Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Danny, Danny, offolni itt lehet! Plz plz!

Tuvok
Talán 1 idõre nem lesz itt annyi off, már csak a banotokat kéne eszközölni.

Danny
Már megint hupákoltok? 😛

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
ajajj. már látom elöre hogy messze lesz a 70k. hála Tuvoknak

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Meggymag
Ahhoj gondolom látod, hogy téged sose akartalak meggyõzni miért nem kéne BCzni mert tudom, hogy szereted. De én még azokat pórbálom meggyõzni akik menthetõek.... Sorry...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kispósi
meg ez is egy uj

Kispósi
Ahhoj egy kis csemege. Uj pály a Bf-ben tuti tetszeni fog neked ez ni 😊

Tuvok
na akkor offolómániákusok ide!

Tuvok
Admirális, Ahhoj, Pósi, ajánlom nektek az SG fórum ezen részét, csináljatok magatoknak egy topikot és oda offoljatok plz.

Admiralis
100%-osan támogatnám.

Dell power

Admiralis
Na megyek mindjár azt konfirmozom.

Dell power

Admiralis
Nem röhög! Csöndben sunyít és kussol!

Dell power

Ahhoj:Te húzzá má szaunázni 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ahhoj
kispósi: tudnál mesélni nekem a szaunázás hatásairól? elõnyei, hátrányai, szokások, illóolajok, etc? te olyan okos vagy, tudsz mindent, naaa, lécci lécci lécci 😄D
(ne mondd hogy google, ahhoz minden háziasított hím láma ért 😄DD)

Ahhoj
admi: írtam neked trs fórumon választ jól, csekkoljad ;DD

Ahhoj
ehh, "mentesítés" 😄D
Nézd meg ezt:
Ez nem a disney.com 😄DD

Admiralis
2.3 van

Dell power

Ahhoj

Ahhoj
(vagy talán szavat? 😄)

Ahhoj
vki plz törölje kispósinak ezt a hozzászólását, az enyémben meg írja át a kérdéses szót 😄D

Kispósi
2.2.1-hez van, de az a gáz, hogy az installt mindig netröl nyomja (asszem) és lehet már újabbat rak fel

Admiralis
Na már megint mi a rák van a publiccal! Ne is foglalkozzatok már ezzel a témával úgy sem tudunk semmit tenni ellene.
Engem most az jobban érdekelne, hogy van el valamelyikõtökbek az ASE-hoz mentesitése (crack)?

Dell power

Kispósi
buziiiiii! 😊
megött=megjött

Kispósi
'zászlûjuk' Milyen nyelvjárás szerint fogalmazol???

Ahhoj
megött? nem is tudtam hogy ilyen vidékiesen böszélsz .DD

Kispósi
nah megött már... 😊

Ahhoj

Ahhoj
najó, akkor egy kis flame így szauna elõtt 😄D
ha már meg van mind1ik zászlója a csapatnak, akkor miért ne bc-zzenek?
sokat nem változtat, hogy a bázison halsz meg, vagy 20 m-rel arrébb 😊
(persze ha nem volt meg a zászlûjuk, akkor így járás... úgy mond elvágták az utánpótlás vonalait 😄DD)

Ahhoj
a matek tanárom is elsüti egy órán 5ször ezt a poént 😄D

Ahhoj
de szépen fogalmazott vki .DD
"megoldom" 😄D

Kispósi

Tuvok
kb. ezért unom az egészet ahogy van...

Tuvok
a poén az, hogy az egyik admin is bc-zett...

Sickboy
Csatlakozom az elõttem szólóhoz ... Pontosan ez a nagy qrva helyzet itthon. És LOL hogy olyan játékosok csinálják ezt, akikrõl azt hinné az ember hogy ezen már tul vannak. De nem ...

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Meggymag
ÓÓ Tuvok ez semmi. Én pl tegnap majdnem egész délután külföldi szervereken nyomtam és a nap végére úgy gondoltam felmegyek egy magyarra is. Kb 5 percig bírtam. Elõször egy DTKs faszt kergetett mindenki aztán meg Kursk-on kb 2 perc alatt a bázisunkon volt az ellenfél mind a 3 tankjával gönyörû ívben a bázist övezõ kifutón csücsükélt és skilles player módjára irtották a megszületõket. Na persze volt még 2 repcsi is aki folyamatosan osztott de az már fel se tûnt. Akkor úgy gondoltam fogja magát a halál felidegesíteni a sok hülyén akinek ez a fõ szórakozása, hogy sétBCzze magát a maygar szervereken inkább odébbáltam. Érdekes volt megfigyelni, hogy egy egész délutáni külföldi szervereken(mert több volt) történõ játék alatt kevesebb volt a BC mint 5 perces magyar szereveren történõ játék után. Most már ott tartok, hogy jobban idegesít a BCs kemper köcsög mint a faszláma. Az is érdekes, hogy külföldi szerveren a nagy klánosok nem BCznek hanem másra használják fel a skilljüket azok akik BCznek azok a faszlámák. Nálunk pont fordítva van. MIÉRT??? Fura ezt kimondani de bûzlik a magyar PUBLIC. Sorry akit megsértettem vele de így érzem...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Danny
Csak ezek nem írják ám át a registry-t maguktól mint a BF42-s.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Csak kiváncsi voltam, hogy figyeltek -e!

Cobra.
Remélem ezt nem komolyan kérdezted
(infók ITT)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Hát tudod...

aPa
a vérprofi... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Danny
Help! Az RtR-hez és a SW-hez is van ilyen cd key cserélõ program ami átírja a registrit? Ha igen akkor plz adjatok nekem egy linket hozzá! Köszi!

Kispósi
Ha a szerveren buziznak akkor ICQ-n szóljon rám vki és megoldom!!!!

Cobra.
1.5-höz kell elvileg egy eredeti játék, valamelyik régebbi patch-el viszont úgy tudom ment a 2 crackes verzió, csak más legyen a cdkey. A többit nem tudom pontosan, de nem lehet túl nehéz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
meg ami vele jár...a mókás az volt, hogy a drága bc-zõknek nemigen volt zászlójuk, de hát a frag az ami számít...

DarkHorSe
elmertek lopni 4 tankot!

szemetek!

Swedish people are albino monkeys

Tuvok
nya, utóbbi 10 perc megint jól jellemezte a magyar publicot...4 basecamper, abból egyik DTK-s is...

skorpio7
PLA !

Mondjuk ezután is csak tört szerveren tudsz majd játszani !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Valen
kez = key

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Kitömöríted, elindítod, kiírja hogy az új kez-ed xxxxxxxxxxxxxxxxxxx amit rögtön be is illeszt a registry-be.
Neked nem kell mást tenned, mint elindítanod 1x és utánna játszani.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Tuvok