Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Legyszives segitsetek nekunk tesztelni a kovetkezo szervert:
-tRs- ClanServer v1.6|39ms|152.66.229.26:14567
es ha tudtok, hivjatok kulfoldieket is. JA es jelszo egyelore nincs.
Koszi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Ha játék közben vinyózik, nem biztos, hogy a vinyót kell spécizni!
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a következõ cikket.
Dell power
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Azt hittem 512-->1024 updaten gondolkozol. Hát, én ramot fejlesztenék.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Kissé nehézkes a kezelése sztem,illetve a frissítést javasolnám:-)
Nem tudom mióta ilyen ha még csak egy napos akkor bocs,de kb 3-4 nappal ezelõtt néztem utoljára.
www.battlefield.hu
Ja és mi is nyertünk bár mi csak egy szimpla CB meccset.
Grat FoP!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ez a cím addig segíthet: http://bfhelp.try.hu
www.battlefield.hu
elsõ kör gazala 6. percében lefagyott a szerver, és egy röpke fél órás egyezkedés vette kezdetét h most mi legyen. végül 14 perccel a mouznak +50 tickettel újrakezdtük, mert ugye õk álltak jobban.
eddigre persze nagyjából mindenki sík ideg volt nálunk 😊 én nem voltam ts-en de air headsetjébõl elég jól hallottam az ingerült kollegákat 😊
nem volt összeszedett a csapat, a mouz meg de. és ahogy lapattantunk róluk ez csak rosszabb lett és már nem lehetett összeszedni a társaságot.
gazala után aberdeenen sem volt egység, nem volt fegyelem, figyelem és rugalmasság
ott asszem nagyjából totál kuss lehetett ts-en, legalábbis air nem beszélt és a jó kis zajokat se hallottam 😊
én így láttam - kívülrõl. ha airnek van hozzáfûznivalója elmondja 😊
www.battlefield.hu
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Elmesélitek, hogy mi történt az NB vs mouz waron ?
Baromira érdekel, hogy mi történt.
Köfi.
az ünnepi kaki...