:

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mindenkinek kivánok Nagyon Kellemes és örömökben gazdag Karácsont!

Dell power
TKs LÁÁÁÁÁÁMA!!!!! Muhaha!!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

hihi 😄DD