Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és bszn Seat

Mindjárt itt a 75k és nincs öldöklö csata, hogy kié lesz?
Mi van veletek?
Kiváncsi vagyok mennyi emberke lesz itt a gumiból kicsit késöbb.
Mi van veletek?
Kiváncsi vagyok mennyi emberke lesz itt a gumiból kicsit késöbb.

BC-vel kapcs.: vietnam szerveren volt, h az utolso ELFOGLALHATO zaszlot tamadva ment az anyazas, hogy az is BC 😄
Sztem a BC rendben van, mivel nem allandoan a vesztes csapatban jatszunk publicon ... adok-kapok, ahogy mas mar leirta.
Sztem a BC rendben van, mivel nem allandoan a vesztes csapatban jatszunk publicon ... adok-kapok, ahogy mas mar leirta.
Forza.
Sok a duma, go a harcmezõ!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szívembõl szóltál földi! 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
...
Szerintem olvasni olvassák sokan , csak éppen nem szólnak hozzá .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ez bizony elõfordulhat .Csak amikor azt látjuk pl. tegnap is az ellennél 8 sniper serénykedik a 20 fõbõl Aberdeen-en akkor az kell hogy mondjam hogy megérdemlik .
De értem . Inkább a külföldi dtk-sok, mint a magyar (feltörekvõ) átlagok . A magyar ugat a bc-ért, a külföldi is, de ha elmegy, jön helyette másik kettõ . Gazdaságpolitika 

Ok, értem .
Viszont ezt meg nem: ha nem akartok külföldön játszani, akkor a külföldieket hozzátok a magyar szerverekre ?
A link adott, csak azok, akik nem tartoznak a scene magjához, az átlagjátékosok biztos nem fogják ott elmondani a véleményüket egyrészt fölöslegesen, másrészt azért, hogy a scene magja "lecsendesítse õket" .
Inkább tudomásul vesszük a dolgot és elkerüljük UPC-t .
Viszont ezt meg nem: ha nem akartok külföldön játszani, akkor a külföldieket hozzátok a magyar szerverekre ?
A link adott, csak azok, akik nem tartoznak a scene magjához, az átlagjátékosok biztos nem fogják ott elmondani a véleményüket egyrészt fölöslegesen, másrészt azért, hogy a scene magja "lecsendesítse õket" .
Inkább tudomásul vesszük a dolgot és elkerüljük UPC-t .
Lehet vkinek ettõl megy fel az adrenalin szintje akár etikátlan akár nem ( és ez igaz úgy is ha adom , ha kapom akkor is ) .
Nos publicon mindössze ennek gyakorlása folyik , csakhogy ki ne essünk a formánkból .
Nos publicon mindössze ennek gyakorlása folyik , csakhogy ki ne essünk a formánkból .
Nos a "mindenki" azokat takarja , akik felelnek a mûködtetésért és akiknek köszönhetõ a rend vmiféle szinten ( adminok + a CoFB-os PCK is akinek ugye köszönhetõ a szerver ) a szerveren .Õk belátták mi lett az eredménye a jelszavazásnak ( mint mondtam aolvasd le legyél szíves a belinkelt topic-ot , hogy lásd ) és döntöttek ( szerintem nagyon is helyesen ) a scene érdekében , hogy ne csak külföldön játszunk .
A panaszkodóknak szépen meg lehet adni ennek a bizonyos BF.HU-s topic-nak a címét és ott lehet reklamálni vagy ne adj isten elcsendesedni .
A panaszkodóknak szépen meg lehet adni ennek a bizonyos BF.HU-s topic-nak a címét és ott lehet reklamálni vagy ne adj isten elcsendesedni .