Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wazzup: nem

Én csak annyit mondok nektek: BUÉK

Kössz a segítséget! De akkor az 1.45 se kell?
0Fritz0
Lemaradtatok, mint nagyi a gyorsulásin!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem, csak az 1.5 full patch kell, a többi felesleges (bár az is bõven elég)
linket a banner alatt, az Infók ITT felíratnál találsz

http://gaborszantai.co.uk/

Ja és Boldog Újévet Mindenkinek!
Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

0Fritz0
Wazzup!
Klikk ide

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny
Neked is és mindenkinek Boldog Új Évet!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Boccs hogy beleszólok a társalgásba! DE nem tudja valaki hogy a legkezdetlegesebb patch-eket honnan lehet letölteni? Mert most installáltam fel a BF-et. És ha jóltudom akkor mindegyik patch kell.
ebbõl is látszik (3.kép), hogy von Bishof csíter😊))

a többi no comment...(lesz téma)

ja, és hallgassátok Ti is Britney új albumát, rohadt jó😊))

0Fritz0
Szeretném megköszönni a két úriembernek( 1. ; 2. ) azt a fairplayt, amit a D2MH-szerveren nyomtak.

Tuvok
No hát emberkék, tegyük félre a vitákat egy idõre. Eljött ez a nap, egy év vége, egy új kezdete. Egy olyan nap, amit szokás ünnepléssel eltölteni, koccintani egyet a barátokkal, barátnõkkel, jókat nevetni. Meg ilyenkor szokás (már aki babonás valamennyire) valamilyen káros szenvedélyrõl (hallod, Pepti? ) leszokni. Nos, hogy magamból induljak ki, nem drogozom, nem dohányzom, kávézást nem nevezném feltétlen károsnak, inni sem szoktam ok nélkül, így csak egyetlen, mondhatni káros szenvedélyem maradt, a Battlefield 1942.
De a lényeg: Szeretnék mindenkinek, aki ezt olvassa, sikerekben, boldogságban és szeretetben nagyon gazdag új esztendõt kívánni!
Sziasztok!

Pink Tiger
fricc piv ment

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tessék Frankie, csaj(ok) mögött Mustang😊

Danny
De szigorú teccik lenni! Bocs hogy vannak még itt velem együtt nem begyepesedettek és néha kicsit elszalad velünk a ló. 1000 bocs, de ezt már mondtam. Megköszönném ha nem küldenél sehova.

Frankie
mindazonáltal a 1-2 szavas szarhalomok engem is zavarnak. Neveket nem mondok de akinek erre van ingerenciája annak irány a gumiszoba vagy a saját klánfórum.

Frankie
pl. megoldás: legyen minden képnek BF-es témája.

Amgel mostantól minden néni mögé rakjon be egy tankot 😊 A tájfotókon a háttérben, a ködben egy Mustang tûnik fel 😄

Danny
Jó reggelt! (Bocs hogy nem az elõzõ üziben kívántam jó reggelt.)

Danny
Egy smiley-t valóban nagyon sokáig tart elolvasni, nagy rohadék aki ezzel rabolja az idõd.

Fritz Von...
Jó, ebben igazad van. De azért végülis karácsony és újév van, miért ne férne bele ilyesmi egyszer egy évben? ...

A 70 K pedig még messze van, meg egyébként is az enyém lesz. Úgyhogy arra fölösleges hajtani (és egy smiley😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Random_
Jó de engem nem is az általad leírt hozzászólások zavarnak (ha zavarnak) hanem az amibe van egy szmájli. Igazán sok mondanivalója nincs csak azért van, hogy minél elõbb legyen 70K.

Bár inkább nem olvasom akkor a fórumot ha ilyen hülyeségekkel van tele. Valószínûleg te is észreveszed Fritz, hogy nem régóta van ez a probléma csak néhány napja elötte nagyon jól elfélémeltünk stb..

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fritz Von...
Jó reggelt és BUÉK!

Hát nemtom, ki hogy van vele, de én a fórum kérdésben Ahhojnak adok igazat. Szerintem az egy dolog, hogy BF topic. Meg hogy itt okosságokat lehet megosztani BF-fel kapcsolatban. De a véleményem az, hogy mivel a játék már több, mint egy éves, ezért sok újat nekünk nem lehet mondani. Szerintem ez a topic igazából már nem CSAK a BF-rõl szól, hanem rólunk, akik nap mint nap játszunk.
Mert így faszán össze lehet haverkodni, meg lehet ismerni az ország más-más pontján élõ embereket.
És ez szerintem kell. Most mennyiben lenne jobb az, ha csak olyanokat lehetne olvasni, hogy xy-nak lefagyott a gépe, mit tegyen? Vagy feljön valaki, aki most kezdi (tört játékkal) és elmagyarázni neki, hogy BF infok ITT. Senki nem járna ide.
Én személy szerint örülök annak, hogy egyes "kollégák" itt meg szeretnék osztani egyéb ügyeiket (képeiket, amik szerintem nagyon jók lettek) a többiekkel. Mert ettõl lesz ez a BF-es "banda" igazán haveri közösség, akiket pont ez a jó játék hozott össze.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kovács legény
off
on
off
on
JA! Jóreggõt és BUÉK minden harcosnak és lámának (tehát nekem is)!

www.czekoart.hu

jóreggelt

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Yan
Azért nem volt meccsünk, mert nincs megfelelõ ellenfél. :-) /azt se tudjuk Ldönteni ki jáccon 3-unk közül, mert eggyütt túl erõsek lennénk/
"... és hitük szerint már jó 1/2 éve leáldozóban van a BF csillaga..." nézd a fórumot, és döntsd el magad.
Amúgy BÚÉK all.

