Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickboy
IHB 😊 Igy egyszerûen. Nomeg kellemes dumcsi, laza ismerkedés , terefere, hatalmas viháncolás és spanoskodás.

Remélem nem hagytam ki semmit 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BBwork
nos, mivel egy szót sem értek én azt mondom rendben 😊

www.battlefield.hu

be kell valljam,lebuktunk Ice-al... tegnap SiX-nélküli nickkel én voltam bent... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Tuvok
A következõt akinek nem inge, ne vegye magára, de senki se maradjon pucér.
Igazán köszönöm azt a múltkori "bátorítást", nagyon, nagyon sokat jelentett, kedves volt számomra, és tanultam is belõle, mondom ezt nem kevés iróniával. Azért jó tisztában lenni azzal, hogy mindig akadnak ilyen kedves és jószándékú emberek, és az a legjobb, hogy az, akirõl az ember nem is feltételezné, sõt, jószándékúan csak pozitív dolgokat feltételez róla. Szép, hogy ezt mindig meg lehet hazuttolni, bár nem csalódtam, ehhez hozzá lehet szokni, csak mégis fájó dolog ez az embernek, bármennyire is furcsán hangzik. Sajnos mást nem tehetek, minthogy ferde szemmel nézek az olyanra, mikor valaki jóhiszemûen elmondja az okos dolgait, viszont nincsen megalapozva, téved, és nincs igaza a legtöbb dologban. A hátterét nem ismerem, biztosan van, kíváncsi is lennék rá, de ha az ember bizalommal fordul valakihez, talán elvárná, hogy valami hasonlót kapjon vissza, és ne egy halom negatív megnyilvánulást meglehetõsen alattomos módon. Ha az ember igyekszik a jobbját nyújtani, ne próbáljuk már megfosztani a baljától is, még ha nem is valami tisztelet meg bizalomfélérõl szól is az internet, legalább parányi toleranciát mutassunk már embertársaink felé.
Köszönöm.

#65095 <-- erre nincs válasz?
pedig a topicba illene 😊

Random_
És elgurult a gyógyszerük. 😞

Ja Meggy azért ha véletlen lesz digi fényképezõ a kezedben nem ártana pár fotót csinálni a helyszínrõl mert érdekel a kialakítás.

Most ugye akkor a Meggy féle hely maradt végleges helyszínnek? Mert akkor nyomtatom a belépõket. Vagyik a kilépõket. Befele mindenki ingyen mehet csak kifele kell perkálni a klánpénztárba. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

jah! 😄DD

BBwork
kinyomtatom a bannert és elviszem úgy!
,)

www.battlefield.hu

GanXstaZoleeWrk
reggelt latom vannak megint paran akik nem aludtak eleget a hétvégén 😊

GanXstaZolee#2709

Random_
Mi lesz itt BF talin?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Iceman ki lett rugva,mert publicon folyton engem lött...
errõl szóló "hivatalos sajtóközlemény" késöbb.

Seat
BF-topic
Budapest 😊

BBwork
nem járt ott amíg nem hozta fel sickboy haverod 😊))

www.battlefield.hu

Random_
Neked is mindig a banneren jár az eszed!

Random_
Én kimoderálnám az utóbbi 300 hozzászólás legalább 80%-át mert igazából csak gyerekes ökörködés.

Azokat se értem akik csak a kerek számok elött tolják ide magukat és fél szavas hozzászólásokkal pakolják tele a fórumot. Lazán eltiltanám õket 2-3 napra innen a jogomban állna.

Bár nem olyan egetverõ probléma mint a Globális felmelegedés vagy a közelkeleti konfliktus, és ha nem olvasom õket el akkor nem is zavar. Csak ilyenkor mindig félek, hogy azért egy pár fontos infó is van köztük ami elvész mert valakik teleflémelték a fórumot.

Hamed
Nincs nyûglõdés, hivatalos sajtóközlemény késõbb😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tuvok
aha, ok, köszi, vágom

Sickboy
Ja, még valami. Ez az Iceman-es nick Six elõtag nélkül móka tegnap fake volt, vagy tényleg nyûglõdés van a Six háza táján ? Érdekelne. Igazából nem igen tudom elképzelni, hogy nem lenne már Six-es. Dehát ugye ki tudja mi játszódik le a színfalak mögött.

Bárhogyan is, sajnálnám, ha bármilyen szintû széthúzás lenne a Six háza táján. Nem kéne õket bolygatni, úgy jók, ahogy vannak.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BBwork
jól látod 😊
ill nem látod jól. a b(r)anner maga nem kisebb, csak kiküszöböltük a keretet, így remélem az operások, netszépek is úgy látják, ahogy kell 😊

www.battlefield.hu

Pepti
Mikor mar? Nekem tanulnom kene, es arra varok, ne huzzatok az idot sokaig pls :-)

erdos
Tudsz valamit?
(Már a repülésen kívül természetesen..)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Tuvok
Csak nekem tûnik úgy, vagy tényleg kisebb lett a banner?

rövidesen be fog indulni a topic... 😊

Sickboy
Ha majd beköszönt a Vietnam, akkor majd igen sok hozzászólás lesz BF-es témában is. Addig meg, csak a sima dumcsi megy. Ugyan nem kell mindennek minden formában a BFrõl szólni, de mondjuk azok az 5 betûs posztolások már a ló másik oldala. Az olyanokat tényleg nem kellene erõltetni, mert " kissé " komolytalan hangulatot kölcsönöz a fórumnak. Egyébként nem bánnám, ha az igen tisztelt klánok mesélnének kicsit a CBs meccseik tapasztalatairól. Tényleg érdekelne, hogy kik miket láttak , hallottak illetve tapasztaltak és milyen problémák azok, amikkel szembesülni kell/ lehet egy egy ilyen meccs alatt. Mi Coffosok is beleszaladtunk már ebbe abba és pont a Bébe volt, aki " megnyugtatott " minket. Az ilyenekrõl tényleg szívesen olvasnék itt.

