Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
nalám. hbd admi

www.battlefield.hu

Mr Manson
Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kispósi
Most látom én is...

Boldog szülinapot Admi! 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

kz
Boldog szuletesnapot Admiralis!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Ez olyan gyönyörü volt.... Mingyá elsírom magam..

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

nem megy..este meccs ember...:-)Láma

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Nem jött be

Thx 4 understanding..

Strength and Honour!

reggelt
támogatom Random ötletét és öntsünk tiXta vizet már, mert én szeretem a tRs-es csávókat is ám és igazság szerint nemtom hogy mért történt ez.
nem lehetne e hogy uj nap kellne fel a két klán között és megprobálnánk együtt egy szebb és jobb jövö elé néznünk? mondjuk ahol együtt gyakorolnánk? szvsz ha ezt elérjük akkor már jó úton haladunk és kérek mindenkit tegye félre a sértõnek hitt beszólásokat és kezdjük el épiteni valamit és ne romboljunk, eleget rombolunk a játékban. tényleg öröm lenne számomra is meg szerintem mások számára is ha vállvetve és egymást segitve harcolnánk a nemzetközi porondon
történt olyan dolog amit ne lehetne megbocsájtani? én nem hiszek ebben, de ez én vagyok.
én szeretnék békét és sok gyakorlást a két klán között, ha egymást segitjük akkor többre vihetjük, minthogy marcangoluk egymást, bár abból én kimaradok.
köszönöm hogy elolvastatok
[=CoFB=] PCK

BBwork
ennyire rég nem láttalak...? nagyon ki vagy gyúrva ,))

www.battlefield.hu

Figyi.... Ha már kéred akkor nem kapod meg.... Felejtsd el!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Figyi, ha most nem szarom el az idõmet, akkor 1-másfél hét és végeztem...
Tehát beírhatod a 2. feketepontot.

Strength and Honour!

Kispósi
reggelt4 szép a logótok FoP ;-)

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Láma

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Hombre hol a rákban a csini logód????:-)
Ne legyél már láma wazz

Reggeltet

mindenkinek lehet gyenge napja...
nekem inkább csak ilyen van

http://gaborszantai.co.uk/

morgen

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Hát.... Talán bannolnak?

Hunzer ha sokat bûvészkedsz ezekkel a csodabetûkkel még kivívod Tuvok barátunk figyelmét.

Strength and Honour!

erdos
Különben ezt írtam volna?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BurnBaby
idõnként elpihen az adatbázis. kérjük ismételje meg hívását késõbb ,)

www.battlefield.hu

JCSR remélem mindenki ott lessz a ratyi talin!

Jah jó volna az olvasnátok a saját oldalatokat.... Mert már megint van saját szerverünk!és már nem is laggzik!

Hát ilyennek ismersz?

erdos
Na basszus kellett odaadnom a szerverpénzt....
El ne tapsold nekem.

KisPé ma este gyakorlás!

Szegény.... Nekem lassan egy hónapja, hogy nincs melom és ezzerel megy a lustaság..
Ott kezdek bajba lenni, hogy csajozni is nehezebb így menni mert nincs lé...

Nekem sem jön be a jelentkezõs oldal de én már tegnap este jelentkeztem!

Remélem mindenki jelentkezett mert ha nem akkor rossz pont!

Sõt kívégzés nyilvánosan!
De a párna meg tul puha volt.
Sajnos azon csúnya tényállásra kellet felkelnem, hogy hajadon vagyok ismét.
No gond egy szálse.... Majd péntek este Sakáltanya! Ezerrel a kurvák között...

Nálam meg van halva a jelentkezési rész.
Az én kászülékemben van a hiba?

Strength and Honour!

Reggelt..

Strength and Honour!

erdos
Nem tudsz aludni fõnök?
Párnanyomat az arcban rulez...

Random_
Reggelt neked is!

Nyilas: Folyamatosan "pörögsz" ezen a héten, annyi a munkád, hogy ki sem látszol belõle.

A pörgés-t helyesen idézõjelbe írták mert jelenleg nagy erõfeszítések árán nem esek az asztal alá a kimerültségtõl. 😊 Ja és munka is van bõven. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Reggelt....

Random_
Hmm ezt írd már le részletesen mert engemet mindenbõl jól alaposan kihagy mindenki! Nem voltam az ominózus gyakon vagy waron csak hetek múlva hallottam, hogy a tRs-t nem kell szeretni. 😊

Amúgy nekem nincs semmi bajom a tRs-el szóval kedvelek mindenkit onnan és ez nem azt jelenti, hogy annyit baszogatom õket mint a többit hanem ténylegesen élvezem a társaságukat és keresem a barátságukat. Az viszon nagyon elgondolkoztatott amikor már borg is ideges volt. Mert azt azért nehéz elérni. Szóval ha valaki elmesélné nekem ezt a coff vs. trétörsz dolgot a tRs oldalárol annak nagyon örülnék mert eddig csak az egyik oldalt hallottam és szándékosan nem akartam rákérdezni, de ha már témáztok róla. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ahhoj
REggelt

erdos
Jó reggelt mindegykinek....

505thZajcev[PT]
Mizu??

[SiX] Scott
Tnx Nancsi és LekW@arka

Nem én voltam vazze! ;)

uh ugy latom kicsit le vagyok maradva a logommal, nem villog nem ugral... de legalabb olvashato 😛

atyagatya mennyi randa FoP-os!

skorpio7
Köszi LekW@arka a logót !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hoze - home
Hát....ez is megvan......

Iceman
Logo...FoP...vagy mi...thx Bömös! 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

oxi,thx elõre is! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Nancsika
meg, de majd. Ma már nem. 😞 álmos

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

jaja lekvaroas meg nancsesz😊)

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Foxy
Tnx!Nancsi csinálta hála neki

hogy is szokták ilyenkor... Nancsi! ment priv! 😄

nekem tetszik,thx Leki!