Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legjobb a ruszkik eseteben a ping volt amivel rendelkeztek😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

505thZajcev[PT]
Kiraly volt ,szethenteltem a zaagyam!!!

505thZajcev[PT]
Nem hallasz TS-en te kocsog?? 😛

skorpio7
Zajci !
Milyen volt a meccs a ruszki csókák ellen ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

505thZajcev[PT]
Remeljuk ezuttal nem sul el visszafele a dolog a kommandoban!!!!! 😄D

Frankie
"Remélem mások nem olvassák"

Dézsafû

skorpio7
Bazz te még felvagy ?

Frankie
Lássuk meg tudjuk-e ismételni a 50k sikerét 😊)

skorpio7
Mármint a 70.000 ezerrõl . 😊

505thZajcev[PT]
Nem nem az ejszakai kommando beindul!!!!!!!

Frankie
Nocsak, nocsak mindenki aluka?

skorpio7
Már csak 145 hozzászólás kell ?! Na bazz , nem késtem le róla ok.

505thZajcev[PT]
Mi ez a punnyadas itt sracok ,miert nem jatszotok??????

Danny
Úgy tudom a 0.21.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

HUman Soldier
Akkor tuti mennek külföldiek maguktól is.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

HUman Soldier
Rendben megbeszéltük.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Most melyik a legújabb EOD verzió?

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Pepti
holgyek es urak!

Legyszives segitsetek nekunk tesztelni a kovetkezo szervert:

-tRs- ClanServer v1.6|39ms|152.66.229.26:14567

es ha tudtok, hivjatok kulfoldieket is. JA es jelszo egyelore nincs.

Koszi

0Fritz0
Ramot vegyél és kész! (A többit utald át nekem) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny
HELP! 1.6-ota nem engednek fel az EOD szerverek. Félúton levág mind. Van valami patch fix az 1.6-hoz? Ha igen akkor linkeljétek be plz. Köszi! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
elvileg van hozzá crack szal jah 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

HUman Soldier
Jó de most videókártyát is veszek.

Danny
De elõbb ramot vegyél. 😉

Cobra.
Vegyél mindkettõt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HUman Soldier
Szal akko hagyjam 5400-en a vinyót és vegyek inkább ramot?Vinyó nem lassítja nagyon?

I.C.ram
Köszi! ISO van ugye megy a multi (nem clonecd!!!) ? Tehát a crackelt cd-sel.
I.C.ram
Valaki pls adja meg a BF infó oldalnak a címet, ami az installal kapcsolatos, mert a fenti link nekem beszart!
Stealth
Pedig 512 MB kell a BF-nek "A játékosok is ezt ajánlják!"
Ha játék közben vinyózik, nem biztos, hogy a vinyót kell spécizni!

Danny
Veszek vagy 3-at.

Admiralis
Fogytán. Mellesleg szép lett, de nekem nem tetszik. 😄DD Jobbatcsinálok azt szevasz. 😄DD

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a következõ cikket.

Dell power

Ja akkor ok:-)))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BurnBaby
tegnap indult be az új oldal. legyetek kis türelemmel 😊

www.battlefield.hu

dikki*yysw
256 mega ram. Ilyen gép még létezik?
Azt hittem 512-->1024 updaten gondolkozol. Hát, én ramot fejlesztenék.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sztem a vinyó össz vissz drágább:-)))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Danny
Nem lehet hogy a vinyón többet kaszálnak? 😉

munka_gorilla
ellenkulni?

HUman Soldier
Nem mer sztem 256 ddr még elég csak az 5400 lassítja de naon.Egyébként 40-es,de már tom hogy vinyót veszek mer megkérdeztem egy boltba aztmonták hogy sokkal gyorsabb lesz 7200-es vinyótol.

Ööööö..nem kötekvés akar lenni de miért lett ilyen az új bf.hu?
Kissé nehézkes a kezelése sztem,illetve a frissítést javasolnám:-)
Nem tudom mióta ilyen ha még csak egy napos akkor bocs,de kb 3-4 nappal ezelõtt néztem utoljára.

BBwork
nah itt látszik h se meccsbot, se kupa oldal és máris hogy le vagyok maradva 😊

www.battlefield.hu

Meggymag
bbf ellen jáccott a FoP EC kupa meccset és nyerek 325 - 11-re. A bbf a csoportjuk 2. legjobb csapata szal sztem szép gyõzelem lehetett ez egy igencsak erõs klán ellen.
Ja és mi is nyertünk bár mi csak egy szimpla CB meccset.
Grat FoP!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
kivelmit?

www.battlefield.hu

Frankie
tegnap mi is meccseztünk, de csak kicsiben írom az általános letargia közepette 😊

BBwork
a fenti linket tartalmazó domain jelenleg nincs ráirányítva a bf.hu szerverre, így addig nem jelenik meg a banner. dolgoznak a projecten, de hát kis türelmet kell még kérjek

ez a cím addig segíthet: http://bfhelp.try.hu

www.battlefield.hu

BBwork
bár már leírtam párszor igaz privben többeknek... de:

elsõ kör gazala 6. percében lefagyott a szerver, és egy röpke fél órás egyezkedés vette kezdetét h most mi legyen. végül 14 perccel a mouznak +50 tickettel újrakezdtük, mert ugye õk álltak jobban.
eddigre persze nagyjából mindenki sík ideg volt nálunk 😊 én nem voltam ts-en de air headsetjébõl elég jól hallottam az ingerült kollegákat 😊
nem volt összeszedett a csapat, a mouz meg de. és ahogy lapattantunk róluk ez csak rosszabb lett és már nem lehetett összeszedni a társaságot.
gazala után aberdeenen sem volt egység, nem volt fegyelem, figyelem és rugalmasság
ott asszem nagyjából totál kuss lehetett ts-en, legalábbis air nem beszélt és a jó kis zajokat se hallottam 😊

én így láttam - kívülrõl. ha airnek van hozzáfûznivalója elmondja 😊

www.battlefield.hu

Valen
1.6-hoz NO CD crack van csak / és a szerverek nem törtek tudtommal (de CD-key gen-es Battlefieldel tudsz rajtuk játszani)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Adi
Hi! vmilyen okból kifolyólag a fenti linket nálam nem látja a gép. Na mindegy ezzér megkérdezem. Az 1.6 serverek törtek? Meg az 1.6-hoz létezik törés?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

erdos
Bizony!
Közkívánatra...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BB!
Elmesélitek, hogy mi történt az NB vs mouz waron ?
Baromira érdekel, hogy mi történt.
Köfi.

az ünnepi kaki...