Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magillagorilla
szegény...

Aláiirás

sannyi
szar ??? 😞
pedig már töltöm..
120k/s-kel...

na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™

AirborneRanger
SALUTE

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Mit jelent a "!S" ? 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

!S Jo estét nektek is😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

fly
na! ugye jól elmékeztem 😊

http://fly.pardey.org

fly
12 ropi
http://www.576.hu/index.phtml?action=termek&termek_id=5713

Danny
Szar játék minek akarod letölteni?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Itt lesz márciustól.

fly
nemtom.

fly
Hunzer hallod? Nincs mitõl félned!

JCSR Vaszilij Z
Hol lehet megvenni,ennyiért?

fly
4k píz.
vedd meg.

sannyi
honnén lehet letölteni az alap BF-t ????
warez oldal vagy privi ftp ?
dc-rõl nem jön az istennek se...

na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™

Ehh😄DDDDDDDDD
Ezek a HBS-es srácok ezt tényleg komolyan gondolják?😄DD
hát ez kész😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Admiralis
ok

na szal szép idõ van pöstön, minden olyan szép... szárazak az utak és ráznak a villamosok... az MM-ben a sok embör aki "eladónak" nevezi magát igaz, hogy semmi hez sem ért de nagy ban püföli a came lcd-jét és közben úgy te mintha értene hozzá... hát igen ilyen világban élünk... de még szerencse, hogy ma nincsen suli :-)

Dell power

Meggymag
BISZTOS vagy te eben???

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

munka_gorilla
Miért 24.-e a szökõnap, nem pedig 29.-e???

Ellenkulni!

Kovács legény
MINT MONDOTAM MÁR MENYLYÜNK ÉS ALAPICSUK MEGA MAGYAR HEJES IROK PÁRTYÁT!

www.czekoart.hu

AirborneRanger
EOD?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Fritz Von...
Ezentul midekicsak igybeszélhet itt is akinek meglátom hogy hejesenir. Azt lekeselem énis.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

0Fritz0
Bizony, menj csak tanulni!!
Srácok, nekünk miért nem volt ilyen buszunk (pláne ilyen megállóval) isibe menet?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

HUman Soldier
Oké.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

erdos
Sipirc a saját fórumunkra jelentkezni....
Aztán ha jólviselkedsz visszajöhetsz játszani...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
Amugy+ tanulj+ angolul😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
Azt hittem ,hogy kislányok elször én vezetésemel én vagyok a fönök a családi válalalkozásban!

www.czekoart.hu

HUman Soldier
Hallottad õket ts-n.ááá részvétem

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Kovács legény
Én is hallottam õket,azóta nem hallok...

www.czekoart.hu

Kovács legény
Most miér bányttyátok a HBSssokat ugy szeretem öketén vagyok a fönöknincs nem van velük baly ök rendesek én alapitotam a klánt a vezetésemel a honlaunk jo a vezetö én vagyok a ts megy a letölés is!

www.czekoart.hu

Tuvok
lol

0Fritz0
"Az oldal készítésének kulisszatitkai:
Weddízájn: Bebas**unk az oldalra minden mozgó, pörgõ animációt, amit csak találunk a neten.
Mondnivaló:Mivel nem néztük meg, hogy a többi klán milyen tartalommal töltötte meg tárhelyét, ezért egyenlõre titkosított Ó-bantú nyelven íródtak szépirodalmi szösszeneteink és világmegváltó terveink (pl.:addideadidit!)"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Admiralis
Szen tem Anettka vagy lehet jogy a Palik..., de nem bíztos 😄D

Dell power

Fritz Von...
Jajj. Most mát látom. Csak nem a volt KOB?

Admiralis
Ez #72306 meg ez itt #7237: naon gonoszak vagytok! 😄DD
A HBA-hoz nem rakhattam, mert olda nincsenek meg a képességei 😄D Mellesleg véletlenül választottam ki ezt a képet. A képszerkesztõ egy photoshop! 😄D csak most én nem egy cikket kelle írnom és ez nem megy magam alatt vagyok... 😞

Dell power

Fritz Von...
Hi! Most vettem elõször a fáradságot, hogy megnézzem a HBS oldalt. Ennek ki a vezetõje, ki a webdesignere? Én még ilyet életemben nem láttam...

0Fritz0
Igazából az volt az effekt, hogy valahogy feltornászta magát oda! Jó a képszerkesztõd, Admi!

Danny
Nagyon kis hamis vagy! Azért írtad a SiX oldalára Fritzet, hogy a HBA-s oldalon mindenki lássa, hogy te vagy az elsõ mi!?

Admiralis
Lányeg telen dolog ez szen tem a lényeh, hoy LOL!

#72299: feloszlott???? 😄DD lehet, hogy beárultak? 😄D

#72300: Roger! :-) Megvan mindenkinek az iyen logója imét én használok bármikor újra alakulhatunk. 😄DD

#72301 : LOL

Dell power

Basszus, könnyesre röhögtem magam ezen a dumán, meg a "Magyar Harcmezei Forrasztópákáké"-re magyarosított klánnéven.

Köszi srácok, csináltatok egy pár jó percet ezen a szar napon.

Admiralis
Hát ja! 😄D
Ez a sreenshot egyébként még 2003.08.24-n készült egy Six elleni gyak meccsen(stalingrad és bulge volt), ahol természetesen a papírforma igazolódott tehát bebuktuk (a meccset) 😄D

Dell power

0Fritz0
Shimán!
A 3.HBA megállíthatatlanul tör elõre! 😊)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Danny
Fel hát. HBA foreva! 😄

Most mi van? Feloszlott a tRs ?

Danny
Azért hozzátenném, hogy nem mi írtuk ezt a descriptionbe.

0Fritz0
Látom te is friss anyagból dolgozol! 😊
Figyelmetekbe ajánlanám Ahhoj collega neve elötti jelzõt...
Hiába, felnõnek a gyerekek.

munka_gorilla
Bazz, most látom, hogy a nevük pontosan:
Hungarian Battlefield Solder's

saját szabadfordításomban: Magyar Harcmezei Forrasztópákáké

Danny
Valamin nekünk is kell szórakozni. 😉 Én már hallottam õket élõben bibi!

A kis genyó:-))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Admiralis
Ts-n írva van ez:
Description:
http://hbs.fw.hu - Iszonyat LOL weboldal!! Anyám, aki életében nem látott computert, hát még õ is jobbat csinál ennél az okádék buzi színösszeállítású okádék weboldalnál.
Amúgy ez egy kurvaszar láma klán, nem is értem, hogy mi a rákot keresnek DF TSen. Égõ ez az egész DF klánra nézve, hogy felengedik ezeket a lámákat ide!! HBS=Hülye Buzi Seggek RAJTATOK RÖHÖG A BF TÁRSADALOM IDIÓTÁK!! 😊)))) Viszont pár szellemi fogyatékos bátran nézhet föl rátok 😄D

LOL

Dell power