Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
linket a banner alatt, az Infók ITT felíratnál találsz
http://gaborszantai.co.uk/
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Klikk ide
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
a többi no comment...(lesz téma)
ja, és hallgassátok Ti is Britney új albumát, rohadt jó😊))
) leszokni. Nos, hogy magamból induljak ki, nem drogozom, nem dohányzom, kávézást nem nevezném feltétlen károsnak, inni sem szoktam ok nélkül, így csak egyetlen, mondhatni káros szenvedélyem maradt, a Battlefield 1942.
De a lényeg: Szeretnék mindenkinek, aki ezt olvassa, sikerekben, boldogságban és szeretetben nagyon gazdag új esztendõt kívánni!
Sziasztok!

Amgel mostantól minden néni mögé rakjon be egy tankot 😊 A tájfotókon a háttérben, a ködben egy Mustang tûnik fel 😄
A 70 K pedig még messze van, meg egyébként is az enyém lesz. Úgyhogy arra fölösleges hajtani (és egy smiley😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Bár inkább nem olvasom akkor a fórumot ha ilyen hülyeségekkel van tele. Valószínûleg te is észreveszed Fritz, hogy nem régóta van ez a probléma csak néhány napja elötte nagyon jól elfélémeltünk stb..
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hát nemtom, ki hogy van vele, de én a fórum kérdésben Ahhojnak adok igazat. Szerintem az egy dolog, hogy BF topic. Meg hogy itt okosságokat lehet megosztani BF-fel kapcsolatban. De a véleményem az, hogy mivel a játék már több, mint egy éves, ezért sok újat nekünk nem lehet mondani. Szerintem ez a topic igazából már nem CSAK a BF-rõl szól, hanem rólunk, akik nap mint nap játszunk.
Mert így faszán össze lehet haverkodni, meg lehet ismerni az ország más-más pontján élõ embereket.
És ez szerintem kell. Most mennyiben lenne jobb az, ha csak olyanokat lehetne olvasni, hogy xy-nak lefagyott a gépe, mit tegyen? Vagy feljön valaki, aki most kezdi (tört játékkal) és elmagyarázni neki, hogy BF infok ITT. Senki nem járna ide.
Én személy szerint örülök annak, hogy egyes "kollégák" itt meg szeretnék osztani egyéb ügyeiket (képeiket, amik szerintem nagyon jók lettek) a többiekkel. Mert ettõl lesz ez a BF-es "banda" igazán haveri közösség, akiket pont ez a jó játék hozott össze.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
on
off
on
JA! Jóreggõt és BUÉK minden harcosnak és lámának (tehát nekem is)!
www.czekoart.hu
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
"... és hitük szerint már jó 1/2 éve leáldozóban van a BF csillaga..." nézd a fórumot, és döntsd el magad.
Amúgy BÚÉK all.
¥ xfire: kistekila
A cicis nénik meg nem voltak 800x600-as méretûek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
felesleges átmértezni, mert az én képeim is 800×600-as határon belül voltak, mégis törölve lettek...
Pedig veletek akartam megosztani, és a véleményeteket kérni az elsõ digitális képeimrõl...
Lényegtelen, lehetõleg senki ne "off"-oljon a jövõben és akkor ellehet gondolkodni azon, hogy 2005-re elérjük-e a 70e hozzászólást.
Érdekes a cicis nénik, autók, és StarTrek baromságok egyszer sem lettek törölve...
Köszönöm Tisztelt HáziDiktátor!!!
Igaz van az offolásra külön fórum, de azt minek használná hiszen akkor nincs szem elött a baromsága.
Én a napokba csak a hosszabb hozzászólásokat néztem meg mert reméltem, hogy abban van valami értelmes infó is.
Elkezdeném az új évben szépen moderálni kifele a népet és ha felét sikerül már akkor is elértél valamit.
Ahhoj: manapság egy kép átméretezésére kismillió program létezik és aki kicsit is ért a számítógépekhez az tud is ilyen programot használni.
Ha elobb szoltok meg en is rabeszeltem volna asszonyt egy kozos bulira, de igy mar maceras lenne megszervezni (szallas, egyebek elintezese, asszony rabeszelese, stb) :-( Ugyhogy en asszem itthon maradok asszonnyal edeskettesben, bar lehet, hogy ez nem is akkora nagy baj, mert legalabb foglalkozok vele is egy kicsit :-)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
hát ez Hamed! 😄
60000 - SiX!
Sms-t nem küldök, telefon kikapcs, jan 3.-án felkelek.
Addig is bye all

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Joccakát.
(egyébként még mindig fenntartom, hogy ez nam attól bf topik, hogy bf-rõl van szó szigorúan, hanem hogy rólunk bf-esekrõl szól, és ha arról van szó, hogy angel milyen szép képeket csinált, akkor arról van szó, és a lényeg, hogy angel-é, nem pedig hogy vmi idegen emberke benyomott egy bf-es képet 😊 )
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”