Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IX ker, kicsit felhõs ho nyista, de hideg az van
hali

ezen a címen van 1-2 érdekes dolog a battlefield rajongóknak:
ftp://209.240.25.8/pub/Battlefield1942

Csak halkan, mert ez illegális...
Roberto Te szoktad kinyomtatni a fogorvosoknak a havi értékelését?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
www.battlefield.hu
saujhely 😄 ott is elek, es ott is dolgozok 😄
helyi korhaz rencergizda 😄
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
azért szép jó reggelt a népnek
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én ott születtem, de már nagyon régen nem ott élek, viszont egy csomó rokonom van ott, és sokat járok arra.
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Vác: Nem esik semmi, de egy rakás sz@r az idõ...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nagykanizsa: Szakad a hó!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ÉS az enter the matrixhoz is van 70%os magyarosítás (amúgy gerger vok másnéven)
www.battlefield.hu
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
azért emelik ki külön, mert egyes pályákon ilyen helyzetbõl lehet zászlót fehéríteni, amit néha utólag kifogásolni szoktak.
tehát a lanon ez engedélyezett lesz."
by BB

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Dell power

Gus te ki vagy?😊
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

😄D
ezeken a képeken a zén nevemis ott van😄
És nem adtam engedélyt a közzétételükre😄
Megsértettétek a jogaimat
😄D
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
exhábéa rulez
Dell power