Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy kész szerencse,hogy nekem az UN_Berlin 10MB,a battlefield.hu-n pedig 5MB-t ír...
tölthetem le újra,törlés,újra bemásolás... 😞
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Az hogy a kép tele van "elmozdított vizi jármûvekkel", csupán a véletlen mûve! (Vagy nem...)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lehet hogy a Mozilla
teszi? 
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Dell power
sajos ezt má láma admiralis elfelejtette 😞
Dell power

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
nyalosch: meleg 😉
/danny : hideg/
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
ugye tudod? 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
nos ha megnyitom ezt a linket, egybõl popupból betenné magát kezdõlapnak (még jó hogy rákérdez)
viszont ha not nyomok, automatice nyitódik ki a féjvöritszem menteni a címet....😊))
ez nagyon lol,
szóval mit gondoltok ki a direkt marketinges az 576nál?😊)))
én tudom ki "vala"...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Battlefield 1942 Server Manager (Linux)
Battlefield 1942 Remote Manager
információs oldal
nem látszik a minimap-on se a csatahajó,se az anyahajó,ilyen közelségben már mutatnia kellene.
a kiscsónak egyébként az anyahajó baloldalánál megy csak semmi nem látszik belõle,de a víz fröccsek azt jelzik.
a repülõ elött 2 centire. 😊
különben meg nem is értem mit kell keresni! 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Dell power
már csak 1 új talit szervezz meg és megkapod 😄DD
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
kicsit vissza kellene olvasni
vagy a www.battlefield oldalon is kint van
ehhh
😄DDD
Már megérte bejönnöm dolgozni...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
azt én láttam, de ez õõõ hát ez nos hülyeség
ez a megoldás ??? 😊))
az én megoldásaim szebbek, szebbek mint a feladvány...😊
tudod mennyibe kerül nekem ez a karton rudi? 😄