Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont igazából nincs mögöttes történet vagy feladatok, csak annyi a cél, hogy a te csapatod nyerjen. Szóval nem túl érdekes, de kipróbálni a gamét, meg gyakorolni a tankozást, repcsizést, ismerkedni a pályákkal arra jó a single player üzemmód. Végigjátszás nagyban függ a képességeidtõl, meg hogy milyen nehézségi szint van beállítva, de néhány óra alatt teljesíthetõ. Viszont itt nem ez a lényeg, mert inkább hasonlít a játék a kimondottan multiplayer játékokra, pl. Q3, UT, ahhol nincs konkrét cél, de igazából sokadszorra is leül az ember egy-egy pályán játszani.
Lassan át kéne térni a SnagIt-re, csak mindig elfelejtem bekapcsolni 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Talan alapban 20 palya, palyankent 10-30 per jatekido, beallitastol fuggoen.
Eleg jo. En csak ezt hasznalom neha ha lodozni akarok, mert online-hoz nincs idom. Tenyleg Instant😊)
Sot ha kell, akkor leszek en a host
amióta "nagyfiúk" vagyunk és ihatunk bõséggel azóta a születésnapjai 3 naposak szoktak lenni, hogy minden nap megünnepelhessünk egy évi születésnapját😄DD
gondolhatjátok mi lesz ezen a hétvégén😄D
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Kibaszás, hogy alig van szülinapjuk. 😊))
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
akkor biztos azt is meg tudjátok nekem mondani, hogy nemcsak milyen magas, hanem mennyire hosszú az ami egyáltalában Dél felõl szélességében Északi távlatot nyit

Sõt, BC, tudtad, hogyha vkit egyszerre ketten lõttök az nagyobb valószínûséggel hal meg, mint amilyen magas? 😊))
http://gaborszantai.co.uk/
vettük észre, hogy ha összehangoltan támadunk akkor nem tudjuk bevenni, ha épp arra kószál egy gyalogos akkor meg lazában bevesszük😄DD
D2MH vs. RA - ma este 21:30
Pálya: Battle of the Bulge
IRC meccsbot: #bf.hu.cup (IRCnet)
www.battlefield.hu
Ez a pálya a csapatmunka tesztje. Ha van, nyerhettek, egyébként esélyetek sem nagyon van. A depó elleni végsõ roham idõzítése kritikus, és a tac. vezetõtõl iszonytató skillt kíván; pedig ezen áll vagy bukik a történet.
Ma esti közvetítés :
Mikor lesz a meccs ? 8 tól ráérek, azt mehet a balhé ! Segédriportert keresek, Peptikusz, Zolee, valaki ?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy-két embert úgy kellett visszafogni, mert már nem bírták cérnával a várakozást és le akartak menni a városba egy kicsit balhézni
.
Mondjuk ezen a pályán nem is lehet répázni szvsz, mert minden allied zászló elfoglalható, így a végjáték is elég rövid lehet, ha az axis ügyesen csinálja. Visszafelé, meg elég érdekes lenne a dolog, persze poénnak nem rossz, hogy az összes allied tank körbe állja a német alapbázist és elkezd répázni, csak elég nehezen kivitelezhetõ.
Egyébként amúgy sem jellemzõ ránk, hogy répáznánk, még éles mecsen sem, persze ez alól kivétel, ha az ellenség részérõl ilyet tapasztalunk, mert akkor õk is megkapják a magukét. Na meg attól is függ a dolog, hogy mennyire simán sikerül hozni a köröket, kemény ellenféllel szemben mi is keményebb eszközökhöz nyúlunk.
Gyakokkal kapcsolatban majd egyeztetnek a vezírek, de szerintem mi nem zárkózunk el a dologtól, amennyiben belefér az idõbeosztásunkba. Akár lehetne olyat is csinálni, hogy az OC-ban sorra kerülõ pályákat gyakorolnánk minden héten közösen.
Majd legközelebb jobban fog menni. Én is remélem, hogy lesz legközelebb persze ezt nem is én döntöm el. 😊
Elbaszakodtuk:-))))))))
De ebbõl tanul az ember mindig...én annak örültem igazán,hogy tudván a dolgot,mely szerint a Coffosok egyik leginkább belõtt pályája mégis sikerült tartani magunkat elég jól és semmi répa vagy ilyesmi:-))))))
Szal thx a gyakot skacok sokat segít a mai meccsen az tuti,jah és a gyakok részünkrõl sztem mehetnek,de még klánszinten ezt leegyeztetjük ok?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Azt mondjuk el kell ismerni, hogy a második fordulóban már sokkal ügyesebben csináltátok az axis oldalt, szóval volt dolgunk rendesen.
Csak így tovább srácok, a sok gyakorlás meg fogja hozni az eredményét, és egyre jobbak lesztek. Remélem, még lesz más alkalom is a közös gyakorlásra. Szerintem, ha akarjátok, akár rendszeressé is lehetne tenni a dolgot, persze ebben nem én döntök.
Neked is
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A keddet is útálom...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ha megengedtek néhány jótanácsot: egy APC közel sem képvisel akkora taktikai veszélyt mint amennyi ember rám mozdult amikor sunnyogni próbáltam 😊 Egy, max 2 jól képzelt assi, vagy 1 tank simán elintézi, nem kell rámozditani egy egész hadigépezetet 😄
De csak így tovább srácok, szvsz sokat erõsödtetek, már csak egy kis csapatmunka kellene és jó lesz ez!
Üdv: borg
elõttünk jártok, de legalább van hova fejlõdjünk 😄D
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Hide and fear, Cobra Commander is here !