Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aPa
a passzív ellentéte :d

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pink Tiger
na és mi az az aktív páncél? 😊
cserélhetõ vagy mi?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

még mindig az afrok dolgoznak veszélyes anyagokkal?😊))

http://gaborszantai.co.uk/

0Fritz0
A reaktív páncélzat fényezését már ilyennel illik megkarcolni. Bár a kavics se rossz... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

aPa
kalózmásolat - mint az Ürgolyhókban, vagy miben 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

-18 C fokban meg sem hallok ilyet :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Kispósi
derüs reggelt 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Lehet,hogy MicRobika:-)
akkor elõfordulhat:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BBwork
a fejlesztõk állítása szerint a bf vietnam jelenleg alpha tesztelés alatt van. ergo ha te iso-t láttál belõle, akkor többet tudsz, mint az ea és a dice együtt ,)

www.battlefield.hu

Azok a teglak az aktiv pancelzat rajta.

hejj men:-)

jah en vettem eszre eloszor... volt is rajta vita, aztan kezzel atszamolva kiderult a turpissag 😊 sajnos ok jutottak tovabb 😞

Pepti ne nazzolj tõlem 8 km-re van:-)

Morgen,morgen arcok

Robika
yoreggelit.
1 kerdes.
Kiadtak mar a bf vietnamot ?
mert overneten lattam isot belole ... 😄

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Random_
Ott van a csempész árú. Pia, drog és fegyver? 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pink Tiger
nagyon jó kép....

de srácok mi ez a a sok tégla a tankon? én nem tudom..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

ha már a tankoknál vagyunk, egy magach7 vs. palesztin kiskölyök...

Pepti
sracok, valami bibi van az NC pontszamitasaban, vagy lehet hogy en szamoltam rosszul. Elvileg a kiirt ticketek alapjan jobbak vagyunk mint nemetorszag. HA ebbbol levonjuk a Portugalok elleni meccset mind a ket csapattol, akkor is kb 100 ponttal meg jobb a nyert ticket - vesztett ticket aranyunk. Szoval elvileg mi jutottunk tovabb. Ma korabban jovok haza, atszamolom ezt az egeszet.

Pepti
hat, ICe is oregebb lett egy evvel... Itt mindenki oregszik, csak en nem? ;-)

Boldog szuletesnapot, cimbora :-)

itt pakson bmp-k is voltak arra emléxem még,bár jórégen volt 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

jóreggelt
Icenak pedig boldog szülinapot 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Igy-igy! Jövünk fel mint a talajvíz! Már ijenünk is van! Fly bácsinak köszönhetjük!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

505thZajcev[PT]
Miko??

Ahhoj
neked is :Ð

aPa
jóreggelt 😄

Danny
Jeep Csata Rulez! 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Csak kipróbáltam az új képet.! 😛

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

magillagorilla
Hehe, Pepti! Nem ismersz egy bizonyos Drevenka családot? Õk is kb. 300 méterre laktak a laktanyától... 😊

Aláiirás

ott gyakorolsz ha nincsen net, ugye?😊

Iceman
Hát kb. annyi is van belõlük az országban😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Tuvok
Tudok eladó T72-est, cirka 80 forint tonnája.

Csak Nagy Síííma terepen... de nem is volt drótos rakéta, lézervezérelt bomba, hiper-szuper kézifegyverek...

Volt molotov koktél, panzerfaust 60 és 100. Pont. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Cobra.
Kérjél inkább egy T-72-est

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pepti
hehe, a tatai laktanya itt van tolem cirka 300 meterre :-) Kerjek pontos infokat? ;-)

magillagorilla
Na csak, hogy beleszóljak én is, ha már hazaértem.
Azért nem olyan kevés az a T-72-es, hiszen Tatán folyamatosan üzemelt kb. 30 darab, a kb. 40-50 "M-zárolt" mellett. Éjjel-nappal parádéztak a gyaktéren a NATO megfigyelõknek 😊 (ez még a csatlakozás elõtt volt)

Aláiirás

0Fritz0
Nagyon nem vágom már a neveket, mert jópáran vannak akik a gémben és a TS-en is más nevet használnak

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

0Fritz0
Ok, leesett

Danny
Nem arról beszélek, hanem a chat-rõl alul. 😄

0Fritz0
Játéknév alatt te gémelsz?! Én úgy tudtam, hogy Merlin ba**ta el a loginját...

Danny
Hehe! WW2-es képen épp engem köszöntött valaki! 😄DD

0Fritz0

Mr Manson
BYe All! Jó Éjt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Nini mi ez?

Megvan:

muhaha...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kicsirigo
Tuvok
Most jó.

Dikkma
Ehehm. Bocsi a tegnapiért 😊
Errõl a géprõl most úgyan látom sacc/kb. jól jelenik meg a banner.
Szal remélem má' maradhat így 😊
Danny
Cép baleset 😄

0Fritz0
Az igazi Tankgyilkos!