Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig már töltöm..
120k/s-kel...
na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
warez oldal vagy privi ftp ?
dc-rõl nem jön az istennek se...
na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™
Ezek a HBS-es srácok ezt tényleg komolyan gondolják?😄DD
hát ez kész😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
na szal szép idõ van pöstön, minden olyan szép... szárazak az utak és ráznak a villamosok... az MM-ben a sok embör aki "eladónak" nevezi magát igaz, hogy semmi hez sem ért de nagy ban püföli a came lcd-jét és közben úgy te mintha értene hozzá... hát igen ilyen világban élünk... de még szerencse, hogy ma nincsen suli :-)
Dell power
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Srácok, nekünk miért nem volt ilyen buszunk (pláne ilyen megállóval) isibe menet?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aztán ha jólviselkedsz visszajöhetsz játszani...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.czekoart.hu

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

www.czekoart.hu
Weddízájn: Bebas**unk az oldalra minden mozgó, pörgõ animációt, amit csak találunk a neten.
Mondnivaló:Mivel nem néztük meg, hogy a többi klán milyen tartalommal töltötte meg tárhelyét, ezért egyenlõre titkosított Ó-bantú nyelven íródtak szépirodalmi szösszeneteink és világmegváltó terveink (pl.:addideadidit!)"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A HBA-hoz nem rakhattam, mert olda nincsenek meg a képességei 😄D Mellesleg véletlenül választottam ki ezt a képet. A képszerkesztõ egy photoshop! 😄D csak most én nem egy cikket kelle írnom és ez nem megy magam alatt vagyok... 😞
Dell power

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

#72299: feloszlott???? 😄DD lehet, hogy beárultak? 😄D
#72300: Roger! :-) Megvan mindenkinek az iyen logója imét én használok bármikor újra alakulhatunk. 😄DD
#72301 : LOL
Dell power

meg a "Magyar Harcmezei Forrasztópákáké"-re magyarosított klánnéven.
Köszi srácok, csináltatok egy pár jó percet ezen a szar napon.

Ez a sreenshot egyébként még 2003.08.24-n készült egy Six elleni gyak meccsen(stalingrad és bulge volt), ahol természetesen a papírforma igazolódott tehát bebuktuk (a meccset) 😄D
Dell power
A 3.HBA megállíthatatlanul tör elõre! 😊)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Figyelmetekbe ajánlanám Ahhoj collega neve elötti jelzõt...
Hiába, felnõnek a gyerekek.

Hungarian Battlefield Solder's
saját szabadfordításomban: Magyar Harcmezei Forrasztópákáké

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Description:
http://hbs.fw.hu - Iszonyat LOL weboldal!! Anyám, aki életében nem látott computert, hát még õ is jobbat csinál ennél az okádék buzi színösszeállítású okádék weboldalnál.
Amúgy ez egy kurvaszar láma klán, nem is értem, hogy mi a rákot keresnek DF TSen. Égõ ez az egész DF klánra nézve, hogy felengedik ezeket a lámákat ide!! HBS=Hülye Buzi Seggek RAJTATOK RÖHÖG A BF TÁRSADALOM IDIÓTÁK!! 😊)))) Viszont pár szellemi fogyatékos bátran nézhet föl rátok 😄D
LOL
Dell power