Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
cserélhetõ vagy mi?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
http://gaborszantai.co.uk/

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
akkor elõfordulhat:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
www.battlefield.hu
1 kerdes.
Kiadtak mar a bf vietnamot ?
mert overneten lattam isot belole ... 😄
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
de srácok mi ez a a sok tégla a tankon? én nem tudom..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Boldog szuletesnapot, cimbora :-)
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Icenak pedig boldog szülinapot 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Fly bácsinak köszönhetjük!
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Aláiirás
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Volt molotov koktél, panzerfaust 60 és 100. Pont. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Azért nem olyan kevés az a T-72-es, hiszen Tatán folyamatosan üzemelt kb. 30 darab, a kb. 40-50 "M-zárolt" mellett. Éjjel-nappal parádéztak a gyaktéren a NATO megfigyelõknek 😊 (ez még a csatlakozás elõtt volt)
Aláiirás

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Játéknév alatt te gémelsz?! Én úgy tudtam, hogy Merlin ba**ta el a loginját...Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Megvan:
muhaha...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Errõl a géprõl most úgyan látom sacc/kb. jól jelenik meg a banner.
Szal remélem má' maradhat így 😊