Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FoP-szerver alapból 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Kispósi
Bocs az offért meg ha vkit megsértettem...

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
Hát sajna ezzel én sem értek egyet. És szerintem ez nincs is igy. De az biztos hogy sok fiatalban nem nagyon alakult ki a 'hazaszeretet' (bizonyos értelemben) és az hogy büszke legye arra hogy Magyar! Mondjuk nem is csoda ha már a tv-ben is csak a buzik, a romák meg a tranfeszcicák meg hasonlóak vannak... Butítják a népet ezerrel... De ne menjünk bele ebbe 😞 Lényeg hogy szar a helyzet ilyen téren

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Nancsika
Valaki felveszi?
Lécci, lécci, mert nekem mingyá isibe kell mennem, utána meg hív a jégkorong... Megyek színezem magam egy kicsit.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

egyenlõre aggodalomra semmi ok, lesz BF mint #67529-ben emlitettem is vala
ez csak a fönökök gyözkõdésére kell, ezért kell majd szavazni BF-re hogy lássák milyen népszerû ez hazánkban
egyébként meg cookie^ruleZZ
na

Valen
azért annyira nem rossz hely ez.
Mivel lenne jobb az, hogy a most elég erõs tudás, amit magyarország agyban képvisel ledegradálódjon az angol/francia/német szinvonalra (pl. egy 18 éves magyar srác, lány, képes önálló cselekedetekre, míg a 18 éves német/francia srác, lány a játszótéren a csúszdán játszik, s azt sem tudja, hogy hogyan mûködik az ország gazdasági élete) ezt tapasztalatból mondom, mert láttam, tanúja voltam annak, hogy az akkor velem egykorú nyugat-europai náció tagja annyit tud, mint egy 12-14 év közötti magyar/kelet európai srác.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Hamed
Namost az az európai ember aki nem tudja hol van/mi az, hogy Magyarország, egyszerûen alulmûvelt, és mint ilyen, nem kéne hogy fejfájást okozzon neked/nekünk a véleménye. Röhögj az ostoba nyugati arcába. A fejükre kell tojni, akármilyen gazdag államban él, ha abban a fantasztikus jólétben annyi általános ismeretet nem töltött a fejébe, hogy kontinense országait fel tudja sorolni. Kíváncsi lennék az õ országa hogy nézne ki 100 év múlva két vesztes háború és egy 45 éves diktatúra után.

Engem csak az zavar, hogy sok külföldi akivel dumálgattam, (köztük amcsi magyarok is) nem értik, hogy miért ennyire borúlátó és cinikus a magyar nép, miért nem épít a morálrombolás helyett. És ez sajna nem humoros könyvecskék sztereotípiája a magyarra, hanem úgy tûnik valóság. Pl. ez, hogy sok fórumon ehhez hasonló dolgokat írnak magyar fiatalok az országukról.

Na mindegy Mag, nem nyújtom tovább, csak ez egy érzékeny pontom. Nyavalygás mindenhol, jobbító szándék sehol. Így tényleg nem jutunk elõre. Politika meg sux...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Szted egy BF topicban egy BF playa a CoD-ot élteti?
Én csak annyit írtam, h ,,Mayday mayday! Veszélyben a BF!''

Strength and Honour!

Pink Tiger
hát amíg én gyorsan nyomtam egy szavazatot tizet ment közbe a számláló, azért van ebben a fórumban potenciál😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
õõõ mármit a codre

Pink Tiger
faszt

Gyerekek most nézem, hogy feljött a CoD!
Tessék szavazni!!!

Strength and Honour!

Pink Tiger
multiplex, multi milliomosok
ááááá én kimegyek az esõre sírni

Pink Tiger
multivitamin, multifilter...😞

BurnBaby
multicégek, multiklánokban multipléjerek... 😊))))

www.battlefield.hu

Pink Tiger
hiába no "picsa" világ ez...
mindent a multik irányítanak, még a coffosokat is😊)
na jó ezt nem kell komolyan venni...

Meggymag
Nem a magyarok a hibásak és nem is velük van bajom hanem úgy globalisan az egész nemzettel.. Ha elkezded sorolni egy külföldinek európai országokat elöbb bólint rá Romániára vagy Szerbiára mint arra, hogy mi is az a Magyarország és ez sztem iszonyat szánalmas ránk nézve. Nem vagyok biztos benne, hogy errõl ki tehet de sztem ez évrõl évre szarabb....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BurnBaby
(IRC) = (IRCnet)
csak elfogytak a billentyûim 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
halkan emlékeztetem a tisztelt egybegyülteket h ma este freddy és pepti csengõ hangjával aláfestve élvezhetjük együtt a következõket:

ClanBase BF1942 Conquest Europe
21:00 FoP vs NBrigade
Pályák: Aberdeen/Gazala
Winamp shoutcast (azaz a csengõ hangaláfestés): http://152.66.229.22:8000/listen.pls
IRC meccsbot: #bf.hu.cup (IRC) - a hagyományos csatorna, ugye 😊

gl & hf

www.battlefield.hu

Hamed
Inkább mondd, hogy nyalja ki a Sony, és vegyél egy frankó Sennheiser cuccot. Az legalább európai😄D

Meggymag
Megmutatta nekünk, hogy miért bukott meg nyelvtanból általánosban 5*....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Hamed
Miért a magyarok a hibásak azért, mert egy elkényeztetett multi nem szállít egy ilyen kis piacra egy terméket?

