109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• cofbborg
    OSX 10.6 :)
    Van natív Mac-es verzió BF-ből csak le kell tesztelnem hogy mennyire viszi a joystickomat...
  • Wreck86
    pb könyvtár frissítés
    Ezt leszeded és bemásolod,felülírod.
    Használsz tűzfalat?
  • Ahhoj
    Igen. Illetve pb-t manuálisan nem frissítettem, de megelőlegeztem, hogy ha baja lenne a pb-vel, akkor kivágott volna a szerver. (De semmi esetre se összeomlik a bf42)
    Na de akkor majd megnézem ezt is még azért, ha jobb ötlet nem lesz, thx
  • Wreck86
    Rendszergazdiként telepítettél mindent?
    Ebben a sorrendben: bf42 2 cd; 1.6; 1.61 és punkbuster frissítés?
  • Ahhoj
    Néha kilép a bf42, hogy stopped working meg ilyesmik. Jellemzően Pályaváltás után, amikor először születnék. Tipp, hogy mitől lehet, vagy mit kéne vele csinálni? (win7 64bit)
  • Ahhoj
    Rulz helyett inkább azt mondanám, hogy olyan, mint sajtreszelővel recskázni... :P
  • Tuvok #106536
  • Wreck86
    Beers koma világosított fel a win7+bf-ről .:)
  • Tuvok #106534
    Egérrel repülés rulz !
  • Beers
    Win 7 alatt ezeket kell betartani és nem lesz gond!
  • LSSAHPAUL
    Milyen OP rendszered van? Mert Millerke szakértője a win7 alatti bfezésnek!
  • cofbborg
    Ettől még nem kevésbé törik ki a kezem :D
  • Beers
    egér+billel jobban lehet fordulni, mint joy-al...
  • cofbborg
    Jaja itt figyelnek a polcon, csak valami virtuális masinát is be kell izzítanom alá, de majd megoldom :)
  • cofbborg
    Azért lássuk a BF-es repülés távol áll attól amihez ilyen komoly felszerelés kellene :)
    Nekem egy ezer éves joyom van ami annyiban tud többet hogy van rajta gázkar meg egy tucat tűzgomb.. annak idején emlékszem voltak olyan perverzek akik egérrel repültek és sokszor úgy gyaláztak le hogy csak néztem ki a fejemből. Úgyhogy szerintem ez nem csak az eszközön múlik.
  • Ahhoj
    mit kell azon szabályozni? leszálláson kívül végig max gáz. joystick-on meg jobb esetben van erre egy külön kar, és kész. ellenben a gázpedált folyamatosan nyomni kell. vagy ráraktál egy féltéglát? :D
  • LSSAHPAUL
    LVN: én nagy reményeket fűztem a repülésbe, nemrég még Richard Burns Rally országos 2. helyezett voltam, a nyert logitech kormányt bekötöttem bfre, és azzal repülök de bekell lássam hogy nem váltotta be a reményeket az ötlet. (a pedál nagyonjó, azt mindenkinek ajánlom hogy úgy repüljön hogy gáz/fék pedállal szabályozza a sebességet így kézzel már nem kell ezzel is baszakodni)
    Mill: Nana! még anno Sabaki csinált egy El Alamein-et (lehet ha levesszük a gravitációt akkor ugyanott vagyunk) ahol lehetett repülni bármivel de írányítani csak a vérprofik tudták lövésekkel :)
  • Wreck86
    Neked nem is kell.:D Wespe tudtommal nem repül.:)
  • LSSAHlavina
    én fel sem tudok szállni.
  • Wreck86
    Keressed csak, hátha nem porladtak el.:)
  • cofbborg
    Ha ez így megy tovább kénytelen leszek előkeresni a CD-ket a polcról... :)
  • Wreck86
    :D tipikus és emlékszem rá.
  • LSSAHPAUL
    jobb téma hijján rágjuk le rendesen a csontot, így volt a valóságban:
    "miiiiii?? kurva életbe!" -> első eset
    "óóóóó basszameg" -> második (azért nem mondtam többet nehogy a többiek rájöjjenek mi miatt tüntem el a horizontról)
    "áh, fasza :)" -> 3+, itt már nem bosszankodok csak mosolygok.
  • Wreck86
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <- ez.:D
  • HUmanHunter
    "kanyarodás okozta aerodinamikai sokk" az mien Paul? :D
  • Bencsi
    ezek a németek tiszta LSSAH módszereket alkalmaznak
  • LSSAHPAUL
    Most meg LS&AH a hivatalos prefix. A németek továbbra is szeretnek diszkriminálni ezért kell mindig baromkodjunk a névvel. Az amcsik leszarják, a clanbase is leszarta anno hogy milyen névvel nyomulsz csak ezek a nagyokos németek ennyire barmok.
  • Ahhoj
    Amúgy meg, az LS legutóbb még LSSAH volt, ha jól tévedek :o
  • Ahhoj
    Legalább jól felborítottad az ő stratégiájukat, hogy le kell vadászni a repcsiket :D
    Nem vagyok Nyh-n. Mondjuk úgy már jó pár éve :)
  • LSSAHPAUL
    Játszani ott ahol sokan vannak, kb 5 szeró jöhet szóba :)
    Viszont, eldöntöttük pár napja hogy az LS-t feloszlatjuk és a köv szezonra nem indulunk mert nincs pilótánk, így nincs értelme tovább nyomni, még a másik magyar klán akivel baráti viszonyban vagyunk is visszaélt ezzel és el alemeint választotta a ligában.. pl én 3ból 3x zuhantam le kanyarodás okozta aerodinamikai sokk miatt :D, asszem egyszer se tudtak leszedni az ellenséges pilóták mert kontakt előtt már lezuhantam hehe :)
    Na lényeg hogyha Tuvival összefognátok és jönnétek akkor vállaljuk a köv szezont. Nyíregyen vagy még?
  • Beers
    mikor hol!
    tudsz azzal játszani, csak eredeti serial kell hozzá!
  • Ahhoj
    Jó jó, inkább az előbbi kérdésre válaszolj :P (thx)

Amúgy, ez szörnyű. 8 éves ez a játék :( (de legalább alaplapi vidkártyámmal is fut max felbontáson :D)
  • joebacsi
    höbödö!
  • Ahhoj
    Na közbe sikerült megoldani
    Utolsó kérdés: magyarok hol játszanak?
  • Ahhoj
    És ezzel fogok tudni játszani neten?
  • Beers
    Tessék!
  • Ahhoj
    Help!

Letöltöttem bf-et, felraktam, meg a patch-eket. És indításnál meg azt mondja, hogy tegyem be a cd-t...
    daemontools-szal van mount-olva az image, eredeti kulcs, stb
  • Ahhoj
    Na jó, a faq tűrhető, nem kell :D
  • Ahhoj
    Hagy ne kelljen utánaolvasgatnom plz. Egy alap bf42 installhoz mit szokás manapság még ma feltenni? Patch, akármi?
  • Ahhoj
    thx