Maradok tisztelettel,

SB

BBwork
igen kedves tõled, de majd rákeresek az interneten ok? 😊))

www.battlefield.hu

Sickboy
Ejnye Bébe. Miféle negatív hozzászólás ez ? Nézzünk valami " bráneres " oldalt neked, hogy ne nyûglõdj ? 😊)))

BBwork
jah a macák különösen feldobják. nem is tudom h tudnék elaludni nélkülük...
soklámapasi 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Ne nyûglõdj már, teeeeeeeeee ... Azért vannak itt érdekes hozzászólások is ... Nomeg jó macák 😊)

Talán azért nincs a fórumkommenteknek tartalma, mert most épp nincs mirõl beszélni, nem történik semmi..
Új JCSR oldal...fly keze munkája..
Ezzel kicsit ellesznek a számvadászok

Strength and Honour!

Jól van, akkor azt mondd meg , mikorra fixáltad a találkozót, mert munkára éhes házi designereink már erõsen szaggatják a szöges láncot.

Ment egy mél,sasold meg :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BBwork
na nem baj ,)

www.battlefield.hu

Na ja,de berlint akkor is "érdekesen" adták elõ:-)
Nem fért a fejembe,hogy mi amikor respannoltunk õk már kivitték a két tankunkat

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Meggymag
Jólvan a BF fórum értelme és BFhez kötõdõ tartalma lassan a 0%hoz redukálódik. Grat srácok így tovább!! Lassan már én se nézem végig a hozzászólásokat mert úgyis 2 ember párbeszéde vagy éppen pár ember valami hihetetlenül fontos kerek számért folyó versengése megy 4-5 oldalon át. Az okés, hogy a BF topic a legtöbb hozzászólást tartalmazóbb de az is, hogy a legalacsonyabb szinvonalú.... Sajna...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Mr Manson
180ping még belefér necceses... az nem akkora gáz! 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sickboy
'reggeltet !

Nos, én is megnéztem a LOTR 3-at. Hmmm ... Egyik szemem sírt, a másik üveg. Imho 1 órát ki lehetett volna vágni belõle ( a sok nyálas párbeszéd és a hobbitok buziskodása )
Ezzel együtt jó film volt, szépen meg volt csinálva, bár a kihagyhatatlan mátrix kompatibilis bemozgások azért itt is megvoltak.

Külön tetszett, ahogy Gimli meg Legolas fragelt csata közben 😊)))))

Szóval majd a DVD verziót ha még párszor megnézem, akkor majd jobban át fogom látni az egészet.

A magyar szimpatikus mozik megint hozták a formájukat. Megy valami jelenet a film közepén, aztán " íííííííííííííííí " , villany fel ( szünet ). Semmi levezetés vagy lekeverés vagy ilyesmi. Olyan állati illuzióromboló tud az ilyen lenni. Majdnem felébredtem, olyan zaj lett 😊)))

Azért csak lezúztuk õket:-)
Igaz néha 3-4 másodperces laggok voltak:-)mire odaért a tankomból a skuló a híd túloldalára addigra az ember már mögöttem volt:-)lol
no meg a TK powwa nem volt semmi:-)amikor 4 emberrel kevesebben nyomtuk mert büntibõl a sarokban álltak:-))))
Los Mexikanos

Reggelt evribodri

erdos
Tanulás megy?

Bar szar...Type99 rulz

Strength and Honour!

Ha hiszed ha nem, ezt Garfiledtól tanultam...
Nem is hinnéd mennyi okosság rejlik a képregényekben

Strength and Honour!

erdos
Azért az sem egyszerû amit Bush volt minisztere kipakolt...
Néha azért hányni tudnék az Amiktól.
(Mondjuk a BAR nagyon ott van..😊 )

erdos

Honnan veszel ennyi marhaságot? :-)
A legnagyobb bölcsesség amit a hétvégén hallottam:
"Addig nem vagy elég részeg amíg kapaszkodás nélkül tudsz feküdni a padlón"

Reggelt...
,,Tréfáld meg a világot...mosolyogj hétfõn!''

Strength and Honour!

Tyler
http://cb.hungs.hu/

\"building better worlds\"

BurnBaby
np
annyi az ára h legyen gyorsan ma is hétvége. intézkedj 😊)

www.battlefield.hu

Random_
engem csak az nyomaszt, hogy még alig indult el a hétfõ, de már 10ezret leakasztottak tõlem. 😞

Reggelt!!

BurnBaby
háj...
de nyomasztó egy ilyen hétfõ reggel...

www.battlefield.hu

Kovács legény
Edig is ment
Ezek szerint!

www.czekoart.hu

hogy neked sikerult
Huncutkának nem megy?