Hamed
He?

ehh
én még egy rendes fléémet sem tudok összehozni
milyen ország ez?😊)

AirborneRanger
Pl nekünk vannak egy csomó jó mindenünk!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Énis!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Sickboy

Sajnos erre már korábban rádöbbentem 😞 Sajna még mindig csak egy paraszt kelet európai államként kezelnek bennünket. Pedig nem is 😞

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

semmi gond, vannak sokkal szebb és jobb afrikai országok, szvsz tárt karokkal várnak...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Freddy most haragszom. Gaybart (marmint a zenet) en is szeretem es engem kihagytal a felsorolasbol... Kapsz majd ezert este orszag-vilag es bf scene fule hallatara asszem :-)
Meggymag
Mai napi konzekvenciákat levonom és a következõkre jutottam. Magyarország szar és szar itt élni!! Nem hogy nem gazdagok az emberek de még ha van pénzed akkor se vehetsz meg bármint mert nincs mivel leszarják a magyar piacot a külföldi beszállítók. Hogy hogy jött ez most ki belõlem? Úgy hogy fülhallgatót keresek a kibaszott discmanemhez de nem olyan 1000Ftos szart aminek nemhogy hangja is alig van de mély nincs benne és több hallatszik ki mint be hanem valami ütõset. Sony gyártja a legjobbakat e téren naja de nincs nekik az ami a külföldi Sony üzletekben van mert hiába rendelnek nem szállítanak nekik. Ez Magyarország. Nekünk elég az 1000FTos fülhallgató ami úgy szar ahogy van nekünk nem kell semmibõl se a jó. Ezek vagyunk mi magyarok. Na ennyi az Offtopicból. Végül zárnám a sort egy kis mondásommal amit Sick nagyon szeret:
"Faszomat meg leszophatjátok az az igazság"

braincruiser
jó akkor elég lesz az OTP A hitel is??😄DD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

jojo semmi!
OFF:
viszont egy hir:
most fedeztük fel hogy van egy olyan virus ami átirja a MAC addres-t a hálokártyákon, ez a csellosoknak rossz mert olyankor ha megváltozik a MAC cim akkor a rendszer uj hálozati eszköznek látja és ujra be kell reggelni.
mp3 fáljokban van benne és a winamp amikor kiolvassa a tag-et akkor aktivizálódik.
ennyi, figyeljetek oda csellosok, nem uj virus már ez de most felütõtte a fejét.
valószinû hogy az mp3 fájlcserélõket akarják megrettenteni, nem árt odafigyelni
ON

BBwork
tekintve h a legtöbb urat igen felületesen ismerem és szeretném elkerülni az esetleges tévesen felállított sorrendet maradjunk abban, h még tapasztalatot gyûjtök 😊)))))

www.battlefield.hu

BBwork
már rég kispályás vagyok brain 😊 nem kell aggódni 😊)

www.battlefield.hu

Na akkor rendtevés egyszer és mindenkorra GayBar ügyben.

Ha jobban tudnátok angolul, pupákok, akkor már rég kiviláglott volna számotokra is a szövegkörnyezetbõl, hogy GIRL I WANNA TAKE YOU TO THE GAYBAR

Fordítás : ( gy.k.: JÁNYOM, evinnélek a buzibárba, mer ott maj jó lesz )

szóval ezeket a csak a cím alapján törénõ gyanusítgatásokat KI-KÉ-REM magamnak !

És ezt a dalt nem szeretik sokan különben is, csak Én meg Mag, de nekünk romanticus emlékeink fûzõdnek hozzája, azér.
Ugyhogy STFU !!!!

Pink Tiger
az elõbb se értettelek, miért lenne flém?😊

Pink Tiger
most már csak az a kérdés ki a kedvenced..😊)
mondjuk pontozhatnád eme fórum figyelemes férfiait...😄D

braincruiser
utólagos engedelmeddel felvettem a listára a braincruiser WORLD nevezetû játékot is ;-)

braincruiser
kicsi, még mindig UNIMUKK?
mert akkor Jelzáloghitelt kell felvennem a kéglire ha téged kell itatni😄D

hmmm
télleg nincs fléém
milyen fura LOL

BBwork
a nõ kivételével stimmel 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
ok szóv lógunk már két spagettivel egy nõvel és a d2mhnak még le is kell itatnia a kedvenceddel a bf talin... jó
és éljen bb

BBwork
igyekszik az ember ,)

www.battlefield.hu

Sickboy
Tudsz élni, Bébe ! 😊)

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Pink Tiger
szóv mi okozunk neked örömet és még tartozunk is 😉
jól kened, legyen

Pink Tiger
ööö egy nõ-vel tartozunk? hmm ahgy kívánod...😊

BBwork
öröm ha segíthetek
(ezáltal nõ a tartozásotok.. )
! 😊)

www.battlefield.hu

Pink Tiger
thx ezzel most kisegítettél, mert még azt hinném igen
hiába srácok nincs jobb egy gondoskodó nõnél (legalábbis hosszútávon)

BBwork
de legalább nem vagy skizó és nem magadban picsázól 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Hát akkor az egész világ kinyalhatja, ha szépen kér elõtte

Brain : én is úgy vagyok vele, hogy amíg van Spektrum meg National Geographic meg Discovery , addig nincs baj. Minden mást tudok mellõzni.