¥ xfire: kistekila

800×600 az engedélyezett, a linket a legtöbben le se sz@rják...

Random_
Jó de egy link lehet, hogy hasznosabb nem?

A cicis nénik meg nem voltak 800x600-as méretûek.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Robika
Yoreggelt, es buek ...

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Random,
felesleges átmértezni, mert az én képeim is 800×600-as határon belül voltak, mégis törölve lettek...
Pedig veletek akartam megosztani, és a véleményeteket kérni az elsõ digitális képeimrõl...

Lényegtelen, lehetõleg senki ne "off"-oljon a jövõben és akkor ellehet gondolkodni azon, hogy 2005-re elérjük-e a 70e hozzászólást.

Érdekes a cicis nénik, autók, és StarTrek baromságok egyszer sem lettek törölve...

Köszönöm Tisztelt HáziDiktátor!!!

Mr Manson
Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Admiralis
Igen Skorpi van már!

Dell power

Random_
Kitûnõ ötlet!

Random_
Tuvok nem tudom minek háborodsz fel úgyse változnak meg.
Igaz van az offolásra külön fórum, de azt minek használná hiszen akkor nincs szem elött a baromsága.

Én a napokba csak a hosszabb hozzászólásokat néztem meg mert reméltem, hogy abban van valami értelmes infó is.
Elkezdeném az új évben szépen moderálni kifele a népet és ha felét sikerül már akkor is elértél valamit.

Ahhoj: manapság egy kép átméretezésére kismillió program létezik és aki kicsit is ért a számítógépekhez az tud is ilyen programot használni.

Ahhoj
ja és bocs tuvi, de nemtom kisebb méretben beszúrni 😉

Ahhoj

Ahhoj
Ez jár mindenkinek, aki nem bulizik ma este

Pepti
lol. Latom mindenki idoben all neki megszervezni a szilvesztert :-)

Ha elobb szoltok meg en is rabeszeltem volna asszonyt egy kozos bulira, de igy mar maceras lenne megszervezni (szallas, egyebek elintezese, asszony rabeszelese, stb) :-( Ugyhogy en asszem itthon maradok asszonnyal edeskettesben, bar lehet, hogy ez nem is akkora nagy baj, mert legalabb foglalkozok vele is egy kicsit :-)

Jó 5let... ha tudtok vmi korrekt bulajt estére jöhet egy privi nyugodtan...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

505thZajcev[PT]
Ez keeeeeszzzzzz!!!!!!!!!!
Mar toltom is a szamot!!

Hamed
Kikérem magamnak, ez indiai szintipop 😛P

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

LOL
hát ez Hamed! 😄

60000 - SiX!

Hamed
Nah, akkor most itt egy bujékk minden bajtársnak és bajtársnõnek.

Sms-t nem küldök, telefon kikapcs, jan 3.-án felkelek.

Addig is bye all

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tuvok
Csak az a röhej, hogy mindeni tudja, hogy mit hogyan illene, kellene, meg lenne etikus egy fórumban, de csakazértis alapon nem úgy csinálja, mert jó poén, meg mert miért ne, én vagyok a nagylegény, kurvára ráérek, semmi más dolgom, mint teleszarni a fórumot a hülyeségemmel, az meg le van szarva, hogy a másikat egyáltaán nem érdekli a naponta benyögött 100 db egyszavas hülyeség, meg hogy kinek milyen szép szmájlija van, meg milyen szép lenne betenni 2-3 sorbarakott, megnevezett linket, (aminek pl. köze sincs a topikhoz) majd aki akarja, meg érdekli, megnézi, akit nem érdekel, az meg átsiklik fölötte, és nem kell kerülgetnie a fórum szélességét végletekig feszítõ képeket. De mégis csinálja, mert tudja, hogy nincs az a hülye, aki egyesével végigbogarássza a postokat és kiszedegeti ami nem oda illik, és ha már attól én nagyfiú vagyok, hogy csicsás szmájlim van, meg csodás képem, meg enyém a hét legidiótább (egyben legrövidebb) hozzázólása, akkor miért ne pakoljam be. Nincs oka, hogy ne tegye, mert ha szól valaki neki érte, akkor mégjobban rákezdi, ahogy ez manapság mindig mindenhol érvényes, és én leszek a menõ gyerek tõle.
Joccakát.

Tuvok
De említhetném a CoD, CS, és a SoF2 topik 'ügyét' is...

Tuvok
Nem emléxel amikor Borg lezárta a DC topikot?

Ahhoj
lehet nekem se kellett volna két nqagy képet egymás mellé tenni, de én nem bocsi, még most se sajnálom 😉

(egyébként még mindig fenntartom, hogy ez nam attól bf topik, hogy bf-rõl van szó szigorúan, hanem hogy rólunk bf-esekrõl szól, és ha arról van szó, hogy angel milyen szép képeket csinált, akkor arról van szó, és a lényeg, hogy angel-é, nem pedig hogy vmi idegen emberke benyomott egy bf-es képet 😊 )

Danny
Jó éjt!

Danny
Asszem nekem szólt Meggymag. Nem kellett volna 3 sor középsõ ujjat mutató smiley-t beszúrnom, bocsi. 😞

Meggymag
Tényleg van olyan moderátor aki figyeli, hogy az egyes topicokban a témához tartozó beszélgetés folyik és ha nem akkor odabasz? Én még sose láttam ilyet ezért kérdezem. Kicsit elképzelhetetlennek tûnik a dolog meg nem teljesen etikusnak és jogosnak...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”