Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

braincruiser
kicsi, bocage.. német oldali elsõ bázis..azt foglaltuk.. a légvédelmi ütegtõl futottam a "gépágyús házfelé".. hol van ott szögesdrót, ha meg tank lett volna rég kiszedett volna.. oda mi elsem jutottunk tankkal ;-) estem kétcentit és 100 élet ?? furcsállanám..
mindenesetre, olyan "bundaszaga"volt.. mert ugye áttörtünk rajtuk egy pillanatra😄DDD

xarok rá,csak gondoltam megkédezem..azt sajnálom, hogy nem csináltam róla screenshotot.

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

BBwork
lol
lehet h estél 2 cm-t és kitört a nyakad. full tank felrobban nomore-ral szögesdróton, stb. bug. ne tessék már csítet kiáltani mert a kezedreverek 😊

www.battlefield.hu

kob rush
Techno music is the kibg!

Techno musik>>rush---Dj:Rush

A csít az egy olyan kerek sárga doboz amit az üvegházban könyvek tárolására használnak

Remélem valakinek ismerõs az idézet 😊)

braincruiser
komolyan kérdeztem, mert nem az elsõ alkalom volt, hogy csak így szimplán rohanok valahol és egyszercsak meghalok.
ezt ugye publikon még elfogadom mert aztomondom, hogy az admin "leTK-zott" vmimiatt... de, hogy egy meccsen is így történjen???

egyébként mi az a csít?

Meggymag
Szar a csíted!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

braincruiser
kis érdekesség a tegnapi meccsrõl...

(21:22) (FoPbot) braincruiser captured a flag!
(21:22) (FoPbot) Pink Tiger captured a flag!
(21:22) (FoPbot) Von Spieler (4/2/7) reborn|Maxim99 (4/4/5)
(21:22) (FoPbot) ticketstatus <100 : 178> timeleft <12:48>
(21:22) (FoPbot) ticketstatus <100 : 177> timeleft <12:43>
(21:22) (FoPbot) ticketstatus <100 : 176> timeleft <12:38>
(21:22) (FoPbot) reborn|Buran (5/5/3) Pink Tiger (4/0/6)
(21:22) (FoPbot) ticketstatus <99 : 175> timeleft <12:33>
(21:22) (FoPbot) braincruiser (8/6/4) reborn|Death (4/4/3)
(21:22) (FoPbot) ticketstatus <98 : 174> timeleft <12:28>
(21:22) (FoPbot) reborn|Mrtvola (9/9/2) Cornjovi (2/0/5)
(21:22) (FoPbot) braincruiser is no more.

elfoglaltam a zászlót, sehol egy ellenség, majd egyszercsak meghalok. nem csapattárs ölt le, nem ellenfél, hanem olyna mintha jómagam nyírtam volna ki magam. jahh és az életerõm 100% volt.
ötlet?

braincruiser
win95?😄DD

Jól mondod, csak hason, vagy föld alatt, dee láttak már repülõ scoutot is az NG fényképészei...😊
Te meg csak itt kempelsz egésznap, hogy néha elmés megjegyzéseket fûzzél a fórum tartalmához?😊

http://gaborszantai.co.uk/

jovan, akkor ez azt jelenti, hogy talin meg jol berugunk egyutt :-)
magillagorilla
A scout nem gyalogos? (vagy csak hason csúszva tud közlekedni?) 😊

Aláiirás

Február 19, +/- 2 hét

Hamed
A gyógyszeresek honlapján van magyar mirror a 0.5-re és a 0.6-ra is, elég gyorsan jött le nekem.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

" Sziasztok ! A múlt héten apukámtól kaptam egy BF-et. Szeretnék csatlakozni a klánotokhoz. Tudok sniperkedni meg gyalogos is szeretek lenni. TS, eredeti játé van. Mik az egyéb feltételek ? "

Én ebben az emberkében látom a jövõ reménysugarát, mert bár csak most kezdi, de már vágja, hogy a scout vagy gyalogos tud lenni, és eszébe se jut beszállni ezekkel a kasztokkal a tankba😊

Mikor leszel már apuka? Türelmetlenek vagyunk, hogy jobb harcosokat csinálsz-e, mint Seat...😊

BBwork
,)

www.battlefield.hu

Ja, én azt hittem Te már tudod hogy ... na de ez belügy, inkább majd õk ...

no comment, legyetek büszkék, bennetek látja a jövõjét😊))

Látjátok az a szép a klánéletben hogy a leader kapja meg az új logóját utoljára

Csak az igazat, a színtiszta igazat bírónõ...Istenuccse!

