Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Strength and Honour!
elég ha a talira hozod

Every passing minute is another chance to turn it all around.

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Az már a te problémád,én is aludtam már el a gépnél de nem lett nyálas a bill. ,de a fejem 1,5óra múlva is négyzethálós volt.
www.czekoart.hu
És el se alszol rajta. na meg gondolj bele mi lett volna ha látom még este. Elkezdem számolni elalszok és reggel arra ébredek hogy tiszta nyál a billentyüzetem 
Na jó én megbocsájtok. A többit rendezd el Tuvokkal 😊
Amúgy szépjóreggelt
Neked akartam jót,és a többieknek akik nem tudnak elaludni...
www.czekoart.hu
Ezért Tuvok Biztos Begb*sz 😄
Ja amugy meghívsz egy sörre!
www.czekoart.hu
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Jó8 mindenkinek!

Na de nem offolok ilyenekkel tovább 😊

Strength and Honour!
Búcsúzik a Legény mára,bújjatok be Ti is a jó meleg pihe-puha ágyba!
By:Fülesmackó
Feldolgozta:JCSR Kovács legény

www.czekoart.hu
De ha lesz majd vmi akkor szólok,köszi!
www.czekoart.hu
De azt még nem mondtam el,hogy néha bosszus szoktam lenni játék közben(játék miatt) és ilyenkor le kell ,hogy vezessem,ennek többnyire a joy látja kárát. Tehát legyen elég masszív is!
www.czekoart.hu
Ha vkinek gondja akat a telójával annak állok rendelkezésére.
on

csak egy radeon 9800pro, esetleg egy syncmaster 765mb, meg ha már arra jártok egy mx310...najó egye fene vehettek még egy 120 gigás maxtort is...de azt már csak duzzogva fogadom el...

Strength and Honour!
Tomi-milyen igaz,bár nékem megvan,de egy joy elkéne.
Nincs valakinek kölcsön pár évre egy fölös joya(bár nem lényeg hogy fölös legyen,csak add ide)?
www.czekoart.hu
Jaés sok szép logó van, de felhívnám a kreatív logomakerek figyelmét, hogy a legtöbb túl ,,halvány'' és kevés rajta az effekt.
Csillogjon villogjon hupilila legyen, eddig még úgyse golyózik BB szeme eléggé

Strength and Honour!