Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem hagytam ki semmit 😊
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Igazán köszönöm azt a múltkori "bátorítást", nagyon, nagyon sokat jelentett, kedves volt számomra, és tanultam is belõle, mondom ezt nem kevés iróniával. Azért jó tisztában lenni azzal, hogy mindig akadnak ilyen kedves és jószándékú emberek, és az a legjobb, hogy az, akirõl az ember nem is feltételezné, sõt, jószándékúan csak pozitív dolgokat feltételez róla. Szép, hogy ezt mindig meg lehet hazuttolni, bár nem csalódtam, ehhez hozzá lehet szokni, csak mégis fájó dolog ez az embernek, bármennyire is furcsán hangzik. Sajnos mást nem tehetek, minthogy ferde szemmel nézek az olyanra, mikor valaki jóhiszemûen elmondja az okos dolgait, viszont nincsen megalapozva, téved, és nincs igaza a legtöbb dologban. A hátterét nem ismerem, biztosan van, kíváncsi is lennék rá, de ha az ember bizalommal fordul valakihez, talán elvárná, hogy valami hasonlót kapjon vissza, és ne egy halom negatív megnyilvánulást meglehetõsen alattomos módon. Ha az ember igyekszik a jobbját nyújtani, ne próbáljuk már megfosztani a baljától is, még ha nem is valami tisztelet meg bizalomfélérõl szól is az internet, legalább parányi toleranciát mutassunk már embertársaink felé.
Köszönöm.
pedig a topicba illene 😊
Ja Meggy azért ha véletlen lesz digi fényképezõ a kezedben nem ártana pár fotót csinálni a helyszínrõl mert érdekel a kialakítás.
Most ugye akkor a Meggy féle hely maradt végleges helyszínnek? Mert akkor nyomtatom a belépõket. Vagyik a kilépõket.
Befele mindenki ingyen mehet csak kifele kell perkálni a klánpénztárba. 😊Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
errõl szóló "hivatalos sajtóközlemény" késöbb.
Seat
BF-topic
Budapest 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azokat se értem akik csak a kerek számok elött tolják ide magukat és fél szavas hozzászólásokkal pakolják tele a fórumot. Lazán eltiltanám õket 2-3 napra innen a jogomban állna.
Bár nem olyan egetverõ probléma mint a Globális felmelegedés vagy a közelkeleti konfliktus, és ha nem olvasom õket el akkor nem is zavar. Csak ilyenkor mindig félek, hogy azért egy pár fontos infó is van köztük ami elvész mert valakik teleflémelték a fórumot.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Bárhogyan is, sajnálnám, ha bármilyen szintû széthúzás lenne a Six háza táján. Nem kéne õket bolygatni, úgy jók, ahogy vannak.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
ill nem látod jól. a b(r)anner maga nem kisebb, csak kiküszöböltük a keretet, így remélem az operások, netszépek is úgy látják, ahogy kell 😊
www.battlefield.hu
(Már a repülésen kívül természetesen..
)\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Maradok tisztelettel,
SB
soklámapasi 😊
www.battlefield.hu
Új JCSR oldal...fly keze munkája..
Ezzel kicsit ellesznek a számvadászok

Strength and Honour!
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Nem fért a fejembe,hogy mi amikor respannoltunk õk már kivitték a két tankunkat

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nos, én is megnéztem a LOTR 3-at. Hmmm ... Egyik szemem sírt, a másik üveg. Imho 1 órát ki lehetett volna vágni belõle ( a sok nyálas párbeszéd és a hobbitok buziskodása )
Ezzel együtt jó film volt, szépen meg volt csinálva, bár a kihagyhatatlan mátrix kompatibilis bemozgások azért itt is megvoltak.
Külön tetszett, ahogy Gimli meg Legolas fragelt csata közben 😊)))))
Szóval majd a DVD verziót ha még párszor megnézem, akkor majd jobban át fogom látni az egészet.
A magyar szimpatikus mozik megint hozták a formájukat. Megy valami jelenet a film közepén, aztán " íííííííííííííííí " , villany fel ( szünet ). Semmi levezetés vagy lekeverés vagy ilyesmi. Olyan állati illuzióromboló tud az ilyen lenni. Majdnem felébredtem, olyan zaj lett 😊)))
Igaz néha 3-4 másodperces laggok voltak:-)mire odaért a tankomból a skuló a híd túloldalára addigra az ember már mögöttem volt:-)lol
no meg a TK powwa nem volt semmi:-)amikor 4 emberrel kevesebben nyomtuk mert büntibõl a sarokban álltak:-))))
Los Mexikanos

Strength and Honour!
Nem is hinnéd mennyi okosság rejlik a képregényekben

Strength and Honour!
Néha azért hányni tudnék az Amiktól.
(Mondjuk a BAR nagyon ott van..😊 )
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Honnan veszel ennyi marhaságot? :-)
A legnagyobb bölcsesség amit a hétvégén hallottam:
"Addig nem vagy elég részeg amíg kapaszkodás nélkül tudsz feküdni a padlón"

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
,,Tréfáld meg a világot...mosolyogj hétfõn!''

Strength and Honour!

Huncutkának nem megy?

Edig is ment