Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FLÉÉÉM
$rulez$

Every passing minute is another chance to turn it all around.
...amúgy meg egy önzõ dög vagy, hogy mindent magadnak akarsz... Még a 62k-t is!
Flém?

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

egyébként minek akarunk mi errõl szavazni? kinek lesz jó?
NEM RÖHÖGNI! Enyém lesz 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ki a faszt erdekel a dream team??? Traitors forumon kifejtettem mar egyszer jo boven a velemenyemet errol az egesz baromsagrol, most lusta vagyok bekopizni ide, de kb annyi ertelme van es kb annyira lehetseges, mint megmondani hogy ki a legjobb anya a vilagon. Meg egyaltalan a fenenek kellett megszuletned, most unnepelhetjuk a kurva szulinapodat, es a tokom tele van mar azzal is.
Udvozlettel,
Peter

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ez szól neked 😄D #61936 #61937

Angel! Mától ilyeneket kérnek a srácok 😊 (vagyis gyerekek!!!)

Téged, a legandás aknakeresõ-bajnokot... vagy mi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de már látom hogy túl komoly lett 😊
megpróbálom ugy hogy Ti is értsétek
Én a rák Ti a hal 😊

már legjobb scoutnak END-et jelölik, ez van, mióta már csak kérésre veszem elõ az No4Sniper-em, azóta el is lettem felejtve...
Hiába END és HU.man L--Bandi már lekörözött, megöregedtem, remeg a kezem, homályos a kezem...
...el is kezdtem tankra gyúrni, azzal még eltalálok dolgokat...
...ha olyan béna leszek, hogy tankkal sem találok el semmit akkor jöhet a priest/wespe/katyusa/B17/Prince of Wales/Defgun - ezekkel még a harmatgyenge játékosok is eltalálják a célt...
...aztán ha ez sem megy akkor vagy cheat-er vagy spectator leszek, aztán eladom a BF-emet...

http://gaborszantai.co.uk/

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A héten ettem skandináv hallevest abban volt minden féle állat. Talán még rák is. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.