Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HU.man Josy
BUÉK!

Örülök, hogy ezt az évet veletek tölthettem! Jó veletek játszani 😊
Jõvõre is remélem ilyen jó lesz 😊

Danny
Énis 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Elég szomorú,nem vicces:
fiatal (huszonéves)cukrásztanuló srác - egyik keze nincs,a másik lebénult - szájával tartva a habzsákot,próbálja a dísztorta felírást egy kerek tükörlapon...

60000 - SiX!

(Ki)ütõs mi? 😊

Ha már itt tartunk Misa: priv megy.. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nem is olyan rossz, mint gondolnátok 😛
KoKo Rulez !

az ünnepi kaki...

Iceman
Te tudsz vmit....😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

60000 - SiX!

aPa
😞

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

AirborneRanger
Mindenkinek: A jövöben legyen részed minden szépben, sexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kivánok Neked boldog új évet!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Kispósi
na Buék mindenkinek. találkozunk jövõre!

Every passing minute is another chance to turn it all around.

traXion
Sok hülye koczka!

Kispósi
BB: ha lesz majd egy kis idöd az újévben akkor kirakod majd a battlefield.hu -ra a szabályzatot? -> #62856 (még nem a végleges!) Köszi szépen.

Kispósi
én 7-re megyek 😊

0Fritz0
BB, ezt most miért kellett? Eddig olyan jól elvoltak, miért kell elvenni a játékukat?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BurnBaby
szerintem meg mire jön a szabályzat addigra jön az 1.6 patch is remek kis grafikus kick ablakkal, ahol a tk-sokat ill a játszóknak nem tetszõket pillanatok alatt eltüntethetik az érintettek 😊

www.battlefield.hu

Danny
Te mikor húzol már el? Én megyek pancsizni, MOST!!!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
söt mijaza bátölfíld? 😄

Kispósi
Engem? Nincs is admin jogom!

Fritz Von...
Hát ott vannak jó csajok, az biztos...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Danny
Hát asszem Te is utáni fogod pósit akkor jövõre. Egyébként nem nézem ki belõled.

0Fritz0
Azt én szoktam nyomatni de azért remélem kinézitek belõlem, hogy direkt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ahhoj
najó, akkor asszem a köv évben utálni fogjuk egymást

Danny
Hát jah: "Enemy submarine spotted" - mindez Gazalán. Gondolom erre gondolsz.

Kispósi
nem mondok semmit erre... 😊

Kispósi
'trágár beszédût csak akkor rúgnám ki, ha konkrétan vkit sérteget, ill ha az egész meccs alatt írkálja...' -nyílván!

'ha beír 1-1 vmit, azzal nem kell fogllakozni, az normális szvsz...' -ja!

'hát minap volt külföldi szerveren grádon, hogy tankunk mögé ment ezerrel egy másik tnak, de õ nem látta, ketten egybõl noymtok enemi ármor szpottid, de nem reagált, ezért nyomkodtuk tovább, hátha észreveszi...
akkor most minket rúgtatok volna ki,mert meg akartuk volna menteni a tankos életét? 😊' -nyílván nem de vannak idióták. Te is tudod mire gondolok.

Nem kell szó szerint venni mindent. Logikusan kell gondolkodni. De vkinek igy kell leírni hogy megértse. Normálisan kell viselkedni és nem lesz gond 😊

Ahhoj
Egyébként frag-ben és zászlószerzésben gazdag új évet mindenkinek!!! 😊
(kíváncsi vagyok ki lesz az a kocka, aki megírja 2004 elsõ hozzászólását 😄D (remélem traktoros lesz, meg is próbálok majd felnézni 😄D))

Ahhoj
ja, és túlzott rádióhasználat...
hát minap volt külföldi szerveren grádon, hogy tankunk mögé ment ezerrel egy másik tnak, de õ nem látta, ketten egybõl noymtok enemi ármor szpottid, de nem reagált, ezért nyomkodtuk tovább, hátha észreveszi...
akkor most minket rúgtatok volna ki,mert meg akartuk volna menteni a tankos életét? 😊

Ahhoj
én -6-nál kikkelnék
trágár beszédût csak akkor rúgnám ki, ha konkrétan vkit sérteget, ill ha az egész meccs alatt írkálja...
ha beír 1-1 vmit, azzal nem kell fogllakozni, az normális szvsz...
bc-ért nem bûntetnék, egyébként a repülõvel és sniper-rel is ugyanúgy lehet bc-zni, mint minden mással
(ja, és a bc téma milyen mapokra nem érvényes? gondolom berlin, coral sea...)

Valen
Happy New Year to all of you

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ahhoj
hát igen, mindezek ellenére egy traktoros vitte el az aranyat

Danny
Smiley-ban mesélem el gyerekek, hogyan történt az a dolog azon a bizonyos napon Irakban! 😄

Így történt hogy gyõzött az "igazság"!

Good Luck! God bless! Eagle 1 out!

Ahhoj
hát figy, az egysmily-s hozzászóláson át tudsz siklani hipp-hopp, nem köt le sok idõt az életedbõl, egyébként meg ha vki ír/mutat/stb vmi olyat, ami nekem nagyon angyon tetszik, akkor smily formájában tudtára fogom adni, és nem kezdem el részletezni 20 sorban, hogy mirét jó az, ami... 😉

Kispósi
De a másnap itt is szar lesz ;-)

Kispósi
gyere le Debrecenbe itt lesz buli 😊)

Kispósi

Fritz Von...
Ha nem jönne össze semmilyen buli, akkor elflémelgetek majd egyedül, amíg meg nem lesz nekem.

És az all seeing eye-t honnan tomletölteni?
Kispósi
juj de közel van már a 63k 😊

Kispósi
lassan én is indulok 😊

Kispósi
hát ha nagyon akarod Fikusz akkor belevehetjük 😊

Random_
BÉK satöbbi én már jól érzem magamat!

Másodikán taláxunk!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kispósi
nyílván nem tudunk mindig fent lenni mi adminok is. De a rend elsösorban rajtatok múlik. Amit a magam részéröl mondhatok az az hogy ha én fent leszek akkor a szabályzat szerint fogok adminolni és a többi admin is eszerint fog eljárni!

Frankie
az "álnév" bant érdemel?

Fritz Von...
Fasza lesz a szerver. Azért játszani lehet majd rajta????

Minden kedves BF-ben megõszült kollégának Boldog Új Évet kívánok.

Itt a pont... Én majd akkor gratulálok, ha a betartása is menni fog... 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

D2MH Kron
BUÉK mindenkinek

Meggymag
Korrekt szabályzat én minden pontjában egyetértek minden egyes szóval. Jóvan srácok látom azért akartok valami féle rendet a szerveren és ez a jövõre nézve nagyon bíztató.
Sok sikert a betartásához is!!
BUÉK!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pink Tiger
buék all

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

KöcsögViziló rulez!

Köcsög=folyadék tárolására kiötölt ötletes edény...
Viziló=biológiai formáció...

:o)

Kispósi
*mindenkori admint*