Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Hát sajna ezzel én sem értek egyet. És szerintem ez nincs is igy. De az biztos hogy sok fiatalban nem nagyon alakult ki a 'hazaszeretet' (bizonyos értelemben) és az hogy büszke legye arra hogy Magyar! Mondjuk nem is csoda ha már a tv-ben is csak a buzik, a romák meg a tranfeszcicák meg hasonlóak vannak... Butítják a népet ezerrel... De ne menjünk bele ebbe 😞 Lényeg hogy szar a helyzet ilyen térenEvery passing minute is another chance to turn it all around.
Lécci, lécci, mert nekem mingyá isibe kell mennem, utána meg hív a jégkorong... Megyek színezem magam egy kicsit.
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
ez csak a fönökök gyözkõdésére kell, ezért kell majd szavazni BF-re hogy lássák milyen népszerû ez hazánkban
egyébként meg cookie^ruleZZ
na
Mivel lenne jobb az, hogy a most elég erõs tudás, amit magyarország agyban képvisel ledegradálódjon az angol/francia/német szinvonalra (pl. egy 18 éves magyar srác, lány, képes önálló cselekedetekre, míg a 18 éves német/francia srác, lány a játszótéren a csúszdán játszik, s azt sem tudja, hogy hogyan mûködik az ország gazdasági élete) ezt tapasztalatból mondom, mert láttam, tanúja voltam annak, hogy az akkor velem egykorú nyugat-europai náció tagja annyit tud, mint egy 12-14 év közötti magyar/kelet európai srác.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Engem csak az zavar, hogy sok külföldi akivel dumálgattam, (köztük amcsi magyarok is) nem értik, hogy miért ennyire borúlátó és cinikus a magyar nép, miért nem épít a morálrombolás helyett. És ez sajna nem humoros könyvecskék sztereotípiája a magyarra, hanem úgy tûnik valóság. Pl. ez, hogy sok fórumon ehhez hasonló dolgokat írnak magyar fiatalok az országukról.
Na mindegy Mag, nem nyújtom tovább, csak ez egy érzékeny pontom. Nyavalygás mindenhol, jobbító szándék sehol. Így tényleg nem jutunk elõre. Politika meg sux...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Én csak annyit írtam, h ,,Mayday mayday! Veszélyben a BF!''

Strength and Honour!
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Tessék szavazni!!!
Strength and Honour!
ááááá én kimegyek az esõre sírni
mindent a multik irányítanak, még a coffosokat is😊)
na jó ezt nem kell komolyan venni...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ClanBase BF1942 Conquest Europe
21:00 FoP vs NBrigade
Pályák: Aberdeen/Gazala
Winamp shoutcast (azaz a csengõ hangaláfestés): http://152.66.229.22:8000/listen.pls
IRC meccsbot: #bf.hu.cup (IRC) - a hagyományos csatorna, ugye 😊
gl & hf
www.battlefield.hu
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
én még egy rendes fléémet sem tudok összehozni
milyen ország ez?😊)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Sajnos erre már korábban rádöbbentem 😞 Sajna még mindig csak egy paraszt kelet európai államként kezelnek bennünket. Pedig nem is 😞
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Faszomat meg leszophatjátok az az igazság"
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
OFF:
viszont egy hir:
most fedeztük fel hogy van egy olyan virus ami átirja a MAC addres-t a hálokártyákon, ez a csellosoknak rossz mert olyankor ha megváltozik a MAC cim akkor a rendszer uj hálozati eszköznek látja és ujra be kell reggelni.
mp3 fáljokban van benne és a winamp amikor kiolvassa a tag-et akkor aktivizálódik.
ennyi, figyeljetek oda csellosok, nem uj virus már ez de most felütõtte a fejét.
valószinû hogy az mp3 fájlcserélõket akarják megrettenteni, nem árt odafigyelni
ON
www.battlefield.hu
Ha jobban tudnátok angolul, pupákok, akkor már rég kiviláglott volna számotokra is a szövegkörnyezetbõl, hogy GIRL I WANNA TAKE YOU TO THE GAYBAR
Fordítás : ( gy.k.: JÁNYOM, evinnélek a buzibárba, mer ott maj jó lesz )
szóval ezeket a csak a cím alapján törénõ gyanusítgatásokat KI-KÉ-REM magamnak !
És ezt a dalt nem szeretik sokan különben is, csak Én meg Mag, de nekünk romanticus emlékeink fûzõdnek hozzája, azér.
Ugyhogy STFU !!!!
mondjuk pontozhatnád eme fórum figyelemes férfiait...😄D
mert akkor Jelzáloghitelt kell felvennem a kéglire ha téged kell itatni😄D
télleg nincs fléém
milyen fura LOL
és éljen bb

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
jól kened, legyen
hiába srácok nincs jobb egy gondoskodó nõnél (legalábbis hosszútávon)