Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
komolyan gondolkodj már el az adminságodon, ha nem megy a magánélet és a játék szétválasztása, szal velem lehet poénkodni meg szórakozni, de van, aki rossz néven veszi az ilyen visszaéléseket ...
ezt most igyekeztem építõ jellegûen mondani, szal úgy vedd magadra, thx

😊)))

www.battlefield.hu

Tuvok
jaja, ennyi önbizalommal szép falnak menni 😊

Tuvok
de csak 1 mail jött az elsõ regre, a másikoknál nem töltöttem ki amit nem volt muszáj, biztos az volt a baj, hogy a munkásosztályt, és a 2000 font fölötti fizut is kipipáltam 😄D

BurnBaby
bort iszik és vizet prédikál... gyenge muzsika 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
csak nyugodtan, aztán már nem kell aggódnod amiatt, hogy kit törölj vagy kit ne 😊

DarkHorSe
lehet azt basztad el hogy 3szor regelté D:

Swedish people are albino monkeys

Tuvok
én se tom, de nem lehetett komoly ha ilyen hamar írtak, lehet a regben basztam el vmit 😊

FactorG
De durva vagy BB!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
dehogy unom! tök izgalmas egy tökéletesen halott bf topic házigazdasága (ahol még soha senkit nem moderáltam ki) 😊 gondoltam ezt is veled kezdem el, mint a visszaélési sorozatom többi részét 😊))))

www.battlefield.hu

DarkHorSe
3 hétig lehet jelentkezni és utána választanak ki asszem, nemtom mit kaphattá

Tuvok
tán unod a házigazdaságot ? 😄

BurnBaby
.oO(vajon töröljem 1-2 hozzászólását itt a topicban... vagy azt se találná viccesnek...)

,)

www.battlefield.hu

Tuvok
rohadjak meg nem az !
csak nagyon éjjel volt és mivel elsõre nagyon idegennek tûnt, így delete gomb lett belöle 😊

DarkHorSe
kamu

Tuvok
nemtom, miután kitöröltem jutott el az agyamig, hogy vmi wow-os cimrõl jött, sry :|

DarkHorSe
és mi volt benne ?

DarkHorSe
Tuvok mindig igaza van!

Tuvok
vagyis ma, vmikor hajnal 3 fele 😊

Tuvok
lekötelezel

Tuvok
tegnap kaptam blizzardtól mailt

BurnBaby
tuvok rendben 😊 máskor nem tekintelek szórakoztató embernek, és a magam perverz humorát nem rajtad élem ki 😊 van számos olyan játékos, aki nem jön ide német adminozni, egyebezni amiatt, mert kedvelem 😊 és neked már nem is kell aggódnod emiatt a jövõben 😊)))

www.battlefield.hu

DarkHorSe
flééééééém

Tuvok
amelyikbe tegnap belerugtál

BurnBaby
melyik bal lábaddal keltél? 😊))

www.battlefield.hu

Tuvok
csak tudod mindennek van határa ...

BurnBaby
tudok neked új nicket 😊 hisztikriszti
nem szívesen adom kölcsön, de te megérdemled 😊

szal velem lehet poénkodni meg szórakozni, de van, aki rossz néven veszi az ilyen visszaéléseket ...

tekintve h mással nem szórakoztam csak veled azt hiszem te vagy az a játékos, aki rossz néven veszi. nem baj, csak akkor ne ezzel a gyenge dumával gyere, h a köz érdekében szólalsz fel, hanem hüje picsázz le a saját nevedben 😊)))

www.battlefield.hu

Tuvok
Arról beszélek (és nem neked mondom, mert nagyon jól tudod), hogy engem, mint játékost 2x le dtk-ztál, mivel sniper voltam, és "semmi hasznom a csapatban" (amit csak részben vitatok, mert jópár aknázót kilõttem, de annyit ujjamat tépjétek le, amennyiszer láttatok sniperkodni az elmúlt másfél évben), majd visszaadom, mert akkor legyen poénos, aztán kick, mert meggyõztelek ... Nem vagyok admin, szal valszeg dunsztom sincs mi a különbség vicc és egyéb között, de ha engem baszol ki mert visszaadom a dtk-id, akkor az biztos nem visszaélés . Úgytûnik a tipikus német klánszerverek adminjainak ez a jó szokása már nálunk is kezd terjedni ...

PS 1.: nemérdekel
PS 2.: add ide az adminaccod, majd kirugdossuk egymást, az biztos jó poén lesz

BurnBaby
te tuvok mirõl beszélsz? 😊 milyen játékosok? milyen visszaélve? cca 2 órája szórakoztunk egymással, téged rugtalak ki, lévén magad is admin, tehát tudod mi a különbség a vicc és az egyéb között. félreismertelek. idehozod, aszondod "visszaélek" egy - lehet h szerinted rossz - poén miatt. korábban nem voltál mimóza 😊

PS: ma este ban lesz 😊

www.battlefield.hu

Frankie
Lol? 😊

Tuvok
csakhogy egyáltalán nem találta rajtad kívül senki viccesnek, és ha szar napjaid közepén vagy, akkor inkább TV-t kéne nézned, vagy aludnod, mint a játékosokon töltöd ki a mérgedet a jogoddal visszaélve

Tuvok
pffffffffff

BurnBaby
télleg kirugtam 😊 igaz csak õt. viccbõl. mert ugye lehet vele poénkodni. legalább is ezt írja a lenti siránkozó üzenetben 😊 kár h nem következetes 😊

www.battlefield.hu

fly
Tuvoknak állandóan problémája van valakivel 😄
Egy jót ke*@&#hetnél már, az lehiggaszt 😊

http://fly.pardey.org

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
ez annyira gyenge, h nem is kommentálom 😊)))

www.battlefield.hu

Random_
Beszótá BB-nek?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkHorSe
hogy mik vannak manapság..

DarkHorSe
hátjaaa

Tuvok
BB, azért komolyan gondolkodj már el az adminságodon, ha nem megy a magánélet és a játék szétválasztása, szal velem lehet poénkodni meg szórakozni, de van, aki rossz néven veszi az ilyen visszaéléseket ...
ezt most igyekeztem építõ jellegûen mondani, szal úgy vedd magadra, thx

Sziasztok most jöttem haza Prágából, de ez mellékes
Egy kérdés tudtok adni olyan címeket ahonan sok Battlefieldes filmet le tudnék szedni?
Nagy választékban!
Elöre is THX!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Creator
THX, tényleg jó móka volt. Valószinü hogy péntekenként FH lesz, az állandó átállás nem igazán menne.
BurnBaby
boldog rigónapot 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
H.B.D Rigónak !

skorpio7
Kira a videó!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Jaja Sok Bolgod Szülinapot még!

Guest
Boldog szülinapot, Kicsirigo!
Toborzó video axis beálitotságú playereknek 😊
http://hupihun.uw.hu/

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Jó volt tegnap. Maradhatna a szerver FH. szerintem voltunk vagy 20-an rajta. Ugyis van még sok BF szerver, meg DC-bõl túl sok is. Ez a MOD meg a legkirályabb. Szerintem mindekinek tetszik. Így kellet volna megcsinálni a BF-et! 😊

skorpio7
Na így már mindjárt más!

kisponty
Ja, hogy ugy😊