Strength and Honour!

BBwork
de... mégis õ lesz... 😊

www.battlefield.hu

BBwork
remélem ezt nem a bátyámra mondtátok különben velem gyûlik meg!! 😊)

www.battlefield.hu

Ok. De már felvettem magam a Vez klánba. Ez egy privát zárt körü klán. Kihalásos úton lehet csak bekerülni.
Hát CS...
Magas hosszúhajú informatikus vadállat lehet, h bõrkabátban 😄

Strength and Honour!

Sickboy
Nem baj. Majd meg fogod késõbb.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Még mindíg nem értem, hogy miért nem vettetek fel
Sickboy
EQn ? Én is EQztam vagy 2-3 évet, ki is ez a gyerek ? Hátha ismerem. Az én karaterem Izomállat Eltaposh volt 😊 Aki esetleg játszott, annak talán ismerõsen csenghet.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

beszarás!!
15 K-val szedi a DC 05-öt
lehet hogy éjjelre be is fejezi
Sickboy
És - így utólag - nem tartod mulatságosnak ?

Jah értem...
Jó logika

Strength and Honour!

jah értem
bevallom valamivel el kell csapni a sok fléémet

Sickboy
Hamár így rákérdeztél : semmi sem jó, rohadjon meg ez a cég, hogy ilyen a net elérés. Fos az egész. Azt hiszem majd otthonról folyt. köv. , itt nem lehet kiszámolni, hogy mi megy el és mi nem a fórumra.

Magyarország 2004 ! Viva meg ilyesmi ...

Én arra gondoltam, mikor a k-kra vadásztok...na az röhejes
De mekkora jó

BC: sose felejtem el pl. mikor EQn beszívva játszott és osztotta a fejeseket (állítólag), meg láttam egy kisebb funlanon úgy berúgva, h minden kör elején ébresztették, bevásárolt, meghalt és alud tovább

Strength and Honour!

mi van veled Sickboy? nem jo valami?

Sickboy
" Sziasztok ! A múlt héten apukámtól kaptam egy BF-et. Szeretnék csatlakozni a klánotokhoz. Tudok sniperkedni meg gyalogos is szeretek lenni. TS, eredeti játé van. Mik az egyéb feltételek ? "

No comment ...

Ezt én írtam
Nyah reinstall elvégezve:-)
98 suxx
Xp suxx
Linux suxx
:-)))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Sickboy
" Sziasztok ! Apukámtól kaptam egy-két hete egy BF Deluxe-ot. Szeretnék csatlakozni a klánotokhoz. Mik a feltételek ? Jó vagyok a sniperrel és gyalogos is tudok lenni"

No comment ...

GanXstaZoleeWrk
csak szeretnéd

GanXstaZolee#2709

Ahhoj
már csak azt hagytad ki, hogy a bmw szar

ehh már értem
azért nem hiszem hogy spammnek megy az hogy bemutattam az uj rucimat?
vagy igen?
ehhh

braincruiser
vagy szív😄DD

ööö milyen spammok?
ezt most nem vágom
valaki világositson fel pliiiz
túl sokat tanultam

GanXstaZoleeWrk
hát azért vanak BBn kivül is hölgyekitten 😊

Vez: azert vagyunk 60k felett mert tele vagyunk 1-2 szavas hozzászólásokkal

Jah és BF szar SWG, Istaria a jo játék!!

és flééém 😊))

GanXstaZolee#2709

Hát igen...és vigyázni kell, mert a család nem felejt...1x rosszat szólsz BBnek, Sipi bosszúból a sárga föld alá iszik

Strength and Honour!

braincruiser
a jó öreg LamerCounter😊 LOL.. õ meg a szomszédom (volt addig míg most el nem költöztem otthonról).
A Sipos Família😄D akárhova mész megtalálod õket😊

De ha már itt tartunk, énis rápályázok vmi xxxxxk-ra, hogy megmutassam milyen szánalmas is ez

Strength and Honour!

Persze már rég nem a játék a téma. - autók, csajok, piák, hardverek, láma csíterek - .)
Meg nem is beszélve a spammerekrõl...
Ugye PCK?
Meg lehet az is oka, hogy a BFezõk vmi megmagyarázhatatlan okból nem használnak IRCt...ott jól ,,ki lehet égni'' chat ügyben

Strength and Honour!

erdos
Na jó de ez már korántsem a játék érdeme csak.
Egyszerûen nagyon jófej srácok (+BB ) jöttek össze itt, akik ezen a fórumon jókad dumálnak mindenrõl..

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"